ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι κόκκινοι και μαύροι φασίστες της πόλης θεωρούν πως μπορούν να φιμώσουν το ιστολόγιό μας μέσω του Αμερικανικού Κολοσσού - Μάλλον ηλίθιοι είναι εάν νομίζουν πως μπορούν να μας πολεμήσουν με τα "δικά" μας όπλα

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Οι κόκκινοι και μαύροι φασίστες της πόλης θεωρούν πως μπορούν να φιμώσουν το ιστολόγιό μας μέσω του Αμερικανικού Κολοσσού - Μάλλον ηλίθιοι είναι εάν νομίζουν πως μπορούν να μας πολεμήσουν με τα "δικά" μας όπλα

 

Για όσους αναρωτιέστε γιατί δεν μας βλέπετε σε ομάδες που δεν διαχειριζόμαστε ... Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά την εταιρία Facebook που κατανοεί για ποιους λόγους γίνονται σε εβδομαδιαία βάση πάνω από 250! αναφορές σε αναρτήσεις του ιστολογίου μας αλλά μας κρατάει ανοιχτούς αφού γνωρίζει πως εδώ και χρόνια τηρούμε όλους τους όρους της κοινότητας.

Είναι μια καλή ευκαιρία και για εμάς να ενδυναμώσουμε τις δικές μας ομάδες στον αμερικανικό κολοσσό του facebook αφού είναι κατανοητό από όλες και όλους πως δεν μπορούμε να ελέγχουμε τα κακοπροαίρετα μέλη άλλων ομάδων που έχουν θιγεί τα συμφέροντά τους από το ρεπορτάζ μας. 

Παρόλο που η εταιρία Facebook μας είπε πως θα μπορούσε να μειώσει την "ποινή" μας εμείς τους είπαμε να πράξουν τα δέοντα να ελέγξουν τις χιλιάδες πλέον αναφορές μόνο τον τελευταίο μήνα σε αναρτήσεις μας αφού είμαστε απολύτως βέβαιοι πως καμία δική μας ανάρτηση δεν καταπατά τους αυστηρούς όρους της κοινότητας του facebook ώστε να απαγορέψει την συμμετοχή μας στην πλατφόρμα. 

Την καλούμε να επιδείξει τον ίδιο ζήλο και με όσους συστηματικά διαδίδουν μέσω της πλατφόρμας fake news ( ευτυχώς υπάρχουν τα ellinika hoanes για αυτό) ή όσους διακινούν ρατσιστικά μηνύματα, ή ασκούν λεκτική βία θεωρώντας πως πίσω από μια οθόνη παραμένουν ανώνυμοι. 

Για εμάς προφανώς και δεν είναι κάτι το οποίο δεν είχαμε αντιμετωπίσει και στο μακρινό παρελθόν και συγκεκριμένα προεκλογικά στις δημοτικές εκλογές του 2019. 

Προφανώς και ο καθένας από εσάς μπορεί να κοινοποιεί τις αναρτήσεις μας για το διάστημα της μιας εβδομάδας και στις ομάδες που δεν διαχειριζόμαστε εάν νομίζετε πως η ΔΙΚΗ μας ΔΕΞΙΑ οπτική σας λείπει. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: