ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μείνετε σπίτια σας και αφήστε την κυβέρνηση να εφαρμόσει το lockdown ή ετοιμαστείτε για κηδείες αφού ο θανατηφόρος κινεζικός ιός θερίζει

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Μείνετε σπίτια σας και αφήστε την κυβέρνηση να εφαρμόσει το lockdown ή ετοιμαστείτε για κηδείες αφού ο θανατηφόρος κινεζικός ιός θερίζει

 


Το πρωτοσέλιδο του διαδικτυακού "Πρώτου Θέματος" σας βάζω μπας και μαζευτούν οι "ψεκασμένοι" και γλιτώσουμε την τραγωδία.

Ήδη χιλιάδες οικογένειες έχουν ασθενείς με κορωνοϊό και πάνω από 1500 συνάνθρωποί μας πέθαναν από την έναρξη της πανδημίας στην χώρα μας ενώ πάνω από 1.300.000 άνθρωποι έχουν χαθεί σε όλο τον κόσμο χωρίς να μετριούνται κανονικά κράτη που κρύβουν τους νεκρούς τους επειδή είναι κομμουνιστικά και δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την ανθρώπινη ζωή οι δικτάτορες που τα διοικούν. 


Να συγχαρώ σε αυτή την ανάρτηση που καθημερινά διαβάζεται από χιλιάδες συνδημότες μας τους υπαλλήλους καθαριότητας και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιάννη Αντζινά γιατί περί ώρας 18:45 απορριμματοφόρο ενεργούσε έξω από το Market In στην οδό Αρχιμήδους μαζεύοντας τα σκουπίδια. 

Απορριμματοφόρο τέτοιες ώρες τα προηγούμενα 20 και χρόνια δεν είχαμε δει στην γειτονιά μας για να μην βρίζουν πάλι οι υπάλληλοι πως όταν βλέπουμε κάτι καλό δεν το αναφέρουμε αφού θεωρούν πως οι θέσεις εργασίας τους δεν μπορούν να παύσουν ούτε με Προεδρικό Διάταγμα αλλά μόνο με την οριστική χρεοκοπία της χώρας. 

Πότε θα έρθει αυτή όταν οι δημόσιοι υπάλληλοι ξεπεράσουν το 1.500.000 άρα μπείτε στην ΕΛΣΤΑΤ και αναζητείστε τι περιθώριο έχουμε ακόμα. Βέβαια η κυβέρνηση με την μέθοδο των συμβασιούχων δημιουργεί "ζώνες" ασφαλείας αλλά μετά το τέλος της πανδημίας όλες και όλοι θα είναι στο δρόμο και εν μέρει δίκαια γιατί δουλεύουν σκληρά τα 8μηνα τους , 4μηνα κ.ο.κ με το όνειρο να μονιμοποιηθούν. 

Αυτό το όνειρο που μας οδήγησε στο κράτος των 95 δισ ευρώ το χρόνο κόστος λειτουργίας και προ κρίσης ήταν ακόμα πιο μεγαλύτερο. Για εμάς πάντως και αφού ο Έλληνας γουστάρει δημόσιο να γίνουν όλοι δημόσιοι υπάλληλοι μπας και χρεοκοπήσουμε και χτιστεί πάλι μια υγιής οικονομία από την αρχή. 

Γιατί προφανώς και εμείς βλέπουμε πως η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έχει και μεγάλη σχέση με αυτή του Αντώνη Σαμαρά αλλά βάζουμε πλάτη αφού οι κατσαπλιάδες καραδοκούν για να μας βουλιάξουν και πάλι. 

Ήδη πουλάνε φρούδες ελπίδες σε χιλιάδες Έλληνες που χρωστούν και για ακόμη μια φορά οι πιο βολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι καθυβρίζουν όσους εργάζονται για να συντηρήσουν αυτό το αδηφάγο κράτος. 

Ο καπιταλισμός προφανώς όσες κρίσεις και εάν περάσει είναι καλύτερος από κάθε είδους τυραννία. Φοράτε μάσκες μη βγαίνετε από το σπίτι εάν αυτό δεν είναι αναγκαίο και αφήστε τις ψεύτικες επαναστάσεις σας για μετά. 

Στο "κόλπο" της συνωμοσιολογίας έχουν μπει και ανάξιοι κληρικοί αλλά όλα στην ώρα τους τώρα η χώρα δίνει μάχη με την πανδημία και ο διάλογος με "ψεκασμένους" είναι απλώς χάσιμο χρόνου. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: