ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όταν σε κατηγορούν Μωραίτηδες και Δριμυλήδες τότε πας καλά

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Όταν σε κατηγορούν Μωραίτηδες και Δριμυλήδες τότε πας καλά

 Δεν μας κάνουν έκπληξη οι διαδικτυακές ανώνυμες αναφορές από κάποιον που έχει προδώσει όλους τους συντρόφους του. Απεναντίας χαιρόμαστε που έχουμε επικριτές τους κύριους Μωραίτη και Δριμυλή αφού για εμάς και οι δύο δεν έχουν κάνει ουδέποτε καμία ΔΗΜΟΣΙΑ δήλωση υπέρ της Αστικής Δημοκρατίας και δεν έχουν καταδικάσει απερίφραστα τον κομμουνισμό και τον φασισμό. 

Αλλά να τον ενημερώσουμε πως like θα πάρει μόνο από τους χουντικούς και τα απολειφάδια τους και από κανέναν δημοκρατικό πολίτη αυτής της πόλης. Όσον μας αφορά έχουμε δική μας ατζέντα και είμαστε ΥΠΕΡ του ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ κοιμητηρίου στον Υμηττό ενώ θεωρούμε εξαιρετικό το νέο προεδρικό διάταγμα Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού που κατέθεσε ο Κωστής Χατζηδάκης που ως γνωστόν δεν ήταν και ούτε είναι από τους υπουργούς της αρεσκείας μας. 

Εμείς λέμε χρόνια κύριε Δριμυλή και κατηγορούμε τους πρώην συναγωνιστές μας με στοιχεία δεν λέμε ασυναρτησίες και τους λέμε κάθε φορά ΔΗΜΟΣΙΑ πως αυτή η θέση τους δεν συνάδει με την ΔΕΞΙΑ. 

Εσείς κατηγορείτε τον Αντιδήμαρχο κ. Στασινόπουλο επειδή δρα και συνεισφέρει για αυτό που αυτός θεωρεί καλό για την πόλη. Καθόλου δεν έχει αλλάξει διαβάζουμε τις ανακοινώσεις των Συνεργών με την Ηλιούπολη , τα ίδια λένε για τις αστοχίες της κυβέρνησης , τις αυταπάτες της Αριστεράς πως τάχα για όλα φταίνε οι ξένοι και κυρίως οι ΗΠΑ και γενικά οι διαφορές σας δεν έχω αντιληφθεί σε τι ακριβώς ανάγονται. 

Μήπως θέλατε να πάει να πυροβολήσει κανέναν μπάτσο ο κ. Στασινόπουλος για να δείξει την αριστεροσύνη του; Μήπως προτιμάτε τις ερπύστριες οι οποίες ευθύνονται για την μεταπολιτευτική κυριαρχία των άτοπων Ιδεών σας; 

Μήπως θεωρείται πως δεν έχουμε διαβάσει εμείς Μπακούνιν επειδή τάχα είμαστε αστοί; 

Προλετάριος είμαι με ευθύνη της πολιτικής υπέρμετρου δανεισμού της χώρας που εφάρμοσαν όλες οι τάχα φιλελεύθερες κυβερνήσεις που έχουν ακόμα και τα σκουπίδια να τα μαζεύουν δημόσιοι υπάλληλοι και που κρατάνε εν έτει 2020 κλειστά επαγγέλματα μην τυχόν και ο "κακός" ιδιώτης δράσει ελεύθερα όπως συμβαίνει εκεί που υπάρχει καπιταλισμός. 

Γιατί εδώ δεν υπάρχει αφού στον καπιταλισμό όποιος χρεοκοπεί ΚΛΕΙΝΕΙ και δεν παίρνει κρατική χρηματοδότηση για να παραμείνει ανοιχτός. 

Και επειδή προφανώς δεν βλέπετε πως εμείς με την παρούσα διοίκηση όπως και με όλες τις παρατάξεις έχουμε σοβαρές διαφωνίες σε θέματα όπως η Δημόσια Περιουσία, ο κρατικός χαρακτήρας του τομέα της καθαριότητας και Πρασίνου, η πολιτική της όσον αφορά τις επιδοτήσεις σε Συλλόγους και Σωματεία, οι δράσεις της υπέρ επιχειρήσεων με κριτήρια Σοβιετίας κ.ο.κ να σας ενημερώσουμε πως αυτά τα βλέπουν οι αναγνώστες μας χρόνια τώρα όπως και τις κόντρες μας με όλους ανεξαρτήτως ιδεολογίας ή μάλλον τι δηλώνουν ως ιδεολογία. 

Γιατί προφανώς και σε όλες τις προβλέψεις σας έχετε πέσει έξω και πολλοί άλλοι από εμάς περιμένουν οι πολλοί να συγκρουστούμε ιδεολογικά με φασίστες και όχι από όσους ως "αγανακτισμένοι" συγχρωτίζονταν στις πλατείες μαζί τους. 

Τέλος δεν χωρίζω εγώ τους κατοίκους σε κόκκινους και μαύρους φασίστες αλλά οι ίδιοι με τις επιλογές τους. Βγάλτε κανέναν λόγο λατρείας για τον δοτό δήμαρχο της χούντας ή επαινέστε τον κομμουνιστή δήμαρχο υμνητή δικτατόρων και αφήστε αυτά που λέει χρόνια ο Τασούλας και ο Μωραίτης για μένα και πλέον και άλλοι που τους "βρώμισαν" οι δημοσιογράφοι επειδή αναδεικνύουν τον φασισμό τους. 

Όλο και περισσότεροι συνάδελφοί μου καταδικάζουν ανοιχτά τον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό που υπηρετήσατε ως στάση ζωής πολεμώντας μια Αστική Δημοκρατία που είναι καλύτερη από οποιοδήποτε φασισμό. 

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα θέλετε εσείς και κάποιοι άλλοι με τις νουθεσίες σας να μας υποδείξετε τι πρέπει να γίνει για την πόλη θεωρώ αναγκαίο να μας πείτε και ποιον δήμαρχο , πρωθυπουργό ή δικτάτορα θαυμάζετε. 

Τα μεγάλα λόγια , οι δήθεν δημοκράτες , οι σύλλογοι προστασίας τάχα του περιβάλλοντος , των ζώων , των δικαιωμάτων κ.ο.κ δεν μπορούν να πετάνε ουτοπικά φληναφήματα και να κατηγορούν μονίμως όσους ασκούν διοίκηση νόμιμα εκλεγμένοι προσπαθώντας να σώσουν την χώρα ή την πόλη. 

Λάθη θα κάνουν αλλά προφανώς δεν θα κάνουν το λάθος που εσείς θέλετε να ανταλλάξουν την Αστική μας Δημοκρατία με σοσιαλιστικούς , κομμουνιστικούς ή εθνικοσοσιαλιστικούς "παραδείσους" τους οποίους επί χρόνια εσείς και οι όμοιοι σας θαυμάζατε. 

ΥΓ: Οι καπιταλιστές τρώνε χαβιάρι και όχι τυρόπιτες και φυσικά δεν θα μπούμε στο "παιχνίδι" να αλλάξουμε ένα χρήσιμο με έναν άχρηστο της οποιασδήποτε τάχα συλλογικότητας για να γίνουμε Βενεζουέλα. Συνεχίστε με τους άλλους ξεφτιλισμένους τους αγώνες σας για να διαλύσετε την Αστική μας Δημοκρατία και στην δική μας περίπτωση χρησιμοποιείστε καλάσνικοφ γιατί με κονσερβοκούτια ή με την Αστική Δικαιοσύνη δεν θα βγάλετε άκρη γιατί απλώς εμείς δεν είμαστε Χρυσαυγίτες δεν θέλουμε να ανατρέψουμε την Δημοκρατία για να φέρουμε την χούντα μας ασκούμε κριτική μόνο για να την βελτιώσουμε. 

Και για να μην νομίζει κανείς πως είχα και καμία όρεξη να ασχοληθώ και με Δριμυλήδες διαβάστε ένα μέρος του πονήματός του σε ομάδα της πόλης μας , με τους γνωστούς σχολιαστές που αναζητούν ρόλο στα κοινά της πόλης αλλά όχι με εκλογές γιατί ουδείς ψηφίζει "ψεκασμένους". Η ευκαιρία τους ήταν το 2015 αλλά ατυχώς για αυτούς άλλοι χειρότεροι τους υπερκέρασαν! 


Ας κάνουν καμία πορεία για το ΚΥΤ στον Υμηττό και την υγεία τάχα των δημοτών μας που επηρεάζεται αρνητικά σύμφωνα με τις δικές τους εκτιμήσεις και ας αφήσουν και εμάς να αναδεικνύουμε την υποκρισία τους και κυρίως τα ψέματα που θεωρούν πως μπορούν να περάσουν ως ΑΛΗΘΕΙΑ στους πολλούς. Τέλος δεν είδαμε καμία ανακοίνωση από συλλογικότητα , σωματείο ή δημοτική παράταξη καταδίκης για το σπάσιμο των γραφείων της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης από τους τάχα δημοκράτες που ενδιαφέρονται για το περιβάλλον και την υγεία μας . Και φυσικά ξέρουμε και θα αποκαλύψουμε πολλούς που έβγαλαν ως μηχανικοί οικοδομικές άδειες σε περιοχές που την δεκαετία του 1950 έως και τα τέλη του 1970 ήταν δάσος με δεκάδες πεύκα! Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά για όταν θα έχουμε τις πρώτες συγκεντρώσεις των συνήθως "υπόπτων" εναντίον των σχεδίων της κυβέρνησης για την Ανάπτυξη του Υμηττού που θα γίνει αστικό βουνό αφού οι μειοψηφίες σε Αστικές Δημοκρατίες δεν επιβάλλουν τις απόψεις τους. Οι "εκβιασμοί" των Σταλινοφασιστών δεν θα περάσουν αφού οι πολλοί ήθελαν και απέκτησαν την Ενορία της Αγίας Μαύρας, θέλουν και θα αποκτήσουν την Ενορία του Προφήτη Ηλία και θέλουν και θα αποκτήσουν όχι μόνο νεκροταφείο στον Υμηττό αλλά και δρόμο αφού προφανώς και η Αστική Σήραγγα είναι μια προσωρινή λύση που θα είχε ήδη ξεπεραστεί εάν η χώρα δεν χρεοκοπούσε και είχαμε την ανάπτυξη που φέρνει ο καπιταλισμός και κανένα άλλο αποτυχημένο σύστημα. Και φυσικά κάτω από το post του Δριμυλή το σχόλιο του Δημήτρη Μωραίτη ως Κική Παρασκευά αφού ως γνωστόν ο θηλυπρεπής Δημήτρης αναζητά ΔΙΚΑΙΩΣΗ από όσους πριν μήνες έβριζε χυδαία. 


Και φυσικά θεωρούμε πως το σχόλιο θα αφαιρεθεί από τον Δριμυλή αφού παρά τις ιδεολογικές μας διαφορές για τόσο ξεφτιλισμένο δεν τον έχουμε. Μπορεί να κάνουμε και λάθος . Και φυσικά η ανάρτηση στην γνωστή ομάδα του πρώην επικοινωνιακού έμμισθου συμβούλου του Βασίλη Βαλασόπουλο τα πρώτα χρόνια της θητείας του. Μετά πήγε σε άλλους και πρόκοψε! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: