ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το πότε θα γίνει δημοτικό συμβούλιο το αποφασίζει η διοίκηση του δήμου και όχι οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Το πότε θα γίνει δημοτικό συμβούλιο το αποφασίζει η διοίκηση του δήμου και όχι οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης

 Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΩΝ ΧΜΕΡ 



Με ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη " Η πόλη που θέλω" αντί να ψέξει τις δημοτικές παρατάξεις που ζητούν αναβολή του προγραμματισμένου δημοτικού συμβουλίου για σήμερα 26/11/2020 μας ενημερώνει πως δεν θα παραστεί! 

Θεωρεί λέει πως πρέπει να ακούγονται όλες οι φωνές ακόμα και αυτές που οδήγησαν διαχρονικά την πόλη μας στα σημερινά χάλια. Ο συγχρωτισμός της με την φασιστερά προφανώς και τους έχει επηρεάσει. 


Ο πιθανός λόγος που δύο δημοτικές παρατάξεις ζήτησαν αναβολή του σημερινού διαδικτυκού συμβουλίου θα ήθελαν να βγάλουν το κατοικίδιο βόλτα 


Δεν ξέρω εάν οι δύο παρατάξεις που ζήτησαν αναβολή ήθελαν να πάνε για ψώνια στα κλειστά μαγαζιά ή τι δουλειές είχαν προγραμματίσει για σήμερα αλλά θεωρούμε αδιανόητο ένα συμβούλιο που συνεδριάζει 1-2 φορές το μήνα να μην μπορεί να σεβαστεί την δημοτική αρχή και να θεωρεί πως με φθηνούς λαϊκισμούς μπορεί να την απαξιώσει. 

Η πόλη αλλάζει ας το καταλάβουν καλά τα απομεινάρια του παρελθόντος και ας βγάλουν και αυτή μια ανακοίνωση για την "φασιστική" διακυβέρνηση Μητσοτάκη ή ας γράψουν κάνα "ποίημα" για την Νέα Τάξη Πραγμάτων που απειλεί τις ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ μας επειδή ο Τσιόδρας και ο Χαρδαλιάς μας καλεί να φοράμε μάσκα και δεν διορίζει ακόμα μερικές χιλιάδες γιατρούς στο ΕΣΥ για να κάνει το χατίρι των ορφανών του Στάλιν. 

Το μόνο θετικό είναι πως χωρίς την συμμετοχή της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" το συμβούλιο θα μπορέσει να λειτουργήσει καλύτερα. Όσες και όσοι τους ψήφισαν το 2014 ( ανάμεσα τους και ο γράφων) δεν τους ψήφισαν για να λαϊκίζουν ούτε για να μην υπερασπίζονται την κυβερνητική πολιτική αλλά να επαινούν τους καθημερινούς υβριστές της. 

Ας σκούζουν όσο θέλουν η Αστική Δημοκρατία δεν έχει χώρο για όσους δεν σέβονται τους θεσμούς και το παίζουν αγανακτισμένοι μαζί με τις κόκκινες παντιέρες της Τσατσούλη και του Μανιάτη που θεωρούν πως η χώρα μας θα παραμείνει Σοβιετία μετά από 10 χρόνια μνημονίων. 

Η σημερινή απεργία των κρατικοδίαιτων δημοσίων υπαλλήλων δείχνει πως θέλοντας ή μη η κυβέρνηση αυτή θα συγκρουστεί με την συνδικαλιστική χούντα που ζει εις βάρος όλων μας. 

Μας αναγκάζουν να κατεβαίνουμε στις δουλειές μας με το αυτοκίνητο εν μέσω πανδημίας και δεν λογαριάζουν παρά μόνο τα προσωπικά τους συμφέροντα. Καμία κοινωνική ευθύνη από όσους μας οδήγησαν στην χρεοκοπία ας ξανακατέβουν στις πλατείες να πάμε σε εκλογές εις βάρος των συμφερόντων της χώρας αφού οι Σταλινοφασίστες θέλουν πόλεμο. 

Δεν ξέρω εάν η διοίκηση υποκείψει σε αυτό τον εκβιασμό σε άλλους ατυχώς έχει υποκείψει ( αναλυτικό ρεπορτάζ σε μερικές ώρες) αλλά θα είναι λάθος εάν αναβληθεί το σημερινό προγραμματισμένο διαδικτυακό συμβούλιο για να μην χαλάσουμε την αργία-απεργία μερικών κρατικοδίαιτων. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: