ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο καθένας κάνει τις επιλογές του κ. Αγγελή και όλες και όλοι κρινόμαστε από τους πολλούς - Από την πλευρά μας συνειδητά επιλέγουμε να "λογοκρίνουμε" δελτία τύπου που λαϊκίζουν και διαδίδουν fake news

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του κ. Αγγελή και όλες και όλοι κρινόμαστε από τους πολλούς - Από την πλευρά μας συνειδητά επιλέγουμε να "λογοκρίνουμε" δελτία τύπου που λαϊκίζουν και διαδίδουν fake news


 Συνειδητά εδώ και μήνες επιλέγουμε ποια δελτία τύπου θα δημοσιεύουμε και ποια θα τα αγνοούμε ή θα τα δημοσιεύουμε πάντα με την δική μας ΑΠΟΨΗ και κριτική στάση απέναντί τους. 

Δυστυχώς κάποιοι θεωρούν πως είμαστε υποχρεωμένοι να διαφημίζουμε τον λαϊκισμό τους κάποιοι άλλοι και τον φασισμό τους αλλά ας μείνουμε στην ανάρτηση της προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Αγγελή.

Η ανάρτησή της μας δείχνει τι ακριβώς πρεσβεύει η παράταξη του κ. Αραμπατζή που ως τοπικό ΜΜΕ έχουμε καταγγείλει εδώ και πολύ καιρό τον άκρατο λαϊκισμό της καθώς και θέσεις που δεν έχουν ουδεμία σχέση με την κεντροδεξιά. 

Η κ. Αγγελή ως καθηγήτρια θεωρεί αυτονόητο πως όλες και όλοι μας θα έπρεπε να βοηθάμε για το κοινό καλό. Αυτό δεν συμβαίνει και ούτε θα συμβεί ποτέ αφού ο καθένας από εμάς υπηρετεί διαφορετικές Αρχές και Αξίες. 

Έτσι στην πραγματική ζωή ο καθένας εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα. Το καλό είναι πως όλες και όλοι κρινόμαστε από τους πολλούς. 

Σε όσο αφορά το σκέλος της ενημέρωσης που είναι σημαντικό για τις κοινωνίες επί μήνες τα ΜΜΕ της χώρας μας "μπουκωμένα" ή μη προσπαθούν να μας πείσουν να φοράμε μια μάσκα για να μην πεθάνουμε και να πλένουμε τα χέρια μας αλλά .... 

Έτσι λοιπόν μην αναμένει να αλλάξει ο κ. Αραμπατζής ρότα ή η δημοτική του παράταξη που άλλωστε είναι αρχηγική χωρίς συλλογικά όργανα και με αρχηγό που δεν έχει εκλεγεί από την βάση της παράταξης. 

Θα παραμείνει σε αυτό τον αντιπολιτευτικό λόγο για αυτό κάθε δράση που γίνεται έχει νόημα να προβάλλεται αφού ο πολύς κόσμος δεν μπορεί να ξέρει τι συμβαίνει. 

Το δικό μας λειτούργημα προφανώς και δεν μας αφαιρεί την κριτική σκέψη. Εσκεμμένα λοιπόν δεν προβάλαμε το χθεσινό δελτίο τύπου της παράταξης "Η πόλη που θέλω" που μας θύμισε Δημήτρη Μωραίτη του 2013 και ετοιμάζαμε κείμενο αλλά μας πρόλαβε το δελτίο τύπου των Συνεργών με την Ηλιούπολη και βγήκαμε από τον κόπο να γίνουμε "κακοί" με κάποιους που ενώ είμαστε στο ίδιο κόμμα νιώθουμε και είμαστε ξένοι αφού δεν τηρούν τίποτα απολύτως  από όσα αυτό πρεσβεύει.

Πατώντας πάνω στο έκτρωμα της απλής αναλογικής που προφανώς θέλει συγκλίσεις επί της αρχής δημοτικών παρατάξεων κάτι που απέτυχε στην πράξη θεωρούν πως θα σαμποτάρουν κάθε θετική ή αρνητική ενέργεια της διοίκησης για το "καλό" των πολιτών. 

Βέβαια οι ευθύνες των πολιτών είναι μεγάλες και των ΜΜΕ ( μη εξαιρουμένου του δικού μας) αφού ο κ. Αραμπατζής ψηφίστηκε από το 10% των συμπολιτών μας για να ασκεί αυτή την αντιπολίτευση. 

Εμείς στηρίξαμε συγκεκριμένα άτομα κάποιοι έφυγαν οι περισσότεροι έμειναν και φυσικά είμαστε και εμείς εκτεθειμένοι στους πολλούς για την επιλογή μας αυτή.  Νωρίς διαχωρίσαμε την θέση μας και ευελπιστούμε και δουλεύουμε για αυτό ώστε στις δημοτικές εκλογές του 2023 να έχουμε άλλη πιο αξιόπιστη επιλογή από τον δικό μας δεξιό χώρο. 

Γιατί ο λαϊκισμός είναι θλιβερό προνόμιο και των δύο άκρων και όχι μόνο! Λαϊκιστές υπάρχουν και στις καλύτερες πολιτικές οικογένειες για αυτό και η χώρα μας είναι σε αυτό το χάλι. 

ΥΓ: Ως ιδιωτικό ΜΜΕ δεν έχουμε καμία υποχρέωση να προβάλλουμε τους πάντες δεν είμαστε ΕΡΤ δεν ενεργούμε σε δημόσια συχνότητα και κυρίως ως μέσο της Google δεν νομιμοποιούμαστε να προβάλλουμε απόψεις εναντίον του καπιταλισμού! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: