ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Την ώρα που ασχολούμαστε με τα φασιστοειδή της πόλης στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ανεβαίνουν δαπάνες για δομές του δήμου μας για τις οποίες ουδείς ενδιαφέρεται

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Την ώρα που ασχολούμαστε με τα φασιστοειδή της πόλης στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ανεβαίνουν δαπάνες για δομές του δήμου μας για τις οποίες ουδείς ενδιαφέρεται

 


Δέκα διαδικτυακά μέσα έχει η πόλη σας έχουμε βάλει πρόσφατα και τις θέσεις που κατέχουν αυτά σύμφωνα με την alexa.com όσον αφορά την επισκεψιμότητά τους αλλά .... 

Ουδείς εκ αυτών έκανε τον κόπο να αναζητήσει τα ποσά υπερωριών του πρώτου 6μηνου του έτους 2021 όπως ανέβηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Αφορούν υπερωρίες που ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ( μακάρι να μην γίνουν όλες αυτές οι ώρες) και εάν ΤΕΛΙΚΑ η πρόβλεψη είναι σωστή μιλάμε για ένα τεράστιο χρηματικό ποσό που θα δοθεί για να πληρωθούν οι δημοτικοί υπάλληλοι που καλούνται να εργαστούν υπερωριακά γιατί προφανώς στο κανονικό τους 8ωρο η δουλειά δεν βγαίνει. 

Συνειδητά δεν θα ασχοληθούμε αφού όλες οι δημοτικές παρατάξεις στηρίζουν αυτή την κατά εμάς σπατάλη. Και την ονομάζουμε έτσι γιατί θεωρούμε πως με τα κυλιόμενα lockdown που θα έχουμε έως τον Αύγουστο ( Άνοιξη λένε εάν τα μέτρα αποστασιοποίησης πετύχουν κάτι που με χιλιάδες "ψεκασμένους" δεν είναι εφικτό) η πρόβλεψη των ωρών υπερωρίας θα έπρεπε να ήταν όχι 108.652 ώρες αλλά ούτε οι μισές από αυτές. 

Όπως βλέπετε εδώ έχει αναλυτικά τις δομές και τα τμήματα των οποίων οι δημοτικοί υπάλληλοι θα κουραστούν περισσότερο και δεν αφορά μόνο τον τομέα της καθαριότητας. 

Μέσα από την απόφαση του δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη μαθαίνουμε και για ειδικότητες που εξακολουθούν και υπάρχουν αφού η σύντομη διακυβέρνηση 2012 -2015 της κυβέρνησης σωτηρίας για την χώρα μας δεν κατάφερε να τις "τελειώσει" μπας και δεν ξαναχρεοκοπήσουμε. Η επόμενη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τις επανάφερε και έτσι τώρα θεωρητικά έχουμε κάποιους δημοτικούς αστυνομικούς κάποιους νυχτοφύλακες κ.ο.κ Ενώ έχουμε και τεχνίτες εάν και τα έργα γίνονται μονίμως από ιδιωτικές εταιρίες! 

Ανέβηκαν και άλλα οικονομικά στοιχεία και μάλιστα είδαμε και συμπολίτες μας με γνώσεις που τα καυτηρίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης . Όχι δεν θα ασχοληθούμε συνειδητά αφού στο παιχνίδι να έρθει ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ και ο πιο φασίστας εμείς δεν θα παίξουμε ας αναζητήσουν αλλού "θαλπωρή" τα αποβράσματα της χούντας .Άλλωστε χρόνια τώρα έχουν site και διαφήμιζαν την φασιστοφυλλάδα του κ. Μωραίτη. Με εμάς εν ενεργεία προφανώς και γνωρίζουν πως δεν θα πάρουν ποτέ καρέκλες εξουσίας μέσω κάλπης και τα "πραξικοπήματα νομιμότητας" θα τους οδηγήσουν σε περαιτέρω απαξίωση . Θα γίνουν κάτι σαν τα ορφανά του Στάλιν της πόλης μας που στα 7 χρόνια λειτουργίας μας έχουν χάσει ήδη ένα 5% από την δύναμη που είχαν πριν τους χαλάσουμε τους ΜΥΘΟΥΣ τους και αμφισβητήσουμε την χρησιμότητα των "αγώνων" τους που μας οδήγησαν στα σημερινά μας χάλια. Ουδείς άλλωστε ξεχνάει πως επί 12 έτη αυτή η πόλη είχε την ατυχία να έχει κομμουνιστή δήμαρχο. 

ΥΓ: Δεν θα γίνουν οι υπερωρίες των 108.652 ωρών θα μας απαντήσει η διοίκηση απλώς ήταν τσεκάρισμα εάν παρακολουθούμε τι γίνεται ακόμα μετά τις επιθέσεις του ΣΕΔΗ που προσπάθησε να μας βγάλει τυφλούς στις εικόνες γεμάτων κάδων και σε μια πόλη που βρωμάει εξαιτίας όχι του αριθμού των υπαλλήλων αλλά προφανώς της μη αξιολόγησης και του μη ελέγχου από πλευράς διοίκησης εάν τηρούνται ωράρια και από πόσους από τον συνολικό αριθμό των εργαζομένων του δήμου που πλέον έχει ξεπεράσει μαζί με τους συμβασιούχους τους 700!


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: