ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η ξεφτιλισμένη υπέρβαρη και οι ετερόκλητοι σύμμαχοί της θεωρεί πως μπορεί να φιμώσει το ιστολόγιο μας

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Η ξεφτιλισμένη υπέρβαρη και οι ετερόκλητοι σύμμαχοί της θεωρεί πως μπορεί να φιμώσει το ιστολόγιο μας


Υβρίζει ,συκοφαντεί αλλά προφανώς και θα "τιμωρηθεί" όσο και εάν σκούζει! 

Το να έχεις πρόβλημα με τα κιλά σου δεν είναι φυσικά κακό παρά μόνο για την υγεία σου. Αλλά το να εκμεταλλεύεσαι την εικόνα σου για να "τρομάξεις" όσους επί 7ετία μάχονται για Αρχές και Αξίες είναι τουλάχιστον γραφικό. 

Το ιστολόγιο για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί τιμά κατά γράμμα τον κώδικα δεοντολογίας των δημοσιογράφων. Εάν κάποιοι "ψεκασμένοι" όπως είπε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αντιλαμβάνονται τι βλάπτει την υγεία τους, οι πολλοί είμαστε εδώ για να τους το υπενθυμίσουμε. 

Δεν θα κυλιστούμε άλλο στην "λάσπη" τους, δεν μας αφορούν ως τοπικό ΜΜΕ οι εικασίες τους, και οι χωρίς αποδείξεις μυθοπλασίες τους. Άλλωστε με φασίστες εμείς εδώ και χρόνια δεν κάνουμε διάλογο. Τι έχουμε να πούμε άλλωστε; 

Το επόμενο διάστημα ζητάμε συγγνώμη από τους φανατικούς  αναγνώστες μας  αλλά θα τους στεναχωρήσουμε αφού κάποιες αναρτήσεις μας θα "ξοδευτούν" προς γνώση και συμμόρφωση όσων επί 6μηνο πόνταραν σε ανθρώπους χωρίς καμία ηθική αξία ,σε μια προσπάθεια να καλύψουν τις δικές τους ανασφάλειες όσον αφορά την δημοσιογραφική μας έρευνα. 

Και βέβαια εδώ διαβάζετε πάντα καταγγελίες με στοιχεία τα οποία σας παρουσιάζουμε και όχι φαντασίες. Σαν και αυτές που διαβάζουμε και γελάμε κατά της διοίκησης του δήμου από δήθεν "δημοσιογραφικά" τοπικά ΜΜΕ. 

Το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό εδώ και χρόνια εχθροί που δεν μπορούν να μας κάνουν κακό αλλά και "φίλοι" που ατυχώς θεωρούν πως είναι εφικτό να τα έχουν καλά με όλους. 

Όσοι έχουν αυταπάτες θα απογοητευθούν οικτρά. Όσοι αναζητούν "πρόβατα επί σφαγή" θα μείνουν νηστικοί, και τέλος καλό θα είναι εν μέσω lockdown και πανδημίας να προσέχουν την υγεία τους όλες και όλοι αντί να χάνουν τον χρόνο τους κυνηγώντας χίμαιρες . 

Το σκληρό ροκ αρχίζει η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν μπορεί να ηττηθεί ποτέ από το ΨΕΜΑ .Εμείς  φανταστικά "λιοντάρια", αδελφές και πουτάνες δεν φοβηθήκαμε ΠΟΤΕ. 

ΥΓ: Μείνετε συντονισμένοι ευχαριστούμε όλες και όλους όσους μας βοήθησαν στη συλλογή στοιχείων. Γιατί προφανώς και τα στόματα ανοίγουν όταν βλέπουν πως χάνουν την δική τους ΦΩΝΗ. Δεν είναι ανόητοι οι πολίτες γνωρίζουν που θα απευθυνθούν για να βρουν ΔΙΚΑΙΩΣΗ. 

Θαυμάστε τα "επιχειρήματα" της "ψεκασμένης" και ανήθικης υβρίστριας. Να φταίει η ηλικία της για όσα γράφει , να φταίει πως είναι "ψεκασμένη" , είναι ακόμα μια ανήθικη; Εμείς μάθαμε καιρός να μάθετε και εσείς ποια "κυρία" πήρε την θέση του Σπύρου Ρεβύθη και κατάφερε να κλείσει μέσα σε λίγους μήνες την φασιστοφυλλάδα του Δημήτρη Μωραίτη. 


Όσες φορές και να απαντήσουμε η Κούλα δεν θα καταλάβει αφού εκτός από αμόρφωτη είναι και ψεύτρα και προσποιείται εδώ και χρόνια κάτι που ποτέ δεν ήταν. Της έχει απαντήσει ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου στο ερώτημά της αλλά επιμένει . Γιατί; 



Δεν υπάρχουν σχόλια: