ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη μας σε ένα λεπτό

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Ειδήσεις για την πόλη μας σε ένα λεπτό



  • Ιδιαίτερα σημαντικό για την πόλη μας το θέμα της Αστικής Σήραγγας Ηλιούπολης αφού το κυκλοφοριακό πρόβλημα είναι κάτι που ταλανίζει την πόλη. Για εμάς η λύση θα ήταν δρόμος που περνάει μέσα από τον Υμηττό αφού το ημίμετρο της Αστικής Σήραγγας της Ηλιούπολης θα δώσει ανάσα και όχι λύση. Σε κάθε περίπτωση με ενδιαφέρον διαβάσαμε το πρωτοσέλιδο του ilioupolinews.gr και χαρήκαμε για την ανάδειξη ενός θέματος που η παρούσα διοίκησης ως συνέχεια της προηγούμενης καλείται να αντιμετωπίσει. 


  • Κάθε ΣΚ η ίδια εικόνα με τους γεμάτους κάδους της πόλης από σκουπίδια που δεν χωράνε και εναποτίθενται από τους δημότες μας ( κακώς αλλά που να αναζητήσουν εν μέσω πανδημίας και κάδο που να τα χωράει;)  και πέριξ αυτών. Απέχουμε από το να σας κοροϊδεύουμε όπως κάνουν όλες οι υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις που στηρίζουν τον δημόσιο χαρακτήρα της καθαριότητας. Άρα αφήνουμε τους λαϊκιστές επικεφαλής να κάνουν "παιχνίδι" και καλούμε για ακόμα μια φορά τους δημότες μας να δουν την δική μας πρόταση για ΑΜΕΣΗ ιδιωτικοποίηση της δομής. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα και προφανώς εμείς παλεύουμε την Σοβιετία διαχρονικά δεν είμαστε βολεμένοι και κυρίως σεβόμαστε όσους μας εμπιστεύονται και μας διαβάζουν. Δεν είναι δυνατόν να προσληφθούν άλλοι 100 ή 200 υπάλληλοι καθαριότητας το Κράτος μετά το τέλος της πανδημίας θα αναζητήσει πάλι στις περικοπές μισθών και συντάξεων την "λύση" αντί να μειώσει κατά το ήμισυ τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων που εν μέσω πανδημίας αυξάνονται και πληθύνονται σε μια προσπάθεια να μειωθεί και ο αριθμός των ανέργων που είναι ακόμα και με τα επίσημα στοιχεία σε τραγικά επίπεδα. 

  • Κάποιοι στην πόλη μονοπωλούν τους τάχα αγώνες για την Δημόσια περιουσία και τώρα που πέτυχαν τον αρχικό τους σκοπό δηλαδή να χτίσουν πολιτικές καριέρες πάνω σε αυτή σας καλούν σε ευθεία σύγκρουση με το Κράτος για να γίνει η Δημόσια Περιουσία - ιδιωτική. Ξεχνάνε να σας πουν πως η δημόσια περιουσία έχει δεσμευτεί για 99 αρχικώς χρόνια ως εγγύηση για την αποπληρωμή ενός ΔΗΜΟΣΙΟΥ χρέους που συνεχώς αυξάνει. Ακόμη ξεχνούν να σας πουν πως δεν υπάρχουν λεφτά για αξιοποίηση της περιουσίας αυτής και πως παράλληλα ζητάνε από ένα χρεοκοπημένο κράτος τα χρήματα για να φτιάξουν δομές για την πόλη! Με λίγα λόγια δεν σας λένε πως αναζητούν την δική σας περαιτέρω φτωχοποίηση αφού όλες και όλοι πλέον γνωρίζουν τα δισ ευρώ που διαχειρίστηκαν οι δήμοι μας τα τελευταία 20 χρόνια. Χρήματα που μπορείτε να τα αναζητήσετε κοιτώντας απλώς τους προϋπολογισμούς των τελευταίων 20 ετών και παράλληλα να δείτε τον αριθμό των διαχρονικά εργαζόμενων του δήμου μας αλλά και τους προμηθευτές του! Σταθεροί σχεδόν και οι τελευταίοι αφού έτσι χτίζονται οι Σοβιετίες. 


  • Όχι δεν μας ενοχλεί ως δεξιούς η δυναμική αντιπολίτευση του κ. Αραμπατζή αλλά το κενό περιεχόμενό της. Γιατί στα βασικά έχει ατζέντα Αριστεράς δηλαδή όσων κατέστρεψαν την πόλη μας. Άλλωστε την ώρα που βγάζει ανακοινώσεις υπέρ όσων θεωρούν πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι χούντα διεκδικεί δεξιές ψήφους ! Εμείς θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε την υποκρισία του αφού μάλλον αγνοεί πως ως μέλος της διοίκησης Γιάννη Αναγνώστου άλλα έπραττε από αυτά που τώρα σας καλεί να κάνετε. Είναι από τους συνεργάτες που "χαντάκωσαν" έναν δήμαρχο με όραμα και καλές προθέσεις για την πόλη μας που βρέθηκε να παλεύει επί δεκαετίες με τις εμμονές του δοτού δημάρχου της χούντας Κ. Δελλαπόρτα και ως διοίκηση με στελέχη που έβαζαν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από την πόλη. Ακόμα και σήμερα και παρά την ήττα στις εκλογές του 2019 αρνούνται να ενωθούν σε μια παράταξη θεωρώντας πως τους αξίζει μόνο η θέση του δημάρχου. Για εμάς και για τους πολλούς είναι εμφανές πως δεν θέλουν να βγει κεντροδεξιός δήμαρχος ξανά στην πόλη εάν ήταν ενωμένοι το 2019 θα πέρναγαν στον δεύτερο γύρο δεν θέλουν και ποντάρουν στην ΑΝΟΧΗ της ΝΔ που δεν μπαίνει στην διαδικασία να προτείνει και να στηρίξει δικό της υποψήφιο αφού με αυτούς καμία μάχη δεν πρόκειται να κερδηθεί. Θεωρούσαμε πως θα ενώνονταν έστω μετεκλογικά το μόνο που τους ενώνει είναι ο συγχρωτισμός με ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με την ΔΕΞΙΑ παράταξη και οι έωλες κατηγορίες στελεχών τους εναντίον του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΔΕΞΙΟΥ τοπικού ΜΜΕ. 

  ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: