ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το "επίπεδο" του Συριζαίου υβριστή μας Μιχάλη Τασούλα που βέβαια κανένα τοπικό ΜΜΕ πλην του δικού μας δεν ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ - Μπράβο στον Γιάννη Καραμαγκάλη

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Το "επίπεδο" του Συριζαίου υβριστή μας Μιχάλη Τασούλα που βέβαια κανένα τοπικό ΜΜΕ πλην του δικού μας δεν ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ - Μπράβο στον Γιάννη Καραμαγκάλη


 Ό,τι και να πούμε για τον πρόεδρο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης κ. Τασούλα είναι λίγο. Εάν και δεν γνωρίζουμε ποια παπαδιά εννοεί ο υβριστής μας επισημαίνουμε το γεγονός πως πλην του δημοσιογράφου Γιάννη Καραμαγκάλη ουδείς άλλος αντέδρασε για την καφρίλα του. 

Μπράβο στον Γιάννη ΝΤΡΟΠΗ σε όλες και όλους όσους δεν καταδικάζουν την ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ του και τον ψηφίζουν και για πρόεδρο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης για να μαθαίνει στα παιδιά μας πως να υβρίζουν. Είδαμε μάλιστα πως ανέβηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και απόφαση που παραχωρεί χώρο στο σύλλογο που έχει για πρόεδρο έναν χυδαίο υβριστή δεκάδων συνδημοτών μας. Ελπίζουμε πως η διοίκηση θα αναθεωρήσει αφού τόση χυδαιότητα μόνο οι οπαδοί του "Μεσσία" έχουν εκδηλώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προς το παρόν βέβαια. 

Το σχόλιο του δημοσιογράφου Γιάννη Καραμαγκάλη που μας έστειλαν αναγνώστες μας για να το κάνουμε θέμα . Εμείς κολλήματα δεν έχουμε ΜΠΡΑΒΟ στον Γιάννη αλλά έπρεπε να το κάνει και θέμα στο site του αφού η χυδαιότητα δεν καταδικάζεται με απλές συστάσεις αλλά με ΔΗΜΟΣΙΕΣ καταδίκες. Αρκετά πια με τον Σταλινοφασίστα κρατικοδίαιτο ας κάνει την δουλειά του και ας αφήσει τις ύβρεις σε όσους αποκαλύπτουν την πλήρη ανικανότητά του να εκπροσωπεί ένα σύλλογο γονέων και κηδεμόνων στην πόλη μας. 


Την χυδαιότητα του κ. Τασούλα αναπαρήγαγαν ομάδες της πόλης μας στο facebook αλλά για αυτό θα έχουμε την Παρασκευή αναλυτικό ρεπορτάζ αφού είναι πολλές οι "κλειστές" ομάδες και δεν θέλουμε να ακούμε μετά πως τάχα ξεχάσαμε κάποιες από αυτές επειδή είναι διαχειριστές φίλοι μας. 

Εμείς σε θέματα ΗΘΙΚΗΣ δεν έχουμε φίλους όποιος κάνει την "πατάτα" εμείς του τα λέμε ΔΗΜΟΣΙΑ και όχι πίσω από την πλάτη του όπως κάνουν μερικοί εξ΄αυτών. 

Ο κ. Καραμαγκάλης δεν είναι "ψεκασμένος" θεωρεί πως υπάρχει πανδημία και μέσα από το site του ουδέποτε έχει αναρτήσει άποψη κανενός συνωμοσιολόγου όσον αφορά βέβαια την covid-19 και τους αρνητές της ή κάποιους που αρνούνται να φοράνε μάσκα γιατί μειώνεται η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τους. 

Βέβαια επειδή είναι πάγια τακτική να μην σχολιάζει τα δελτία τύπου που ανεβάζει πολλά εξ΄αυτών δίνουν επιχειρήματα σε όσους αρθρογραφούν παρουσιάζοντας μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση ως χούντα και φασιστική διακυβέρνηση! 

Επίσης οι υμνητικές αναφορές υπέρ νομικού της πόλης που καθυβρίζει συστηματικά τους επιστήμονες και τους παρομοιάζει με επιστήμονες των Ναζί! προφανώς και δεν έχουν περάσει από εμάς και τους αναγνώστες μας απαρατήρητες. 

Αλλά επειδή αυτοί  που μας έστειλαν το θέμα νόμισαν (γυναίκα αναγνώστριά μας)  πως θα μασήσουμε να πούμε μπράβο στον Γιάννη Καραμαγκάλη για την ορθή αντίδραση του απεδείχθη για ακόμη μια φορά πως μας ξέρουν ελάχιστα. 

Μπράβο λοιπόν στον Γιάννη , δεν είχε τι να του απαντήσει ο υβριστής της "Παπα-λάμπραινας" (μπείτε στον προφίλ Μιχάλης Τασούλας και δείτε)  που του έχει γίνει έμμονη ιδέα και πάμε παρακάτω.  

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: