ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ένα μεγάλο μπράβο από εμάς στον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Ένα μεγάλο μπράβο από εμάς στον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο


 Εάν και διαφωνούμε πλήρως με τις αγωγές για έκφραση άποψης έστω και ρατσιστικής ή φασιστικής οποιουδήποτε χρώματος το γεγονός πως ο παραπάνω είναι αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας προφανώς και δεν μας αφήνει και κοιμόμαστε ήσυχοι! 

Επειδή η χώρα μας το 1967 έζησε την τραγωδία του πραξικοπήματος μιας χούφτας καραβανάδων θεωρούμε πως τέτοιοι αξιωματικοί ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ καμία θέση στον Ελληνικό Στρατό. 

Εγώ ως φορολογούμενος πολίτης αρνούμαι να πληρώνω κάποιον που αποκαλεί εκλεγμένο βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου ως Ναζί! Και φυσικά οι συνάδελφοί του ένστολοι θα έπρεπε να γνωρίζει πως εκτελούν εντολές της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ( και όσοι διαφωνούν με αυτές έχουν την επιλογή να παραιτηθούν πράγμα για εμάς θεμιτό εάν δεν θέλουν να εκτελούν εντολές που τους φαίνονται ή και είναι άδικες κατά την δική τους ΗΘΙΚΗ) και ο ίδιος βέβαια θα μπορούσε να μην καθυβρίζει έναν εκλεγμένο βουλευτή διαδικτυακά αλλά να παραιτηθεί από το σώμα που υπηρετεί αφού εάν δεν το γνωρίζει η νομοθετική εξουσία είναι αυτή που επιβάλλει τους κανόνες στην Αστική μας Δημοκρατία. 

Το να βρίζεις χυδαία αυτόν που σε πληρώνει προφανώς και δεν είναι πράξη γενναία αρκετές υποχωρήσεις κάναμε ως Έθνος επειδή οι κρατικοδίαιτοι όπου χρειάστηκε φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. 

Για την κατάντια που εδώ και χρόνια έχουμε διαπιστώσει φταίει η Πολιτική ηγεσία του Τόπου που μάλλον περιμένει να δει ερπύστριες και δεν κάνει τα αυτονόητα για να θωρακίσει την Αστική μας κοινοβουλευτική Δημοκρατία. 

Με τέτοιους αξιωματικούς όχι Αιγαίο δεν προστατεύεις αλλά είναι θαύμα πως οι Τούρκοι δεν έχουν φτάσει μέχρι το λιμάνι της Ραφήνας όσο ο εν λόγω "αντιφασίστας" στοχοποιεί αυτούς που οι πολλοί ψήφισαν για να βγάλουν την χώρα μας από την κρίση. 

Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με τέτοιους ενστόλους επαγγελματικός στρατός αύριο αλλιώς η χώρα θα υποστεί νέες τραγωδίες ακόμα και εάν τιμωρηθούν διοικητικά κάποιοι από αυτούς. Το θέμα όπως λέει και ο βουλευτής της ΝΔ τον οποίο και εμείς συγχαίρουμε ΔΗΜΟΣΙΑ είναι πως ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ σε τέτοιους αξιωματικούς τον χειρισμό πτητικών μέσω που τα πληρώνουμε εκατομμύρια ευρώ. 

Και δεν είναι μόνο αυτός είναι χιλιάδες τέτοιοι στο στράτευμα και γενικότερα στους ένστολους και για τον λόγο αυτό η χώρα μας είναι σε τέτοια θέση στους τομείς που αυτοί δρουν. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: