ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό



  • Δεν χτίζεις μόνο με "λάσπη" πολιτική καριέρα γιατί προφανώς και έρχεται η στιγμή που ο κόσμος καταλαβαίνει πως όλα τα έκανες απλώς για να χτίσεις πολιτική καριέρα. Όσοι τιμούν ανύπαρκτους αγώνες είναι το ίδιο ψεύτες και λαϊκιστές με όσους ισχυρίζονται πως τους έκαναν και κυρίως πως πέτυχαν κάτι θετικό για τους πολλούς.

  • Με την "λάσπη" που μας ρίχνουν θα είχε ήδη ολοκληρωθεί η Εκκλησία στον Προφήτη Ηλία ελπίζουμε πως το νέο προεδρικό διάταγμα για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού θα προνοήσει για ένα θέμα που αφορά τους πιστούς της πόλης μας. Πλην του δημοτικού συμβούλου Χρήστου Καλαρρύτη όλοι οι υπόλοιποι ψήφισαν "νομιμότητα" μέσα στο δημοτικό συμβούλιο τώρα που θα βγει το Προεδρικό Διάταγμα τους καλούμε να συνεχίσουν στην ίδια ρότα και να σεβαστούν την όποια απόφαση της Πολιτείας για την τύχη του ναού. 

  • Για εμάς όποιος διαφωνεί με βασικές επιλογές ενός κόμματος ή μιας δημοτικής παράταξης πρέπει να παραιτείται κρατώντας προφανώς και την θέση που κέρδισε από την ψήφο των πολιτών. Όσοι θεωρούν πως η καρέκλα ανήκει στο κόμμα ή στην παράταξη κάνουν λάθος . Έχει αποδειχθεί άλλωστε με τις επιτυχίες άλλων "αποστατών". Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θεωρούνταν από πολλούς ως τέτοιος όμως κέρδισε την αρχηγία του κόμματος με ψήφο από την βάση του και μετέπειτα την πρωθυπουργία της χώρας. 


  • Κινδυνεύουμε με οικονομική καταστροφή εάν η κυβέρνηση δεν αρχίσει την μείωση του επιτελικού κράτους. Εμείς το γράφουμε καιρό πως δεν είναι δυνατόν ένα κράτος που χρωστάει πάνω από 350 δισ. ευρώ να προσλαμβάνει διαρκώς μη κοιτώντας το αύριο. Μετά θα χρειαστεί πετσόκομμα σε μισθούς και συντάξεις και χιλιάδες νέες και νέοι θα αναζητήσουν την τύχη τους σε κάποιο άλλο δυτικό κράτος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: