ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την Ηλιούπολη σε ένα λεπτό

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Ειδήσεις για την Ηλιούπολη σε ένα λεπτό



  •  Πλέον συνομιλούμε με δημόσια μηνύματα με "φίλους" αφού έτσι ήταν να συμβεί. Απαντάμε λοιπόν πρώτα στον Άγγελο Κάνδηλα πως φυσικά και κανένα μέλος της ΝΔ δεν θα χαίρονταν για το σπάσιμο των γραφείων της (άρα σε καμία περίπτωση αυτός)  στην πόλη μας και στο ilioupolinews πως δυστυχώς η Αστυνομία δεν μπορεί να καλέσει τον οιοδήποτε χρήστη του facebook πριν η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ταυτοποιήσει τον κάτοχο του προφίλ. Στην δική μας περίπτωση λοιπόν δεν αναμένω "θαύματα" ( η διαδικασία ταυτοποίησης κρατάει μήνες όταν δεν υπάρχει πολιτική βούληση) και έτσι το κείμενο γράφτηκε μήπως ο "Σέρβος" αντιληφθεί πως κατοικεί σε κράτος -μέλος της Ε.Ε και όχι σε Σοβιετία. Βέβαια η μη καταδίκη με δελτία τύπου του βανδαλισμού των γραφείων της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης από τις δημοτικές παρατάξεις μάλλον τον δικαιώνει!

  • Γυρνώντας από το Μετρό της πόλης μας πολλοί εργαζόμενοι του δήμου δρουν σε κλαδέματα. Ωραία εικόνα που αφού την είδαμε έπρεπε να σας την μεταφέρουμε. Το γιατί δεν τραβήξαμε φωτογραφίες είναι κάτι που φυσικά και σας το έχουμε εξηγήσει πολλές φορές και θα το κάνουμε και στο μέλλον ένα χρειαστεί. Προφανώς και δεν θα διαφημίζαμε την δράση των υβριστών μας ( δες παλιό δελτίο τύπου ΣΕΔΗ) και κατά δεύτερο ο μήνας είναι Νοέμβριος και οι εργασίες αυτές έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί από την προηγούμενη Άνοιξη, Κάλιο αργά παρά ποτέ λέει ο λαός μας αλλά εμάς προφανώς και δεν μας εκφράζει αυτό το ρητό. 

  • Γκρίνια από υποψηφίους του "ΗλιουπΌλοι Μαζί - ΕΝΑΚ" που θεωρούν πως δεν χρησιμοποιήθηκαν από την διοίκηση και πως προτιμήθηκαν άλλοι συνδημότες μας που δεν έβαλαν και ιδιαίτερη "πλάτη" για να επικρατήσει ο Γιώργος Χατζηδάκης στις εκλογές του 2019. Μάλλον έχουν δίκιο αφού οι "μεταγραφές" δεν είναι ισχυρότερες από το υπάρχον δυναμικό και κατά την δική μας άποψη. 

  • Το 2019 έσκουζαν να φύγει ο αυταρχικός δήμαρχος και κατηγορούσαν το ιστολόγιο αυτό που είχε σαφέστατα στον δεύτερο γύρο στηρίξει τον Βασίλη Βαλασόπουλο. Τώρα τα απομεινάρια της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" θεωρούν πως γίναμε ξαφνικά ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ και μας κατηγορούν πως δεν βλέπουμε τα "κακώς κείμενα". Το μόνο που βλέπουμε έως τώρα είναι μια συνέχεια της δικής τους διοίκησης με προσθήκες από άλλους πολιτικούς χώρους άρα και περιορισμένες δυνατότητες για να διαχειριστούν κατά το δοκούν τα χρήματα της ετήσιας κρατικής χρηματοδότησης. Έτσι οι δικοί τους προμηθευτές εξακολουθούν και συνεργάζονται και με την διοίκηση Χατζηδάκη με 5-10 προσθήκες επαγγελματιών που συμμετέχουν σε δράσεις του δήμου που γίνονται για πρώτη φορά. Για τα βασικά θέματα δηλαδή Δημόσια Περιουσία, Ηλεκτροφωτισμό, Κυκλοφοριακό , ΚΥΤ στον Υμηττό κ.ο.κ κάνουν ό,τι και η προηγούμενη μαζί με όλη την αντιπολίτευση που αναπαράγει τις σαχλές ιδεοληψίες της Αριστεράς. Πάντως έως τώρα χειρότερη βαθμολογία εμείς δεν τους βάζουμε άλλωστε Χωματά πριν Χωματά και τώρα Αντζινάς πριν Αντζινάς και τώρα . Και μια και μιλάμε για Αντιδημάρχους που οι περισσότεροι ήταν και δικοί τους ( Βιδάλης, Σεφτελής, Χωματά, Αντζινάς) γενικά οι προσθήκες από άλλες δημοτικές παρατάξεις δεν τα πάνε και άσχημα. Άρα εμάς δεν μας πείθουν πως ο καλός Αντζινάς έγινε κακός επειδή άλλαξε δημοτική παράταξη ούτε φυσικά θεωρούμε φυσιολογικό να μην θέλουν ως παράταξη το νεκροταφείο στον Υμηττό επειδή θα είναι Διαδημοτικό και όχι μόνο για τους δικούς μας κατοίκους. Άλλωστε ο χώρος ανήκει στον ΑΔΜΗΕ ( εκτός και εάν και σε αυτό άλλαξαν άποψη ενώ χρόνια συνομιλούσαν με τον ιδιοκτήτη) και μπορεί να το δώσει σε όποιον θέλει.

  • Και άλλες προσθήκες στη διοίκηση από υποψηφίους άλλων παρατάξεων την Άνοιξη αλλά έως τότε όπως είναι φυσικό εμείς δεν ανακοινώνουμε κάτι για το οποίο εύκολα θα μπορούσε να μας κατηγορήσει κάποιος πως είναι ευσεβείς πόθοι λες και εμείς ωθήσαμε ακόμα και δημοτικούς συμβούλους να δουν πως από την αντιπολίτευση και με γκρίνια δεν αλλάζει η πόλη και έτρεξαν να συνδράμουν σε ό,τι αυτοί θεωρούν καλό για τους πολλούς. 

  • Δεν πρέπει να κάνει το λάθος ο Γαβριήλ Αραμπατζής και να μην κάνει συνέδριο της παράταξής του. Εάν και η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" είχε κάνει δεν θα ήταν σήμερα σε αυτή την θέση. Ας κάνει οι δημότες θέλουν να νιώθουν πως συμμετέχουν σε κάτι . Όσο για το κόστος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει δομές του δήμου που παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ. Η κίνηση μετράει και κυρίως η διάθεση να βάλει και άλλους στο "κόλπο" της ενασχόλησης με τα κοινά. Να τους κολλήσει το μικρόβιο και μέσω αυτών να ακούσει και άλλες απόψεις που θα του φανούν χρήσιμες για τις εκλογές του 2023. 

  • Μια χαρά δεξιά φωνή έχετε Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες της πόλης το δικό μας ιστολόγιο που απαντάει στις αήθεις επιθέσεις που δέχεται η κυβέρνηση από πολίτες που το 2015 χόρευαν στις πλατείες σχίζοντας τάχα τα μνημόνια της υποταγής για να υπογράψουν τα δικά τους που παραχώρησαν την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ στους δανειστές μας για 99 χρόνια. Αυτή που σας καλούν να κάνετε τάχα δημοτική τώρα παραγνωρίζοντας το γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε και με τα δύο χέρια αυτή την παραχώρηση μη έχοντας βέβαια και ενναλακτικές αφού τα χαμένα τους χρήματα έπρεπε κάπως να "κατοχυρωθούν" από μια περιουσία που και όλη να την πουλήσεις δεν ξεχρεώνεις. 

  • Ευχαριστούμε  τέλος για την στήριξη όλες και όλους που ανεξάρτητα από τις κομματικές τους επιλογές αναγνωρίζουν πως εμείς δεν είμαστε εδώ για να αδικήσουμε κανέναν.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ- ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: