ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το site του Γαβριήλ Αραμπατζή εν έτει 2012 φιλοξενούσε συνέντευξη του Δ. Μωραίτη που είχε δοθεί σε άλλο ΜΜΕ επειδή τότε όπως και τώρα τον ενδιαφέρουν όλες οι απόψεις των φασιστών

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Το site του Γαβριήλ Αραμπατζή εν έτει 2012 φιλοξενούσε συνέντευξη του Δ. Μωραίτη που είχε δοθεί σε άλλο ΜΜΕ επειδή τότε όπως και τώρα τον ενδιαφέρουν όλες οι απόψεις των φασιστών



Ωρύεται ο Γαβριήλ Αραμπατζής και κατηγορεί τους πάντες για έλλειψη δημοκρατίας! Ποιος ο Γαβριήλ Αραμπατζής που αυτοανακηρύχθηκε επικεφαλής δημοτικής παράταξης , και εξαιτίας του τρόπου που πολιτεύεται,  έχασε μήνες μετά τις δημοτικές  εκλογές του 2019 ,  δύο από τους ικανότερους υποψηφίους του. 

Δείτε λοιπόν πως αναδημοσίευε ασχολίαστο ό,τι του έστελναν οι μαύροι φασίστες σε μια συνέντευξη που ο Δ. Μωραίτης ανακαλύπτει πως και οι λαθρομετανάστες όπως τους αποκαλεί δεν παύουν να είναι  ψυχές! 


Την ίδια ώρα ο Αραμπατζής μαζί με τα διαδικτυακά του φερέφωνα βλέπει έλλειψη δημοκρατίας στη διοίκηση επειδή τελικά υπέκυψε στον ΦΑΣΙΣΜΟ της Αριστεράς και ανέβαλε το προγραμματισμένο για χθες δημοτικό συμβούλιο , επειδή η κα. Τσατσούλη είχε χθες απεργία και πορεία στο κέντρο της Αθήνας μαζί με άλλους "ψεκασμένους" και βολεμένους κρατικοδίαιτους! 

Μάλιστα θα κάνουν και "αποκαλύψεις" τα φερέφωνά του από αυτές που μας έχουν συνηθίσει δηλαδή καταγγελίες του κ@λου. 

Μετά αναρωτιούνται γιατί δεν τους διαβάζει κανείς και γιατί μονίμως είναι στην κλάψα αυτοί που έχουν κάνει επικερδές επιχείρηση την παρουσίαση κάθε "ψεκασμένης" άποψης που πολεμάει την Αστική μας Δημοκρατία. 

Σε καμία εβδομάδα από σήμερα θα αρχίσει η κλάψα επειδή το "φασιστικό" facebook θα πλήξει την ελευθερία τους. Όμως αυτό που θα έχει πληγεί θα είναι ο διάχυτος φασισμός τους και η μη περαιτέρω διάδοση fake news εν μέσω πανδημίας. 

Ας μην αναζητήσουν θεωρίες συνωμοσίας για την "φίμωση" τους,  ο Captain America θα φταίει που λέει και ο κος Δριμυλής που προφανώς γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυνάμεις καταστολής κάθε πολίτη που δεν σέβεται και δεν υπακούει στους κανόνες που έχει θέσει η Αστική μας Δημοκρατία. 

Νισάφι πια με τους δημοκράτες του κ@΄λου που θεωρούν πως μπορούν να παλεύουν την Αστική μας Δημοκρατία με τα δικά της "όπλα". 

Δείτε εδώ και την παλιά συνέντευξη του Μεσσία της πόλης μας μέσα από την σελίδα του Γαβριήλ Αραμπατζή που θέλει να μας "σώσει" από την "χούντα" Χατζηδάκη! Η οποία αυτή "χούντα" ανέχεται τους θεατρινισμούς και τα κροκοδείλια δάκρυα όσων έχουν μόνο καλά λόγια για τον δοτό δήμαρχο της χούντας Κώστα Δελλαπόρτα,  που ξεκίνησε ως Επονίτης και φυσικά κατέληξε ως φίλος των Απριλιανών! Όχι πως διένυσε και καμία απόσταση μεγάλη από την κόκκινη χούντα μετακόμισε στην μαύρη. 

Μην ανησυχούν οι Δριμυλήδες της πόλης,  εμείς βασιλικότεροι του βασιλέως δεν πρόκειται να γίνουμε γιατί άλλωστε δεν συμπαθούμε και τους βασιλιάδες που είναι Ευρωπαϊκή συνήθεια. Ό,τι λέγαμε λέμε αλλά προφανώς και θέλουμε να γίνει και κάτι σε αυτή την πόλη και δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα το κάνει. Άλλωστε τα περισσότερα έργα και αυτοί που βάζουν στην θέση τους τους "ψεκασμένους" είναι συνήθως οι κεντροαριστεροί . Επί δημαρχίας Θεόδωρου Γεωργάκη και επί κυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ έγινε το ΚΥΤ στον Υμηττό για να καλύψει της ανάγκες μας σε ηλεκτρική ενέργεια και πολλές μεταρρυθμίσεις προς θετική κατεύθυνση έγιναν και επί της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα που δεν είχε αυταπάτες όταν βρέθηκε σε θέση ευθύνης έγραψε στα παλιά του υποδήματα τους "ψεκασμένους" του ΟΧΙ ,  και είπε το δικό του ΟΧΙ στους Γιάνηδες για να μην γίνει η χώρα μας Βενεζουέλα. 

Έπραξε το σωστό για την πατρίδα του,  και προφανώς αυτό θα του πιστωθεί στα θετικά από τον ιστορικό του μέλλοντος. Γι' αυτό και οι φασίστες κόκκινου και μαύρου χρώματος τον έχουν αποκηρύξει επειδή ως πρωθυπουργός δεν υπηρέτησε τον Φασισμό τους,  και δεν άφησε τους γραφικούς να πάρουν θέση ευθύνης ή τους τουλάχιστον τους άλλαξε την ατζέντα και την έκανε Ευρωπαϊκή και φιλο- Αμερικανική. Κάποιοι αποχώρησαν μην αντέχοντας να δεχθούν την πραγματικότητα,  κάποιοι άλλοι παραμένουν και θεωρούν πως μπορούν να τον "αλλάξουν".  Να τον κάνουν δηλαδή να πιστέψει πως ο ανύπαρκτος σοσιαλισμός,  μπορεί να λύσει τα υπαρκτά δικά μας προβλήματα. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: