ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι Ιδέες δεν πεθαίνουν και έτσι δύο χρόνια μετά τον αδόκητο χαμό του φίλου και συναγωνιστή Δημήτρη Παρρά οι Ιδέες μας παραμένουν επίκαιρες και φρέσκες

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Οι Ιδέες δεν πεθαίνουν και έτσι δύο χρόνια μετά τον αδόκητο χαμό του φίλου και συναγωνιστή Δημήτρη Παρρά οι Ιδέες μας παραμένουν επίκαιρες και φρέσκες



Και τι δεν άκουσε από τους υβριστές τους και μερικά τάχα φίλους όσο ζούμε. Έπαιζαν κάθε "σκουπίδι" που κυκλοφορεί και έχει τάχα πολιτική άποψη στην πόλη και αγνοούσαν τον δικό μας δεξιό αγωνιστή που δεν ντράπηκε ποτέ για τις δημοκρατικές του Ιδέες και έγινε στόχος κάθε λογής φασιστών. 

Από τους αριστερούς έως τους Ναζί φασίστες της πόλης δέχθηκε τόνους λάσπης και φυσικά οι διαδικτυακοί του καβγάδες με το χθες ήταν σε καθημερινή βάση. 

Δύο χρόνια μετά τον αδόκητο χαμό του οι προτάσεις του για την πόλη είναι πιο επίκαιρες από ποτέ. Για τον λόγο αυτό και για τρεις ολόκληρες μέρες θα σας "βομβαρδίσουμε" με όσα κατά καιρούς εδώ σε εμάς είχε δηλώσει αφού η πρόσβασή του σε άλλα τοπικά ΜΜΕ δεν ήταν συχνή αφού και οι απόψεις τους ήταν και είναι αντίθετες με την Σοβιετία που υποστηρίζουν. 

ΥΓ: Σας αφήνουμε για να απαντήσουμε σε ένα κατά δήλωσή του καραβανά που για να έχει λόγο ύπαρξης διαδίδει fake news για δήθεν βλάβη της υγείας μας από το ΚΥΤ στον Υμηττό και ασχολείται στο να λασπώνει όσους παλεύουν για το καλό αυτής της πόλης. Αντί να ψάχνει τα δικά μας δημοσιογραφικά ένσημα ο κ. Άρης Ανδρικόπουλος ας μας πει σε πια υπηρεσία του στρατού εργάζεται για να αποταχθεί αφού προφανώς και δεν είναι "σκουπιδότοπος" ο στρατός για να ανέχεται όσους υβρίζουν επαγγελματίες δημοσιογράφους θεωρώντας πως θα τους φιμώσουν. 

Ήδη έχουμε επικοινωνήσει με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλο στέλνοντας τους τις κατά καιρούς ύβρεις προς το πρόσωπο μας αλλά και τα fake news που διαδίδει ένας κρατικός υπάλληλος για το KYT στον Υμηττό για να πράξει τα δέοντα. Εμείς προφανώς και δεν θα ανεχθούμε από όσους πληρώνουμε να μας υβρίζουν χυδαία επειδή κάποιος "ψεκασμένος" θεωρεί πως μπορεί να χτίσει πολιτική καριέρα στα κοινά της πόλης υβρίζοντας το πρώτο σε επισκεψιμότητα μέσο της πόλης. 

Ο συγχρωτισμός του κ. Ανδρικόπουλου με γνωστούς ακροδεξιούς της πόλης προφανώς και δεν μπορεί να συνεχιστεί παρά μόνο μετά την αποπομπή του από την υπηρεσία του στρατού που ισχυρίζεται πως υπηρετεί. Ο Ελληνικός στρατός δεν έχει χώρο για όσους δεν σέβονται την Αστική μας Δημοκρατία και συγχρωτίζονται με χουντικούς σαν τον Κώστα Δήμου που ποστάρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υμνώντας τον ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ τον Παπαδόπουλο.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: