ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προφανώς και αυτός που δεν επηρεάζει τους Νεοδημοκράτες είναι ο αποτυχημένος υποψήφιος σε δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις Άγγελος Κάνδηλας

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Προφανώς και αυτός που δεν επηρεάζει τους Νεοδημοκράτες είναι ο αποτυχημένος υποψήφιος σε δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις Άγγελος Κάνδηλας



Ο δύο φορές αποτυχημένος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Άγγελος Κάνδηλας έχει τις δικές του φαντασίες. 

Στην ανυπόληπτη σελίδα του στο facebook "ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ" σε μια προσπάθεια να ευχαριστήσει τις ανυπόστατες καταγγελίες του αγαπημένου του πλέον Γαβριήλ Αραμπατζή έκανε το ατόπημα στο τέλος της κατάπτυστης ανάρτησής του να γράψει μεταξύ άλλων:


Με αυτούς που έχω τσακωθεί είναι με τους Συριζαίους και κομμουνιστές φίλους του και φυσικά και τις "ουρές" τους μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Δηλαδή με τους κυρίως Τάσο Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζή που αντί να στηρίξουν το νέο προεδρικό διάταγμα για τον Υμηττό που φέρνει η κυβέρνηση της ΝΔ για να δώσει τέλος στα συμφέροντα και τις αυθαιρεσίες στηρίζουν τις κομμουνιστικές ιδεοληψίες που δεν θέλουν το αστικό δάσος. Αλλά προτείνουν την παραμονή της υπάρχουσας κατάστασης δηλαδή ενός δάσους με εκατοντάδες αυθαίρετα μη προσβάσιμο για τους πολλούς και τσιφλίκι του κάθε δημότη που θέλει το δικό του μποστάνι μέσα σε αυτό!

Το ανυπόληπτο νέο ιστολόγιο του κ. Κάνδηλα ασκεί την γνωστή αντιπολίτευση που κρίθηκε από τους δημότες μας στις εκλογές του 2019. 

Ο ίδιος δεν έχει καμία θέση στη ΝΔ αφού ως γνωστόν πολέμησε προεκλογικά το 2019 την υποψηφιότητα του Κώστα Πουπάκη την οποία στήριζαν τόσο ο μακαρίτης συναγωνιστής Δημήτρης Παρράς όσο και ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου. 

Τις ανοησίες που αναρτεί διαβάζουν μόνο ο Μιχάλης Τασούλας , Βαγγελιώ Διαμαντή καθώς και οι "κεντροδεξιοί" της πόλης που τιμούν τους αγώνες της Φασιστεράς. 

Ο συγχρωτισμός του με φιλοχουντικούς στην παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" καθώς και εν συνεχεία στην παράταξη "Η πόλη που θέλω" προφανώς και δεν τον αφήνουν να κατανοήσει πως δεν μπορείς να είσαι ταυτόχρονα και με τον Άρη και με τον Ζέρβα. 

Άλλωστε ποιος Νεοδημοκράτης διαβάζει τις σαχλαμάρες που αναρτούν στις ομάδες του ο Sakis Xirokostas και οι λοιποί Αριστεροί φίλοι του; 

Το μόνο που πετυχαίνει με το ιστολόγιο αυτό είναι να εκθέτει τον ίδιο αφού η αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση που κάνει δεν πουλάει. 

Ο λαϊκισμός ενός δημοσίου υπαλλήλου , τα ποσταρίσματα απαξίωσης των δημοσιογράφων και ο συγχρωτισμός τους με όσους εδώ και δεκαετίες δεν αφήνουν την χώρα μας να γίνει ένα δυτικό κράτος δεν τον αφήνουν να δει  το έργο που γίνεται για να μπορεί να κριτικάρει και για όσα δεν γίνονται. 

Όσο για τον συγχρωτισμό του με τον πρώην Αντιδήμαρχο της διοίκησης Βαλασόπουλου να του υπενθυμίσουμε πως ο ίδιος και η παράταξή του αποκαλούσαν αυταρχικό και αντιδημοκράτη τον τέως δήμαρχο. Τώρα την ίδια καραμέλα ακούμε και για τον νέο μας δήμαρχο. 

Και στις δύο περιπτώσεις είχαν άδικο και φυσικά οι πολλοί και το 2023 θα εκτιμήσουν τις επιλογές που έχουν και θα οδηγηθούν στην κάλπη για να εκλέξουν τον καταλληλότερο. 

Άμα η κριτική τους είναι στο πότε θα στολιστεί η πόλη ή γιατί δεν ξέρει ο Τασούλας και η Ένωση ποιοι πήραν τα tablet η νέα διοίκηση πάει καλά. 

Άλλωστε εάν δεν πήγαινε δεν θα έφευγαν τόσοι από τις άλλες παρατάξεις για να ενταχθούν σε αυτή. Εμείς ξεκάθαρα στηρίζουμε κάποιον που ενεργεί για το κοινό καλό,  λέμε αναλυτικά το  γιατί και κυρίως αποφύγαμε την αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση από την πρώτη μέρα λειτουργίας αυτού εδώ του ιστολογίου. 

Εάν οι κομμουνιστές και οι μαύροι φασίστες φωνάζουν κατά της διοίκησης για εμάς είναι δείγμα πως πάει καλά. Το ό,τι εμείς προτιμούμε άλλη που θα δώσει δομές του δήμου σε ιδιώτες και θα μειώσει τον αριθμό των εργαζομένων είναι άλλη υπόθεση. 

Με το υπάρχον δυναμικό η νέα διοίκηση πάει σαφέστατα καλύτερα από την προηγούμενη της οποίας συνέχεια είναι ,και φυσικά όσο και να "σκούζουν" οι φασίστες εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε κριτική με στοιχεία. 

Και αυτά που έως τώρα έχουμε είναι εις βάρος όσων τάχα κάνουν αντιπολίτευση και όχι όσων διοικούν. Και για το θέμα της καθαριότητας έχουμε αναφέρει πως καθαρή πόλη θα δούμε μόνο όταν η δομή πάει σε ιδιώτη. Οι προσπάθειες της διοίκησης είναι τεράστιες στον τομέα καθαριότητας αλλά και στον τομέα του Πρασίνου και οι δημότες ακόμα και από άλλους πολιτικούς χώρους το αναγνωρίζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Και κάτι τελευταίο χαιρόμαστε έτσι που γίναν τα πράγματα και απαλλαχθήκαμε από έναν λαϊκιστή και καιροσκόπο που έως χθες θεωρούσαμε φίλο μας. Άλλωστε σε κανένα θέμα για την πόλη ο κ. Κάνδηλας δεν είχε φωνή. Και για τον παιδεραστή - καθηγητή σιώπησε, και Νεκροταφείο δεν θέλει να γίνει ( σε αστικό ιστό απαγορεύεται η δημιουργία κοιμητηρίου, και στον τομέα καθαριότητας θέλει την υπάρχουσα κατάσταση αφού οι ίδιοι οι εργαζόμενοι λένε πως αυτό μπορούν και πως είναι λίγοι, για την Δημόσια Περιουσία προφανώς και είναι με τον Κιντή ,άρα τι σόϊ δεξιός είναι όταν αντί να επαινεί την κυβέρνηση της ΝΔ για τις τεράστιες προσπάθειες που κάνει συγχρωτίζεται με τα ορφανά του Στάλιν; 

Από "επαναστάτες" σαν τον Κάνδηλα έχουμε βαρεθεί. Ζήλεψε την δόξα του Κλάρα και βγήκε διαδικτυακά να μας πει πως δεν τολμάμε να βγούμε από το σπίτι μας. Τι να φοβηθούμε την Βαγγελιώ, την Τασούλα ή τους κυρίους Αραμπατζή και Ευσταθίου; 

Εδώ θαυμάστε το "επίπεδο" του καραβανά φίλου του, που ποστάρει την μ@λ@κί@ του στη φιλόξενη σε ύβρεις ομάδα ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ στο facebook . Μια φωτό δεν μας έβγαλε για να μην μιλάει και πάλι χωρίς στοιχεία , ας πλύνει καμία κατσαρόλα στο στρατό και ας καθαρίσει καμία τουαλέτα γιατί για να δώσει μάχες αυτός δεν δείχνει


Πρόκειται για τον "ψεκασμένο" που διαδίδει fake news για δήθεν επικίνδυνη ακτινοβολία του ΚΥΤ στον Υμηττό που λειτουργεί ΝΟΜΙΜΑ και με όλα τα απαραίτητα για την ασφάλεια των δημοτών μας έγγραφα, που ο Άρης "Βελουχιώτης" δεν αναγνωρίζει . 20 χρόνια λειτουργεί και ο καραβανάς δεν έχει καταλάβει ακόμα πως λειτουργεί χωρίς να επιβαρύνει την υγεία των πολιτών και αυτό τον άνθρωπο εάν υπηρετεί στον Ελληνικό στρατό ,τον πληρώνουμε όλοι εμείς από τους φόρους μας. 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...

Αν σε όλους αυτούς Ευσταθιου,Κουρή ,Ανδρικοπουλο,Κανδήλα,Τασούλα θα εμφανίζοταν μια δική τους "Σούλα" και θα έλεγε για την φιλενάδα ,γυναίκα ,κόρη τους ότι είναι εκδιδομένη,πόρνη,σαύρα,επί 6 συνεχόμενες μήνες ποιά θα ήταν η στάση τους;
Αν θα βρισκόταν μια δικη τους "Σούλα"που αναζητάει θέσεις και αξιώματα στο Δήμο να βρίσει χυδαία σε καθημερινή βάση τις γυναίκες τους,τις κόρες τους,τις φιλενάδες επειδή έχει "πλάτες " (παράταξη,κομμα ,διάφορους συμπολίτες που θέλουν να σας βαφτίσουν "τρελούς ") άραγε ποιά θα ήταν η στάση τους;
Δεν νομίζω ότι θα το βάφτισαν γυναικείο καυγά,πλακιτσα,τρολια και θα γέλαγατε με τόση όρεξη στο διαδίκτυο.