ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο "δημοκράτης" κ. Δήμου αναρτούσε την "λάσπη" του Μωραίτη όταν ο τελευταίος ξεφτιλιζόμενος για ακόμη μια φορά δεν κατέβηκε υποψήφιος αφού ουδείς ακολουθούσε έναν ΦΑΣΙΣΤΑ

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Ο "δημοκράτης" κ. Δήμου αναρτούσε την "λάσπη" του Μωραίτη όταν ο τελευταίος ξεφτιλιζόμενος για ακόμη μια φορά δεν κατέβηκε υποψήφιος αφού ουδείς ακολουθούσε έναν ΦΑΣΙΣΤΑ

 

Άλλη μια "επιτυχία" της Λάσπης της Ηλιούπολης προεκλογικά το 2019. Και ενώ ο Δημήτρης Μωραίτης δεν μπορούσε να κατέβει  αφού δεν είχε ανθρώπους να στελεχώσει ψηφοδέλτιο μένοντας σε μια παράταξη "σφραγίδα" ο οπαδός του και υβριστής μας Κώστας Δήμου έδειχνε την "δημοκρατικότητά" του. 

Προφανώς και οι κάλπες σε τέτοιους φασίστες δεν αρέσουν αφού θεωρείται απίθανο να πείσουν το 50% συν να τους βάλει σε καρέκλες που επί δεκαετία ονειρεύεται ο υμνητής δικτατόρων και η φασιστοπαρέα του. 

Το ανασύραμε γιατί κάποιοι "ευαίσθητοι" με γεμάτες τσέπες αναρωτιούνται για το δικό μας ήθος φορώντας τις μάσκες όχι για να σωθούν από την πανδημία ( που άλλωστε δεν πιστεύουν) αλλά για να κρύψουν το γέλιο τους επειδή κρυπτόμενοι πίσω από έναν άνθρωπο με ιδιαιτερότητες και έκδηλο ΡΑΤΣΙΣΜΟ που υπηρέτησε με την φυλλάδα του στα τρία περίπου χρόνια που την εξέδιδε νοιάζονται τάχα για την κατάντια του τύπου και την ασυδοσία των ΜΜΕ! 

Απλά γελοίοι θα υποστούν τα πάνδεινα όσο υπηρετούν φασιστικές αντιλήψεις και θεωρούν πως σε συνθήκες Αστικής Δημοκρατίας θα φιμώσουν τα ΜΜΕ. 

Ας κοιτάξουν να βγάλουν καμία ανακοίνωση συμπαράστασης για τον βαλλόμενο δικαίως από τον τύπο φασίστα και ας αφήσουν τα ΜΜΕ να ασκήσουν το λειτούργημά τους. 

Άλλωστε δεν υπηρετούν κάτι διαφορετικό από ό,τι ο Μωραίτης φιμωμένους μας θέλουν και αυτοί για αυτό και τα like κάτω από αναρτήσεις τους από δεξιούς και αριστερούς φασίστες. 

Κατεβάστε τον για επικεφαλή την επόμενη φορά αφού ξέρει πολύ καλά να τιμάει όλους τους δοτούς δημάρχους αφού άλλωστε τύποι σαν τον  Μωραίτη μόνο με ερπύστριες μπορούν να αναλάβουν θέση ευθύνης. 

Η ανάρτηση είναι από το ιστολόγιο που διαβάζουν φανατικά κάποιοι κεντροδεξιοί της πόλης που έχτισαν καριέρες επί "επαναστάσεως" και τιμούν τους δήθεν αγώνες των Σταλινοφασιστών της πόλης. 

Άλλωστε η διαφορά με εκείνους είναι στο χρώμα και όχι στην νοοτροπία ούτε καν στις περισσότερες προτάσεις τους για την πόλη. Δεν μοιράζουν βέβαια αντιμνημονιακό σανό αλλά και από αυτόν μοίρασαν αρκετοί στις δημοτικές εκλογές του 2014. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: