ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την Ηλιούπολη εν μέσω πανδημίας

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Ειδήσεις για την Ηλιούπολη εν μέσω πανδημίας



  • Οι διαδικτυακές επιθέσεις κατά των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ συνεχίζονται από όσους δεν κατανοούν καν πως η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ είναι λειτούργημα και όχι ένα ακόμα επάγγελμα. Ευτυχώς οι πολλοί έχουν τιμήσει με την ψήφο τους πλειάδα δημοσιογράφων που ασχολήθηκαν με την πολιτική άλλη επιτυχώς και άλλοι όχι. Σε κάθε περίπτωση ο Φασισμός των βολεμένων δεν περνάει και δεν πουλάει αφού η πλειοψηφία συνεχίζει και ενημερώνεται από όσους ενίοτε υβρίζει! Η μόδα και στην πόλη μας έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας αφού ανάμεσα σε αυτούς που ανεβάζουν άθλια ποστ υπάρχουν και κάποιοι για τους οποίους έως και χθες είχαμε σε εκτίμηση. Τι μεσολάβησε; Προφανώς η πανδημία τους οδήγησε σε ανέξοδο λαϊκισμό και προφανώς όποιος βολεύεται στο "κοστούμι" της Αστικής Δημοκρατίας στοχοποιεί πρωτίστως τον θεσμό που στηρίζει την Δημοκρατία. Δηλαδή τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο από τον οποίο μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς την ποιότητα Δημοκρατίας μιας χώρας. Μια χαρά είναι ακόμα η δική μας όσο και εάν φωνασκούν οι λάτρεις των γκουλάνγκ και των Σοβιέτ. Εάν δεν το έχουν καταλάβει η θέση τους είναι στα Μουσεία Ιστορίας. Προφανώς και μαθήματα ΗΘΙΚΗΣ από τους νοσταλγούς των Σοβιετικών "δημοκρατιών" ουδείς πραγματικός δημοκράτης δεν νοείται να πάρει. 

  • Καθαρίζουν την πόλη και συμμαζεύουν το πράσινο μικτά συνεργεία καθαριότητας και περιποίησης πρασίνου εν μέσω πανδημίας. Θετικό βήμα είναι και το χαιρετίζουμε αλλά μήπως άργησαν και αυτά έπρεπε να έχουν γίνει από την Άνοιξη; Δεν θα γκρινιάξουμε αλλά προφανώς και εμείς πάντα θα συγκρίνουμε τον δήμο μας και με άλλους δήμους της Αττικής. Και σε θέματα καθαριότητας λοιπόν και πρασίνου είμαστε ακόμα πολύ πίσω. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν αναρτούμε τις συγκεκριμένες δράσεις αφού εμείς έχουμε ήδη βγάλει το δικό μας πόρισμα για το υπάρχον προσωπικό και δεν πέφτουμε στην "παγίδα" να χειροκροτήσουμε "παίχτες" που δεν είναι δυνατόν όχι μόνο να κερδίσουν το "πρωτάθλημα" αλλά και να είναι μέσα στην πεντάδα των αντίστοιχων ομάδων των δήμων της Αττικής. Όσους "προπονητές" και να φάνε , όσο η διοίκηση εμμένει σε αυτούς τους παίχτες θα έχει συνεχείς ήττες. Το χειρότερο πάρκο της Γλυφάδας ή του Αλίμου είναι καλύτερο από το πιο πρόσφατα καθαρισμένο δικό μας. Σε 1-2 μήνες που δεν θα υπάρχει το lockdown θα φταίνε πάλι οι δημότες που παρουσιάζονται ως "γύφτοι" για να βγει λάδι μια ομάδα που έπρεπε εδώ και χρόνια να έχει αλλάξει. Όσο για τους δημότες που μας στέλνουν φωτογραφίες με σκουπίδια παντού και δεν τις βλέπουν αναρτημένες έχουμε ξεκαθαρίσει πως εμείς εδώ είμαστε υπέρ της ιδιωτικοποίησης της δομής δεν πιστεύουμε στα "θαύματα" δεν στηρίζουμε Σοβιετίες άρα ας φωνάξουν και αυτοί για ιδιωτικοποίηση της δομής ή ας μάθουν να ζουν σε μια βρώμικη πόλη. Καθαρές κουβέντες από την στιγμή που καμία από τις υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις δεν θέλει ιδιωτικοποίηση εμείς δεν μπορούμε να ψέγουμε εργαζόμενους που δεν μπορούν και πολλοί δεν θέλουν κιόλας να αλλάξει η εικόνα της πόλης. 

  • Τέσσερις αποφάσεις είδαμε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ που εμάς δεν μας άρεσαν . Περιμέναμε πως θα της είχε δει κάποιος δημοτικός σύμβουλος και θα έβγαζε δελτίο τύπου αλλά δεν. Ψάχνουμε μήπως έγινε κάποιο λάθος και θα επανέλθουμε εάν το κρίνουμε σκόπιμο αυτή την στιγμή που όλων το μυαλό είναι στραμμένο στη μάχη κατά της πανδημίας. 

  • Διαβάζουμε σε ομάδες της πόλης μας τις ασυναρτησίες αρνητών της μάσκας και νιώθουμε υπερήφανοι που σε ομάδες που έχουμε εμείς την διαχείριση δεν αναρτώνται τέτοιες κραυγαλέες ασυναρτησίες. Κάποιοι ακόμα εξακολουθούν πως ο covid-19 είναι γρίπη και κάποιοι άλλοι νομίζουν πως τους περιορίζουν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! Ο λόγος που δεν τους αφήνουν να κυκλοφορούν όλο το 24ωρο μεταδίδοντας έναν ιό που θα σκοτώσει χιλιάδες και στην χώρα μας. Δεν βαριέσαι εδώ πίστευαν πως θα σχίσουν τα μνημόνια και χόρευαν στις πλατείες σαν "αρκούδες" ...... 
ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: