ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μεγάλη προσφορά από το Φροντιστήριο "Κυρίτσης" - Υποτροφία παροχής φροντιστηριακής υποστήριξης (διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις)

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Μεγάλη προσφορά από το Φροντιστήριο "Κυρίτσης" - Υποτροφία παροχής φροντιστηριακής υποστήριξης (διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις)




Το Φροντιστήριο ΚΥΡΙΤΣΗΣ, ως εκπαιδευτική μονάδα που δραστηριοποιείται στην Ηλιούπολη , λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές που ζούμε όλοι στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, προχωρά, με ευθύνη και ευαισθησία, σε άλλη μία κοινωνική πρωτοβουλία.
Συγκεκριμένα, προσφέρει μία υποτροφία παροχής φροντιστηριακής υποστήριξης, μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς 2020/2021, σε έναν μαθητή, που φοιτά σε Γυμνάσιο ή Λύκειο της Ηλιούπολης.
Μαθητές που φοιτούν ήδη στο φροντιστήριο, δεν μπορούν να διεκδικήσουν την παρούσα προσφορά υποτροφίας.

Τα μαθήματα θα είναι εξατομικευμένα ΜΟΝΟ διαδικτυακά ή εφόσον επιτρέψουν οι συνθήκες, στις τάξεις του Φροντιστηρίου μας. 

Σε περίπτωση μεγάλης ζήτησης θα υπάρξει κλήρωση.
Οι υποψήφιοι για την υποτροφία θα πρέπει να ακολουθήσουν την εξής διαδικασία:
1. Συμπληρώνουν τα στοιχεία τους: Ονοματεπώνυμο, Σχολείο στο οποίο φοιτούν, τον αριθμό επικοινωνίας του κινητό τους τηλέφωνο και το αποστέλλουν στο email του φροντιστηρίου μας:
info@kyritsis-education.gr 

*Την αποστολή του σχετικού e-mail μπορούν να κάνουν και οι γονείς συμπληρώνοντας τα στοιχεία του παιδιού τους και τα στοιχεία επικοινωνίας.
2. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αντιγράψετε και να επικολλήσετε στο τέλος του email το παρακάτω κείμενο: 

ΟΡΟΙ - ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ: Συναινώ στην διατήρηση από το Φροντιστήριο «Κυρίτσης» των προσωπικών δεδομένων επικοινωνίας, βάσει του κανονισμού προσωπικών δεδομένων GDPR"
Ε-mail που δεν θα περιέχουν την συναίνεση ΔΕΝ θα παίρνουν μέρος στην κλήρωση.
Καταληκτική ημερομηνία αποστολής συμμετοχών, ορίζεται η 10η Δεκεμβρίου.
Μπροστά στην επέλαση της πανδημίας ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ με την έμπρακτη ανθρωπιά μας.

Νικόλαος Κυρίτσης
Διευθυντής Φροντιστηρίου "ΚΥΡΙΤΣΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: