ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ενώ όλοι συμφωνούν και έχουν αυταπάτες ή εξυπηρετούν ιδιωτικά συμφέροντα που θίγονται από το νέο προεδρικό διάταγμα για τον Υμηττό παίζουν θέατρο τα ίδια πρόσωπα εις βάρος της τοπικής κοινωνίας

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Ενώ όλοι συμφωνούν και έχουν αυταπάτες ή εξυπηρετούν ιδιωτικά συμφέροντα που θίγονται από το νέο προεδρικό διάταγμα για τον Υμηττό παίζουν θέατρο τα ίδια πρόσωπα εις βάρος της τοπικής κοινωνίας

 


Διαβάζοντας όλο αυτό ( κάνε κλικ στα έντονα γράμματα) ο καθένας αντιλαμβάνετε ποια συμφέροντα μας πολεμάνε. Αυτά που "χάρισαν" στην ΕΤΑΔ και τους δανειστές περιουσία που θα μπορούσε να έχει σήμερα ο δήμος μας συμμαχώντας με τους πραγματικούς ιδιοκτήτες της περιουσίας του Αλέξιου Νάστου και όχι παίζοντας το πολιτικό παιχνίδι των κυβερνήσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ που πέτυχε με τις πολιτικές της να χρεοκοπήσει την χώρα. 

Η Δημόσια Περιουσία είναι στα χέρια των δανειστών μας για 99 χρόνια και όλοι και όλες που σας παραμύθιαζαν για τις "ΝΙΚΕΣ" τους έχτισαν πολιτικές καριέρες και ωφελήθηκαν οικονομικά κατέχοντας θέσεις και αξιώματα στην Σοβιετία! 

Σε αυτή που υπηρετούν ΠΙΣΤΑ για πάνω από 40 χρόνια την ώρα που σας πουλάνε τον "σανό" της επανάστασης και σας πουλάνε φούμαρα για εκτάσεις που έχει στην κατοχή του ο δήμος και κερδήθηκαν από τους καταπατητές με "νομικούς" αγώνες! 

Μια πολιτική απόφαση κέρδισαν για να αποκτήσει το Δημόσιο και άλλη περιουσία ιδιωτική και να πληρώνει τους μισθούς των πραιτοριανών του. 

Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και σας καλούν σε νέους τάχα αγώνες που θα οδηγήσουν σε νέα χρεοκοπία της χώρας αφού προφανώς κάθε ακίνητο που φεύγει από την ΕΤΑΔ και έρχεται στο Κράτος για "αξιοποίηση" φέρνει πιο κοντά τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και τα νέα μνημόνια. 

Με 1500 ευρώ τον μήνα μισθό και δουλεύοντας από το σπίτι ή και μη δουλεύοντας πουλάνε επαναστάσεις και αναζητούν από τους συνυπεύθυνους ΔΙΚΑΙΩΣΗ. 

Γιατί από εσάς προφανώς το μόνο που ζητάνε είναι να τους ψηφίσετε και πάλι και να αγωνιστείτε για να γεμίσουν τις τσέπες τους εις βάρος της κοινωνίας. 

Μόνο εμπόδιο στα σχέδιά τους ήταν και είναι διαχρονικά τα ΜΜΕ που απαλλαγμένα από τα "βαρίδια" του παρελθόντος και τις ιδεοληψίες είναι ο μοναδικός θεσμός που εμπιστεύεται κάθε δημοκράτης. 

Γι΄αυτό και διαχρονικά όποιος επιχειρεί την φίμωση των ΜΜΕ και τις διώξεις δημοσιογράφων είναι φασίστας. Το έχουμε τονίσει και στην δική μας παράταξη πως η μη απάντηση ή ακόμα χειρότερα η δίωξη συναδέλφων ή μέσου από πολιτικό πρόσωπο σημαίνει για εμάς αυταρχικότητα. 

Τα μέσα τα θέλουν ΦΙΜΩΜΕΝΑ και απαξιωμένα οι φασίστες με Mega , alpha, ΣΚΑΪ , Open ανοιχτά ουδείς κόκκινος ή μαύρος φασίστας δεν θα αποτολμήσει πραξικόπημα ή θα αποτύχει. 

Το τελευταίο στην Ελλάδα έγινε όταν δεν υπήρχε ιδιωτική τηλεόραση γιατί προφανώς και και ο "ψεκασμένος" δικτάτορας δεν θα επιβίωνε ώρα με ανοιχτά τα ΜΜΕ . 

Τα μέσα όχι μόνο δεν αδικούν αλλά αντίθετα είναι ο βασικός ΠΥΛΩΝΑΣ δημοκρατίας. Απλώς όσοι "ψεκασμένοι" και άχρηστοι τα υβρίζουν θέλουν να μας φέρουν δικτάτορες τους οποίους θαυμάζουν και θαύμαζαν και στο παρελθόν. 

Γιατί προφανώς καμία χούντα δεν μένει 7 χρόνια εάν δεν έχει με το μέρος της ικανό κομμάτι της κοινωνίας . Γιατί δεν γίνεται στις μέρες μας αφού το κομμάτι αυτό μεγάλο;    

Μα επειδή οι ξεφτιλισμένοι καραβανάδες που θα την επιχειρήσουν έχουν καταλάβει πως οι ΗΠΑ δεν θα επιτρέψουν αυτό να συμβεί σε χώρα επιρροής τους.

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: