ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η μυθομανής υποψήφια φαντάζεται ανύπαρκτα "λιοντάρια" να μας κατασπαράζουν!

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Η μυθομανής υποψήφια φαντάζεται ανύπαρκτα "λιοντάρια" να μας κατασπαράζουν!



Τέλος δεν έχει η ξεφτίλα της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" που επί εξάμηνο εξακολουθεί και με "βομβαρδίζει" σε καθημερινή βάση με μηνύματα στο κινητό μου τηλέφωνο γράφοντας ασυναρτησίες και φανταζόμενη πράγματα που δεν έχουν ποτέ συμβεί. 

Και βέβαια συνένοχοι σε αυτή την τραγωδία είναι όσοι την πίστεψαν μη ζητώντας αποδείξεις για όσα ισχυρίζεται , αυτοί οι ελάχιστοι ξεφτιλισμένοι που δημόσια ή και ιδιωτικά ( έχουμε τους τρόπους και μαθαίνουμε και αυτά) υιοθέτησαν τις φαντασίες της και 6μηνες τώρα αρνούνται να δουν τον ρατσισμό της ενώ παράλληλα τάχα τον πολεμάνε! 

Σε μια πόλη που οι Σταλινοφασίστες χαίρονται επειδή κάποιοι αφελείς τιμάνε τους ανύπαρκτους αγώνες της Αριστεράς. 

Σε μια πόλη που υπάρχουν δημότες που θεωρούν την πανδημία απλή γρίπη! 

Σε μια πόλη που δεν έχει τρόπο να μαζέψει τα σκουπίδια της ε θα υπήρχαν και όσοι θα έβλεπαν πως το χυδαίο βρίσιμο της Μανώλη εναντίον μιας ξένης ήταν ένας γυναικοκαβγάς! 

Και βέβαια το θέμα είναι πως η παράταξή της κωφεύει και βρήκε την ευκαιρία αντί να αναζητήσει τους λόγους που ηττήθηκε στις εκλογές του 2019 να ρίξει και πάλι την ευθύνη σε αυτό το ιστολόγιο για το γεγονός πως δεν έπεισε και τάχα κυνηγιέται από τα ΜΜΕ. 

Συνταγή ΣΥΡΙΖΑ τώρα που καταρρέει ξεχνώντας πως το 2015 με τα περισσότερα ΜΜΕ απέναντι κέρδισε τις εκλογές επειδή ξεγέλασε με τα ψέματά του τους πολλούς. 

Το ίδιο θεωρούν πως θα πετύχουν και στη δική μας περίπτωση , μόνο που εμείς δεν είμαστε εύκολος στόχος όπως σας έχουμε γράψει πολλάκις φορές και στο παρελθόν. 

Και βέβαια εμείς δεν δεχόμαστε μαθήματα ΗΘΙΚΗΣ από κανέναν και κυρίως από όσους θεωρούμε μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης. 

Με φασίστες σαν τον Μωραίτη και την παρέα του , με ΜΜΕ που δημοσιεύουν την φασιστική κομμουνιστική προπαγάνδα και κυρίως με βολεμένους που το παίζουν τάχα επαναστάτες είναι προφανές πως το τοπικό αυτό  ΜΜΕ και χωρίς την παρουσία του δημοσιογράφου Σταύρου Μαρίνη πάλι πρώτο θα ήταν αφού οι ανταγωνιστές του είναι άπειροι στο να κατανοήσουν τα απλά. 

Πως οι πολίτες αναζητούν λύσεις και διαβάζουν και ακολουθούν εδώ και δύο τουλάχιστον δεκαετίες ΜΜΕ με άποψη για τα κοινά. 

Ακόμα και οι διεφθαρμένοι συμπολίτες μας εδώ θα αναζητήσουν την καταγγελία και όχι φυσικά σε δελτία τύπου παρατάξεων που γράφονται από πολιτικάντηδες παλιάς και ξεπερασμένης κοπής. 

Γιατί προφανώς και δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι παγκόσμιες συνωμοσίες και παράλληλα να ζητάς από την Αστική Δικαιοσύνη να σε προστατέψει , ούτε να πολεμάς τάχα τον καπιταλισμό μέσα από το facebook που είναι ένα από τα επιτεύγματα αυτού.

Ούτε βέβαια μπορείς να καταγγέλλεις για φίμωση το διαδίκτυο που χρησιμοποιείς την ώρα που παρουσιάζεις μέσα σε αυτό τις ασυναρτησίες σου ως γεγονότα. 

Επειδή οι "παραπονούμενοι" θα αυξηθούν τις επόμενες μέρες καλό θα είναι οι αναγνώστες μας εκτός από ποπ κορν και αναγκαστικό λόγω covid-19 καναπέ να κάτσουν και να αναλογιστούν πόσα έχουν μάθει μέσα από εδώ τα τελευταία 7 χρόνια και κυρίως να δουν ποιοι είναι αυτοί που μας κατηγορούν για ποιους λόγους και κυρίως με τι στοιχεία. 

Το δικό μας συμφέρον δεν είναι να γίνουμε όπως οι περισσότεροι δεν αρχίσαμε αυτό εδώ το μέσο για να πάρουμε τα εύσημα από την Κούλα που δεν ξέρει καν τι εστί Δημοκρατία ούτε φυσικά θέλαμε να μας αποδώσουν τιμές όσοι υποστήριζαν τα φασιστικά καθεστώτα της ΕΣΣΔ και τις τάχα σοσιαλιστικές δημοκρατίες των Βαλκανίων έως και το 1989 όπου κατέρρευσαν από τις λαϊκές εξεγέρσεις και την βοήθεια του δυτικού κόσμου που κατάλαβε πως ο κόσμος δεν ήταν ασφαλής με τόσες χούντες και τόσους τυράννους. 

Η παραποίηση της Ιστορίας , η ιδεολογική επικράτηση της Αριστεράς και της δήθεν ηθικής της έχει αρχίσει να καταρρέει και στην χώρα μας. 

Οι κομμουνιστές της Εκάλης  αλλά και της Ηλιούπολης δεν είναι οι τάχα φτωχοί συγγενείς αλλά επιφανείς επιστήμονες που χρησιμοποίησαν την τάχα αλληλεγγύη τους και τους ανύπαρκτους αγώνες τους για να πουλήσουν. 

Τζάμπα δεν έκαναν τίποτα , προλετάριοι γίναμε πλέον ελέω και οικονομικής κρίσης εμείς άρα το μοναδικό μας πλεονέκτημα είναι η διαχρονικότητα των δικών μας ΙΔΕΩΝ και κυρίως η ΠΙΣΤΗ μας πως η Αστική μας Δημοκρατία ακόμα και με τόσους "ψεκασμένους" και φασίστες κόκκινου ή μαύρου χρώματος δεν κινδυνεύει. 

Και αυτό συμβαίνει επειδή η χώρα μας είναι μέλος διεθνών οργανισμών που έχουν και θα έχουν για πολλές δεκαετίες ακόμα την ισχύ να υπερασπίσουν τις ατομικές μας ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ που δυστυχώς που θα σας στεναχωρήσουμε αλλά δεν κινδυνεύουν όταν φοράμε μάσκα ή όταν κάνουμε ένα εμβόλιο. 

Αφήνοντας λοιπόν στην άκρη τους ανόητους ( έτσι αποδείχθηκε ) συναισθηματισμούς και καλή θέληση του παρελθόντος ακόμα και προς τους πολιτικούς μας αντιπάλους προχωράμε σε ακόμα πιο σκληρή γραμμή. 

Γιατί προφανώς και όσοι επιθυμούν και παλεύουν για την δική μας ΦΙΜΩΣΗ θα αντιληφθούν πως δεν θα μείνουμε απλώς στην ανάδειξη της δικής τους υποκρισίας αλλά και στη δημοσιοποίηση όλων όσων η αστική μας ευγένεια δεν μας επέτρεπε να κάνουμε ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ για τα αδηφάγα βλέμματα που διψάνε για καταγγελίες με αποδείξεις. 

Κάποιοι θα παραξενευτούν γιατί τώρα και όχι τότε αλλά και σε αυτό θα λαμβάνουν απαντήσεις αφού εμείς δεν έχουμε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ να κρύψουμε. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: