ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παραχωρεί αίθουσα ΔΩΡΕΑΝ και εξοπλισμένη με τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές ο δήμος Ηλιούπολης σε Ένωση που βρίζει καθημερινά την κυβέρνηση!

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Παραχωρεί αίθουσα ΔΩΡΕΑΝ και εξοπλισμένη με τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές ο δήμος Ηλιούπολης σε Ένωση που βρίζει καθημερινά την κυβέρνηση!

 


Μετά από αίτημα της Ένωσης Συλλόγων  Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης η δημοτική αρχή κρίνει σκόπιμο να παραχωρήσει αίθουσα σε μια ένωση που όταν όλα τα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας μας έπαιζαν το θέμα κακοποίησης μαθήτριας από παιδεραστή καθηγητή σε σχολείο της πόλης μας έμεινε ΣΙΩΠΗΛΗ! 

Όπως θα δείτε και εδώ ( να πάρουν και κανένα κλικ στην σελίδα τους στο facebook μη βρίζει τζάμπα τους δημοσιογράφους ο Τασούλας) οι ανακοινώσεις που εκδίδουν είναι εκτός τόπου και χρόνου! 

Ανακοινώσεις που φιλοξενούν παρακμιακά τοπικά ΜΜΕ ( όχι όλα μην τους αδικούμε και αρχίσουν την γκρίνια αλλά αρκετά) και που αποδεικνύουν πως οραματίζονται ένα ΔΗΜΟΣΙΟ σχολείο όπου θα συνεχίσει να παράγει επιστήμονες που θα αναμένουν από τους συναδέλφους τους στο εξωτερικό λύσεις ακόμα και στα πιο απλά. 

Αντιδρούν σε ό,τι θετικό έχει προσφέρει η καλύτερη για εμάς υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως της μεταπολίτευσης  και γενικότερα θέλουν να μη γίνει τίποτα χωρίς την δική τους έγκριση λες και τους ψήφισε κανείς για να διοικούν την πόλη. 

Πρόσφατα μάλιστα τα έβαλαν και με τις δύο σχολικές επιτροπές επειδή δεν είδαν ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στα λάπτοπ που μοιράστηκαν σε μαθητές της πόλης μας που δεν είχαν την οικονομική άνεση να τα αγοράσουν οι γονείς τους. Θα ήταν θεμιτή η αντίδρασή τους εάν είχαν στοιχεία πως αυτά δόθηκαν σε μη αναξιοπαθούντες μαθητές αλλά δεν είδαμε  κάτι τέτοιο. 

Θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός να δοθεί χώρος δωρεάν στην Ένωση αυτή πόσο μάλλον τηλεφωνικές γραμμές και υπολογιστές και καλούμε την διοίκηση να αποσύρει μια απόφαση που φυσικά κανέναν δεν χαροποιεί σε αυτή την πόλη παρά μόνο όσους κάνουν ταξικούς αγώνες εις βάρος της κοινωνίας. Και αυτοί φυσικά δεν ξεπερνούν ένα 15% των συνδημοτών μας. 

Για εμάς η Ένωση Συλλόγων  Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης μπορεί να μαζεύει καπάκια όπως πληροφορηθήκαμε από την σελίδα στο ιστολόγιο του Άγγελου Κάνδηλα αλλά παράλληλα δρα εις βάρος των συμφερόντων των μαθητών της πόλης μας και σε συνέργεια με για εμάς ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ καθηγητές που δεν δέχονται την αξιολόγηση και τις κάμερες στα σχολεία συμβάλουν στο να έχουμε φαινόμενα παιδεραστίας  , φαινόμενα καθηγητών -"τουριστών", που βεβαίως είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για το χάλι που βλέπουμε στις γνώσεις των μαθητών που αποφοιτούν από τα δημόσια σχολεία. 

Ας μην παραπονιούνται λοιπόν γιατί τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια πλεονεκτούν , ας μη ζητάνε περισσότερα χρήματα όσο δεν αξιολογούνται ,και κυρίως τώρα που τους βλέπουμε όλες και όλοι στα διαδικτυακά μαθήματα ας επιδείξουν την επιμέλεια την οποία επιζητούν από τους μαθητές τους. 

Και οι γνώσεις των δικών μου καθηγητών ήταν ελλιπής με εξαιρέσεις όπως του μακαρίτη του Νίκου Καργόπουλου (ιδρυτικό μέλος του ΑΣΚΕ) που έδινε μάχες για να μεταδώσει τις γνώσεις που είχε και που θα παραμείνει για μένα καθηγητής πρότυπο. Με πραγματικούς αντιδικτατορικούς αγώνες την ώρα που άλλοι σπούδαζαν για μας λένε σήμερα χουντικές σάχλες σήμερα και να βλέπουν φαντάσματα ο ίδιος εκδιώχθηκε από τους ξεφτιλισμένους υπηρέτες- καθηγητές  της χούντας από το Πανεπιστήμιο αλλά κατάφερε να μάθει περισσότερα από αυτούς και η εν γένει διαδρομή του είναι άξια ανδριάντα αλλά εδώ στην πόλη τιμάμε ποταπούς! 

Δεν βαριέσαι άμα παρέμενε Σταλινοφασίστας σε έναν δρόμο θα έδιναν το όνομα του αλλά εδώ ζητάμε φανταστικούς αγωνιστές την ώρα που αγνοούμε όσους πολέμησαν για να πέσουν από τις καρέκλες τους τα χουντικά αποβράσματα. Αυτά που τιμάει ένα ικανό ποσοστό συνδημοτών μας που δεν κατάλαβε ποτέ πως οι ερπύστριες είναι η αιτία για την ιδεολογική επικράτηση της Αριστεράς τα χρόνια της μεταπολίτευσης. Θα το καταλάβουν τώρα που αυτή η κυριαρχία αμφισβητείται και εδώ ενώ έχει καταρρεύσει σε όλο τον δυτικό κόσμο εδώ και χρόνια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

"Μαχητική" η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης - Αλλά σιωπά στην ασέλγεια ανηλίκου σε σχολείο της πόλης μας

Σ.Μ   

Δεν υπάρχουν σχόλια: