ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το ιστολόγιο μας δεν απευθύνεται σε νοσταλγούς της χούντας και των ξεφτιλισμένων καραβανάδων της - Κανένα θετικό σχόλιο για τους Απριλιανούς δεν έχει χώρο ούτε στα σχόλια των αναρτήσεων μας

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Το ιστολόγιο μας δεν απευθύνεται σε νοσταλγούς της χούντας και των ξεφτιλισμένων καραβανάδων της - Κανένα θετικό σχόλιο για τους Απριλιανούς δεν έχει χώρο ούτε στα σχόλια των αναρτήσεων μας

Σε άλλα ιστολόγια απευθυνθείτε για τα "επιτεύγματα" της χούντας εμείς εδώ είμαστε Εθνικιστές και τιμούμε τον ήρωα Σπύρο Μουστακλή 


 Υπάρχουν δεκάδες ιστολόγια και site με υμνητικές αναφορές στα "έργα και τις ημέρες" της χούντας και των δήθεν έντιμων αξιωματικών. Αυτών δηλαδή που σακάτεψαν τον ήρωα Σπύρο Μουστακλή επειδή δεν άντεχε τον διάχυτο και εμφανή ΦΑΣΙΣΜΟ τους. 

Άρα άδικα στέλνετε τέτοια σχόλια και σε εμάς. Διάλογο με κόκκινους ή μαύρους φασίστες εμείς δεν κάνουμε. Δεν είμαστε ΜΜΕ της "εθνικής ομοψυχίας" και φυσικά δεν θέλουμε την διαφθορά του "όλοι μαζί" σε αυτό το δικό μας όλοι μαζί δεν έχουν θέση οι κόκκινοι ή μαύροι φασίστες αλλά ούτε και αυτοί που θέλουν να ανατρέψουν την Αστική μας Δημοκρατία. 

Θεμιτή και επιβεβλημένη η κριτική στους θεσμούς αλλά για εμάς πάντα θα έχει ΑΞΙΑ το ποιος την κάνει. Οι υπηρέτες των συνταγματαρχών και τον ξεφτιλισμένων καραβανάδων που ηττήθηκαν και έχασαν την Κύπρο δεν έχουν προφανώς και κανένα δικαίωμα να ομιλούν για πατριωτισμό πόσο μάλλον για εθνικισμό γιατί πατριώτες δηλώνουν ακόμα και οι εκδοροσφαγείς του Άρη Βελουχιώτη. 

Του Κλάρα που το σύστημα του έδωσε χώρο και χρόνο μέσα στον κρατικό μηχανισμό για να κατασφάξει στην συνέχεια χιλιάδες Ελληνίδες και Έλληνες θεωρώντας πως θα εγκαθιδρύσει στην χώρα μας κόκκινη τυραννία. 

Όχι για εμάς οι Απριλιανοί δεν ήταν Εθνικιστές ήταν απλοί καιροσκόποι που κατέλαβαν την Εξουσία για να γεμίσουν τις άδειες τσέπες τους και όχι για να μας σώσουν από τον κομμουνισμό και το δήθεν σάπιο πολιτικό κατεστημένο. 

Πιο σάπιοι από αυτούς δεν υπήρξαν αφού ξεφτίλισαν τα πάντα. Και την Πατρίδα και την Θρησκεία και την Οικογένεια. 

Στην δική μας λοιπόν "διαδικτυακή οικογένεια" δεν έχουν θέση όσοι δεν αποδέχονται την Αστική Δημοκρατία και αναζητούν "Μεσσίες". Αναζητείστε τους σε άλλα ιστολόγια , σε ενορίες διεφθαρμένων κληρικών και κυρίως σε κόμματα που ΔΗΜΟΣΙΑ τους υμνούν και έτρεξαν και στις κηδείες τους. 

Για εμάς έπρεπε να εκτελεστούν για να μην βασανίζονται και να μην βασανίζουν και τον αέρα μιας χώρας που γέννησε την Δημοκρατία. 

Μια χαρά πέρασαν στην φυλακή όλοι τους , μια χαρά αποφυλακίστηκαν κάποιοι για λόγους υγείας και κυρίως μια χαρά πέρασαν οι οπαδοί τους την μεταπολίτευση διατηρώντας θέσεις και αξιώματα. 

Η αποχουντοποίηση της κοινωνίας δεν έγινε ποτέ και αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που η χώρα μας δεν έχει δυνατό Εθνικιστικό κίνημα που να εκπροσωπείται στη Βουλή με ποσοστό άνω του 15% . 

Γιατί προφανώς και ο Εθνικισμός δεν είναι Ναζισμός γιατί προφανώς και ο φιλελεύθερος εθνικισμός δεν είναι άλλη μια ιδεολογία αλλά η μόνη που εγγυάται πως ο Άνθρωπος θα συνεχίσει να παράγει πολιτισμό και δεν θα γίνει ένα άβουλο και ανελεύθερο ον που θα αναζητεί "πατερούληδες" για να του εξασφαλίσουν μια θέση στο Δημόσιο ή μάλλον στην Σοβιετία που πλέον δεν απειλεί μόνο τις τσέπες μας αλλά και τις ζωές μας. 

Δυστυχώς σε μια πόλη που όλη την δεκαετία του 1980 οι μισοί δημότες ψήφιζαν τον κόκκινο φασισμό και οι άλλοι μισοί τον μαύρο τα φαινόμενα αυτά θα εκλείψουν τα προσεχή χρόνια. 

Τότε που τα γνωστά σούργελα της πόλης δεν θα αλληλοεπαινούνται για τους δήθεν αγώνες τους αλλά μια νέα εποχή θα έχει ανατείλει με ανθρώπους που δεν θα δέχονται δίπλα τους υμνητές δικτατόρων. 

Ο κόσμος αλλάζει και γίνεται καλύτερος και φυσικά όποιος θέλει να πιστεύει το αντίθετο ας μπει στην "μηχανή του χρόνου" να γυρίσει σε όποια εποχή τον βολεύει. 

Εμείς δεν έχουμε καμία ανησυχία για το μέλλον μας και αυτό της χώρας αφού ακόμα και η οικονομική μας καταστροφή θα δράσει θετικά στην αφύπνιση αυτών που πάντα την κρίσιμη στιγμή πήραν για την χώρα τις σωστές αποφάσεις. 

Ήδη η παρούσα κυβέρνηση έχει αντιληφθεί πως με ξεφτιλισμένους και διεφθαρμένους δεν μπορεί να κάνει διάλογο και κινείται προς τα ΔΕΞΙΑ αφήνοντας στην άκρη τον σεβασμό σε συμμορίες που οδήγησαν με την δράση τους την χώρα μας να είναι η τελευταία Σοβιετία της Ε.Ε. 

Δεν είναι τυχαίο πως και τα δύο άκρα απεχθάνονται οργανισμούς που εξασφαλίζουν την ΕΥΗΜΕΡΙΑ και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην χώρα μας. Άλλωστε το μόνο που τους χωρίζει είναι το χρώμα του φασισμού που υπηρετούν. 

Για αυτό και σε εμάς δεν κάνει καμία εντύπωση πως ο Κώστας Δελλαπόρτας ξεκίνησε ως Επονίτης ήταν δηλαδή  από νέος εχθρός της Δημοκρατίας και όταν του δόθηκε ευκαιρία για καρέκλα την άρπαξε. 

Ο υμνητής της χούντας φαντάστηκε πως ο Τσίπρας μας έκανε Βενεζουέλα προφανώς και δεν μας έκανε αλλά τι να εξηγείς σε έναν μαύρο φασίστα . Μάλιστα είπε ΟΧΙ στο 62% του Ελληνικού λαού που επιζητούσε να γίνει η χώρα μας Βενεζουέλα . Αυτού του λαού που δεν ξεχωρίζει ακόμα και σήμερα τους θύτες από τα θύματα 


ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: