ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι "ψεκασμένοι" σκούζουν για το μικρό κόστος σε σχέση με τον δήμο Αργυρούπολης - Ελληνικού και Γλυφάδας του δικού μας στολισμού για την πόλη

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Οι "ψεκασμένοι" σκούζουν για το μικρό κόστος σε σχέση με τον δήμο Αργυρούπολης - Ελληνικού και Γλυφάδας του δικού μας στολισμού για την πόλη



 Μάλλον τους πείραξε η "ακτινοβολία από το ΚΥΤ" και έτσι οι "ψεκασμένοι" που σας έγραφαν πως βλάπτει την υγεία σας βγήκαν να κάνουν αντιπολίτευση επειδή τους πείραξαν τα χρήματα που δαπανά ο δήμος μας για τον χριστουγεννιάτικο  στολισμό της πόλης. 

Είδαν τα δελτία τύπου του Γαβριήλ Αραμπατζή και ζήλεψαν την δόξα του προφανώς ισχυριζόμενοι πως είναι υπεράνω κομμάτων όπως άλλωστε και εκείνος. Γιατί καμία επιλογή της ΝΔ για την πόλη μας δεν έχει στηρίξει από τότε που μπήκε στο δημοτικό συμβούλιο ως ανεξάρτητη και υπερκομματική υποψηφιότητα. 

Βέβαια τα γνωστά σούργελα συνομιλούν μαζί τους μη γνωρίζοντας το ανάλογο κόστος που είχε ο στολισμός σε άλλους όμορους  δήμους που διαφημίζουν πως στολίστηκαν νωρίτερα από εμάς. 

Ας πάρουν ένα τηλέφωνο τους κύριους Θώδα, Παπανικολάου, Κωνσταντάτο , Κονδύλη να τους εξηγήσουν το αυτονόητο. Πως με "πορδές δεν βάφονται αυγά". Όσο για τα παλιά στολίδια που τάχα είναι στις αποθήκες ας τα αναζητήσουν μαζί με την φίλη τους την κ. Καραγιαννίδου και είναι βέβαιο πως δεν θα τα βρουν! 

Ας μπουν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ λοιπόν οι "ρεπόρτερ" και ας αφήσουν τους λαϊκισμούς για την Τσατσούλη και τον Μανιάτη  και ας αναφέρουν και τα κόστη και αυτών γιατί δεν τους βάζουμε δύσκολα για δήμους όπως η Καλλιθέα , το Περιστέρι και η Αθήνα. Εκεί θα "ανακαλύψουν" το σκάνδαλο του αιώνα αφού τα ποσά ξεπερνούν κατά πολύ τα δικά μας 74.400 ευρώ που βέβαια εάν κοίταγαν καλύτερα και δεν είχαν κομματική μυωπία θα έβλεπαν τι ακριβώς καλύπτουν. 

Θα τα δουν και οι δημότες σε λίγες ημέρες και θα καταλάβουν την διαφορά με άλλες χρονιές γιατί βλέπουμε στο πλευρό τους και μέλη της διοίκησης του πρώην δημάρχου που αντί να ντρέπονται για την ζημιά που έκαναν στο προφίλ του με τις ανόητες ενέργειές τους προεκλογικά , βγήκαν και αυτοί να μιλήσουν για όσα επί δέκα χρόνια δεν έκαναν. 

Και ήταν πολλά στον τομέα της ψυχαγωγίας και των δωρεάν εκδηλώσεων για τους δημότες επειδή δεν ήθελαν να επιβαρύνουν την τσέπη των δημοτών μας όπως ισχυρίζονταν  και οι δημότες μας  στις εκλογές του 2019 τους επιβράβευσαν με την ψήφο τους. 

Τους έδωσαν 13 δημοτικούς συμβούλους στον πρώτο γύρο και 31% αλλά δεν έφταναν αφού μέσα στο ψηφοδέλτιό τους όσοι δεν εξελέγησαν πήγαν με τον Χατζηδάκη. Τον οποίο αυτοί θεωρούν ικανό και όχι "Βρούτο" όπως φάνηκε και μετά με τις αποχωρήσεις δημοτικών τους συμβούλων που δεν μάσησαν από τις άναρθρες κραυγές τους για αποστασίες. 

Από τι ακριβώς αποστάτησαν; Δεν γνωρίζει ο κόσμος πως το ΚΙΝΑΛ είναι πιο κοντά στον Γιώργο Χατζηδάκη παρά σε αυτούς; Ή μήπως μας περνάνε για μαλάκες εμάς τους δεξιούς και θεωρούν πως δεν μάθαμε πως ο Βασίλης Βαλασόπουλος μάζευε ψήφους για την Ρένα Δούρου! Γιατί κάποιοι κεντροδεξιοί συνεργούν και συνέργησαν σε πράγματα που όταν βγουν με στοιχεία στην δημοσιότητα θα ανατρέψουν πολλά και θα εκθέσουν ίσως και εμάς που επιμένουμε ακόμα και σήμερα πως ο Βασίλης Βαλασόπουλος ήταν ένας καλός δήμαρχος. Γιατί εμείς εάν δεν δούμε ΣΤΟΙΧΕΙΑ δεν πιστεύουμε ΤΙΠΟΤΑ και ΚΑΝΕΝΑΝ. 

Το παιχνίδι ο Βαλασόπουλος το έχασε από τα δικά του λάθη και τις επιλογές και φυσικά τα χειρότερα έρχονται αφού ανυπαρξίας ουσιαστικού έργου κάτι θα βγάλει προς τα έξω η νυν διοίκηση για τα πεπραγμένα της περιόδου 2010 -2019 . 

Ας ενωθούν λοιπόν όλοι μαζί όπως πάλευαν και παλιότερα σε μια συμμαχία εναντίον του δημάρχου της πόλης και ας περιμένουν το 2027 για να αλλάξει η διοίκηση. Όπως περίμεναν άλλωστε και οι προηγούμενοι που φαντάζονταν την αντίστοιχη συμμαχία κατά Βαλασόπουλου για 9 συναπτά έτη. 

Με καραγκιόζηδες και στελεχιακό δυναμικό που δεν ξέρει να αρθρώσει πολιτικό λόγο ουδείς από την διοίκηση θα τους φοβηθεί . Αυτό που φοβάται η διοίκηση είναι τις καταγγελίες με στοιχεία. 

Και βλέποντας πως η διαφθορά και κάποιοι επιχειρηματίες με μποστάνια στο δάσος επικροτούν τον λαϊκισμό γελάνε μαζί τους. Πέρυσι είχαμε το θέμα με τον Άη Βασίλη φέτος μάλλον θα πρέπει να ανακαλύψουν άλλο αφού θα ντυθεί ο Γιώργος Χατζηδάκης για να μειώσει το κόστος! 

Γιατί μπορεί εμείς να κάνουμε χιούμορ αλλά αυτοί οι "ψεκασμένοι" μπορεί να το ζητήσουν αφού στην ουσία σκούζουν επειδή χρόνια τώρα δεν κατανοούν τους κανόνες της Δημοκρατίας και μαζεύουν δίπλα τους ό,τι ακροδεξιό σούργελο κυκλοφορεί στην πόλη. 

Εμάς προφανώς και ο συγχρωτισμός μας με Αμουργιανούς , Αραμπατζήδες , Κουρήδες και Ανδρικόπουλους μας προκαλεί ΑΗΔΙΑ . Για τον δικό τους Ανδρικόπουλο λέμε πάντα και όχι για τον Δημήτρης Ανδρικόπουλος που μας δίνει τριαδούλες και πάμε ΤΑΜΕΙΟ.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ              

Δεν υπάρχουν σχόλια: