ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι Ιδέες δεν νικιούνται από συμμορίες που βανδαλίζουν αφού δεν έχουν μάθει να χτίζουν αλλά να γκρεμίζουν ( αυτοψία στα γραφεία της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης -φωτογραφίες)

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Οι Ιδέες δεν νικιούνται από συμμορίες που βανδαλίζουν αφού δεν έχουν μάθει να χτίζουν αλλά να γκρεμίζουν ( αυτοψία στα γραφεία της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης -φωτογραφίες)

 


Σε αυτοψία που πραγματοποίησα πριν από λίγα λεπτά στο χώρο των γραφείων της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης με θλίψη είδα πως κάποιοι εγκληματίες που  σήμερα ξεσπούν σε βιτρίνες αύριο ίσως προχωρήσουν και  στα κεφάλια μας. 

Θα πρέπει να γνωρίζουν πως οι Ιδέες και όσα πρεσβεύει η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη δεν νικιούνται με μπαστούνια του μπέιζμπολ ή με οτιδήποτε άλλο βαρύ και σιδερένιο χτυπούσαν με μανία τα τζάμια της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης




Οι δεκάδες κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή της πλατείας Ηλιούπολης αλλά και η συνεργασία με ιδιωτικές εταιρίες που "σκανάρουν" ψηφιακά  τους δρόμους των πόλεων μας ίσως αποδειχθεί ικανή να οδηγήσει όσους θεωρούν πως η Αστική μας Δημοκρατία πνέει τα λοίσθια ενώπιων της Δικαιοσύνης της. Εάν δεν φορούσαν μάσκες ,είναι θέμα χρόνου η σύλληψή τους αυτή την φορά. Εάν χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο ή μηχανές με πινακίδες τότε και πάλι θα έχουν θέμα. 




Αναμένουμε από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα αλλά και από τους συνδημότες μας να βοηθήσουν με κάθε πληροφορία ώστε σύντομα να έχουμε την σύλληψη των δραστών. 

Οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε είναι ενδεικτικές του μένους των δραστών και φυσικά τα τζάμια ασφαλείας της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης δεν κατέρρευσαν πλήρως για αυτόν ακριβώς τον λόγο. 



Είναι απορίας άξιο πως οι οικογένειες που μένουν παραπλεύρως των γραφείων δεν κατάλαβαν τίποτα από την οργανωμένη επιδρομή όσων αντί να αντιπαρατάξουν πολιτικό λόγο καταφεύγουν στην ΤΥΦΛΗ ΒΙΑ. 



Οι ζημιές θα αποκατασταθούν και φυσικά αναμένουμε ανακοινώσεις καταδίκης από όλες τις δημοκρατικές δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας . 



ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: