ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η συνδημότισσά μας Αθηνά Μενδώνη δεν πάσχει από κομματική μυωπία - Βλέπει και αναδεικνύει ό,τι θετικό γίνεται για την πόλη μας

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Η συνδημότισσά μας Αθηνά Μενδώνη δεν πάσχει από κομματική μυωπία - Βλέπει και αναδεικνύει ό,τι θετικό γίνεται για την πόλη μας

 


Την ώρα που τα φερέφωνα της αντιπολίτευσης λυσσάνε για τις άστοχες για αυτούς ενέργειες της διοίκησης. Κάτι θετικό δεν βλέπουν αφού προφανώς και εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα μια συνδημότισσά μας μπαίνει στον κόπο να πει μπράβο σε δύο αντιδημάρχους για το έργο που γίνεται και είναι εμφανές στους πολλούς. 

Το κάναμε ανάρτηση μόνο και μόνο για να υπενθυμίσουμε σε όσους επί εξάμηνο βάλλουν εναντίον μας επειδή δεν παίζουμε στο "παιχνίδι" αλλάζουμε έναν δήμαρχο για να βγει κάποιος χειρότερος! πως η κ. Μενδώνη ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Ευσταθίου. 

Ό,τι βλέπει η Αθηνά αρνούνται να το δουν συνυποψήφιοί της που θεωρούν τους δημότες ιθαγενείς και επιρρεπείς στο να τρώνε τον σανό τους. 

Δεν βαριέσαι και το 2023 θα αναζητούν να σας μπλέξουν με άλλον ανίκανο και αμέσως μετά θα σιχτιρίζουν για την λάθος επιλογή τους. Το κακό βέβαια δεν είναι να κάνεις λάθος επιλογές αλλά να μην παραδέχεσαι πως έκανες λάθος. 

Και βέβαια οι αλλαγές που βλέπουμε όλες και όλοι στην πόλη μας έχουν να κάνουν με την κινητικότητα των δημοτικών υπαλλήλων που σε αυτή την φάση και επειδή γράφουν κάθε μήνα αρκετές υπερωρίες συνδράμουν ώστε να βελτιωθεί η εικόνα. 

Άλλωστε στον καπιταλισμό δεν είναι τίποτα τζάμπα αυτό ας το κατανοήσουν πρώτες οι κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης που θεωρούν πως με τα ψέματα θα φτιάξουν την εικόνα τους και πατώντας σε αποτυχημένες συνταγές θα δικαιωθούν. 

Έως σήμερα η επικράτηση της διοίκησης Χατζηδάκη έχει πετύχει να αλώσει όλες τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης που με επικοινωνιακά τρικ και στείρα αντιπολίτευση θεωρούν πως θα πάρουν καρέκλα. 

Έρχεται νέα ήττα στις εκλογές του 2023 εάν δεν αλλάξουν ρότα τώρα που είναι σχετικά νωρίς. Δεν μπορείς προβάλλοντας τις ίδιες συνταγές να πείσεις τους πολλούς για διαφορετικό αποτέλεσμα. 

Δεν ευνοεί και η συγκυρία άλλωστε αφού ο συγχρωτισμός τους με κάθε λογής "ψεκασμένο" της πόλης τους αποδομεί συστηματικά στα μάτια των πολλών. 

Αντί λοιπόν να χάνουν χρόνο και να ποντάρουν σε απαξιωμένα από τους δεξιούς τοπικά ΜΜΕ ας υποστηρίξουν τις φιλελεύθερες απόψεις της ΝΔ που και το 2023 θα είναι ισχυρή και σίγουρα θα έχει με το μέρος της πάνω από το 30% των συνδημοτών μας. 

Χωρίς αυτούς και γινόμενοι ουρά των κομμουνιστών καρέκλα διοίκησης δεν θα δουν το έχουν καταλάβει άλλωστε όλοι όσοι τους εγκαταλείπουν για να προσφέρουν στην πόλη όχι με ανεδαφικές και λαϊκιστικές προτάσεις αλλά από θέσεις ευθύνης. 

Η ένωση της κεντροδεξιάς είναι η ενναλακτική ως αντιπρόταση και όχι βέβαια τα δελτία τύπου υπέρ ατόμων που βλέπουν φασιστική διακυβέρνηση από την ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Άμα συμμαχείς με όσους αποκαλούσαν "γερμανοτσολιά" τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και συγχρωτίζονταν με τον Δημήτρη Καζάκη του ΕΠΑΜ στις πλατείες των "αγανακτισμένων" μια ζωή αντιπολίτευση θα είσαι γιατί απλά δεν κάνεις για να διοικείς. 

Ούτε οι Συριζαίοι της πόλης δεν μιλάνε πλέον για σχίσιμο μνημονίων και εθνικό νόμισμα λούφαξαν και αυτοί όπως και οι ακροδεξιοί του Μωραίτη αφού πρώτα καθύβρισαν κάθε ΔΕΞΙΟ και ικανό πολίτη που το 2012 όρθωσε το ανάστημά του για να μην καταστραφεί η χώρα. 

Ας το κοιτάξουν λοιπόν άλλωστε το πόσο γελοίοι είναι αυτοί και οι συνοδοιπόροι τους έχουμε φροντίσει εμείς και αναδείξει. Για την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" ήρθε η ώρα να επιλέξει και αυτή προς τα που θα κινηθεί γιατί με επικεφαλής τον Στάθη Ψυρρόπουλο δεν έχει καμία τύχη. 

Θεωρούμε βέβαιο πως ο τέως δήμαρχος έχει δει την εικόνα και σύντομα θα πάρει τις αποφάσεις του. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: