ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θα λειτουργήσει αύριο κανονικά η Λαϊκή αγορά του Σαββάτου στην Αγία Μαρίνα

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Θα λειτουργήσει αύριο κανονικά η Λαϊκή αγορά του Σαββάτου στην Αγία Μαρίνα

 


Για όσους ανησυχούν για την τύχη της Λαϊκής Αγοράς και τα δικαιολογημένα πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε πωλητές της που δεν τηρούσαν πριν 15 περίπου μέρες τα μέτρα κατά της covid-19 από κλιμάκιο του Υπουργείου Ανάπτυξης αύριο μπορούν να πάνε τηρώντας προφανώς όλα τα μέτρα για να μην κολλήσουν κορωνοϊό.

Την ενημέρωση για την αυριανή επαναλειτουργία της αγοράς μας την δίδει μέσα από την σελίδα του στο facebook ο εντεταλμένος άμισθος σύμβουλος της διοίκησης κ. Γιώργος Μπενάς. 

Έτσι για να μην ανησυχούν άδικα και "σκούζουν" πάλι τα φερέφωνά τους που έχασαν τις μετακινούμενες λαϊκές αγορές που για εμάς όπως έχουμε εδώ και καιρό τοποθετηθεί δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. 

Σταθερά σημεία πώλησης ισχύουν σε όλα σχεδόν τα δυτικά κράτη ελπίζουμε αυτή η κυβέρνηση να λύσει και αυτό το θέμα και να συγκρουστεί με τα οικονομικά συμφέροντα που θεωρούν λογικό να κλείνουν δρόμους και να λειτουργούν νόμιμα μεν αλλά ταλαιπωρώντας όλες και όλους που έχουν την ατυχία να διαμένουν σε δρόμο που γίνεται λαϊκή αγορά. 

Σε κάθε περίπτωση πηγαίνετε να ψωνίσετε στην αυριανή λαϊκή αγορά όσοι έχετε συνηθίσει για δεκαετίες αυτή την εικόνα. 

Δεν σας στερεί η διοίκηση Χατζηδάκη απολύτως τίποτα στις αγοραστικές σας συνήθειες ούτε είναι υπεύθυνη για την λειτουργία τους ή την κατάργησή τους στο βαθμό που κάποιοι για αντιπολιτευτικούς λόγους σας παρουσιάζουν. 

Η κεντρική διοίκηση δηλαδή η κυβέρνηση έχει την εξουσιοδότηση να προχωρήσει σε μια μεγάλη μεταρρύθμιση που θα μας κάνει επιτέλους δυτικό κράτος και όχι πηγή έμπνευσης για ταινία του Κουστουρίτσα. 

Και βέβαια μετακινούμενες λαϊκές αγορές δεν υπάρχουν πλέον σε άλλα βαλκανικά κράτη αλλά εδώ όλα γίνονται με καθυστέρηση. 

Τρέξτε λοιπόν να προλάβετε και αφήστε την γκρίνια δεν σας στερεί κανείς τις λαϊκές σας και μην ξεχάσετε να πληρώσετε και με την πιστωτική σας κάρτα για να έχετε στο τέλος του έτους την προβλεπόμενη έκπτωση από την Εφορία! 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: