ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η δική μας στάση είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ εδώ και 10 χρόνια

Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Η δική μας στάση είναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ εδώ και 10 χρόνια


Δεν κατανοούμε τι εννοούν όσοι μας διαβάζουν συστηματικά για τι στάση θα κρατήσουμε στις κάλπες του 2023 αφού θα έπρεπε να γνωρίζουν. 

Έχουμε ψηφίσει πλην του δοτού δημάρχου της χούντας ΟΛΕΣ τις κεντροδεξιές υποψηφιότητες δημάρχων για την πόλη μας και βγάλαμε ΔΗΜΑΡΧΟ μόνο το μακρινό 2006. 

Από το 2013 και μετά που υπάρχει αυτό εδώ το ιστολόγιο γνωρίζετε τις δικές μας ΑΠΟΨΕΙΣ σε όλα τα βασικά προβλήματα της πόλης και φυσικά ποτέ δεν κρύβουμε τι ψηφίζουμε στις δημοτικές ή εθνικές εκλογές στεναχωρώντας όσους τελικά δεν προτιμούμε. 

Είναι πολύ νωρίς για να σας πούμε ποια κεντροδεξιά παράταξη θα στηρίξουμε σε αυτές τις κάλπες , το σίγουρο είναι πως ΚΑΜΙΑ από τις υπάρχουσες δεν ΥΙΟΘΕΤΕΙ απολύτως τίποτα από την δική μας ΑΤΖΕΝΤΑ. 

Ίσως μάλιστα τις αλλαγές που εμείς επιθυμούμε να τις δούμε τελικά να υλοποιούνται από μια κεντροαριστερή διοίκηση λόγο ανάγκης γιατί φυσικά η ΑΡΙΣΤΕΡΑ υποκρίνεται πως είναι αλληλέγγυα προς τους εργαζόμενους έως ότου τους καταστήσει ΑΝΕΡΓΟΥΣ! 

Τέλος εμείς δεν περιμέναμε πως με την ίδια αποτυχημένη συνταγή κρατισμού ο κος Γιώργος Χατζηδάκης θα μπορούσε να κάνει πράγματα προς θετική κατεύθυνση και σε θέματα ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ έως τώρα έχει αποδειχθεί καλύτερος από όπως τον περιγράφαμε. 

Την ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ για την οποία αντέδρασαν όλες και όλοι οι βολεμένοι και δεν έχει σημασία εάν είσαι βολεμένος των 600 , 800 ή 2000 ευρώ τον μήνα παρά μόνο πως η κρίση σου εξαρτάται στα βασικά ζητήματα της πόλης μας από το δικό σου όφελος. 

Πολλοί πλέον συνδημότες μας μας ΛΕΝΕ να ιδιωτικοποιηθούν επιτέλους δομές όπως η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και το ΠΡΑΣΙΝΟ το θέμα είναι πως κάθε φορά που κάποιος "τολμάει" να το πει δημόσια σε κάποια ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται "σάκος του μποξ" από τους διάφορους αλληλέγγυους που τυγχάνει ή να είναι υπάλληλοι του δήμου ή να έχουν συγγενικά πρόσωπα που δουλεύουν σε αυτόν. 

Για τους "επιχειρηματίες" της πόλης έρχεται δύσκολος χειμώνας ας το γνωρίζουν πως φταίνε οι επιλογές τους και πρέπει ή να εντείνουν τις πιέσεις τους προς την κυβέρνηση μέσω κινητοποιήσεων ή να αρχίσουν να σκέφτονται το λουκέτο αφού ο λογαριασμός δεν βγαίνει. 

Ανάμεσα σε αυτούς και "θύματα" της ανάγκης να δημιουργήσουν κάτι δικό τους από το 2011 και μετά αφού έχασαν τις δουλειές τους , χρεώθηκαν , ήταν σωστοί απέναντι στους πελάτες τους και έχουν να αντιμετωπίσουν τώρα εκτός από τους κακούς επαγγελματίες που σε αυτή την χώρα επιβιώνουν και μια κυβέρνηση που δεν μείωση την φορολογία όσο υποσχέθηκε και που δεν βοήθησε την μεσαία τάξη να σταθεί και πάλι στα πόδια της οδηγούμενοι σε κυβερνητικές αποφάσεις που ευνοούν ξεδιάντροπα σχεδόν τους πλούσιους. 

Εμείς επιλέγουμε πάντα με γνώμονα τις Ιδέες μας με βάση τις πάγιες θέσεις που έχουμε για τα ζητήματα που απασχολούν την πόλη μας αλλά και την χώρα και φυσικά θα αποφύγουμε την στήριξη μεμονωμένων υποψηφίων από διάφορες παρατάξεις γιατί ατυχώς το πείραμα του 2019 δεν μας βγήκε εκλέχθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι που δεν είχαν την ΔΙΚΗ τους ΦΩΝΗ μέσα στα δημοτικά συμβούλια και ακολουθούσαν τους παραλογισμούς για εμάς του επικεφαλής τους. 

Για ΕΝΙΑΙΑ κεντροδεξιά υποψηφιότητα και τα τετριμμένα εμείς δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑΝ θεσμικό ρόλο , δεν είμαστε καν μέλη του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης , δεν έχουμε καμία έμμισθη ή και άμισθη θέση στο κόμμα της ΝΔ και δεν πιστεύουμε πως και στις κάλπες του 2023 θα δοθεί ΧΡΙΣΜΑ σε κάποιο κεντροδεξιό στέλεχος της πόλης μας εάν και εμείς θα το επιθυμούσαμε. 

Δεν πιστεύουμε στην λογική πάνω από κόμματα και χρώματα , δεν πιστεύουμε στους εθελοντισμούς , δεν θεωρούμε πως μπορεί κάποιος να προσφέρει πραγματικό έργο "σπαταλώντας" τον χρόνο του και κάνοντας διάλογο με τους ιδεολογικούς του αντιπάλους. 

Δεν θα λυθεί τίποτα από έναν διάλογο ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν έχουν ίδιες ιδεολογικές καταβολές την πολιτική την παράγουν σε Αστικές Δημοκρατίες τα κόμματα και όχι οι "Κασιδιάρηδες" οι "φιλεύσπλαχνες πουτάνες"  ή οι "επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι". 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: