ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης ανακάλυψε πως τα ογκώδη θα δοθούν σε ιδιώτη!

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης ανακάλυψε πως τα ογκώδη θα δοθούν σε ιδιώτη!



Χωρίς να προτείνει ΠΟΤΕ τίποτα άλλο παρά την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του καπιταλισμού και την ΣΟΒΙΕΤΙΑ , η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης φαντάζεται πως νοιάζει και κανέναν δημότη μας  ποιος θα μαζεύει και ποιος θα διαχειρίζεται τα ογκώδη στην πόλη μας. 

Αυτό που νοιάζει τους δημότες είναι να μην τα βλέπουν , και να μην γίνεται ανεξέλεγκτη χωματερή ο Υμηττός,  και αυτό το εξασφαλίζει η πρόταση της διοίκησης που δεν έχει και άλλη επιλογή βλέποντας πως οι εργαζόμενοι του δήμου δεν μπορούν. 

Και δεν μπόρεσαν και όταν ήταν ΔΙΠΛΑΣΙΟΙ σε αριθμό,  δεν είναι θέμα ποσότητας αλλού είναι το πρόβλημα και το έχουν εντοπίσει ακόμα και όσοι είναι οπαδοί της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ. 

"Ουρά" των κομμουνιστών της πόλης για λόγους λαϊκισμού θα γίνουν και οι υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης που θεωρούν πως το θέμα χωράει μικροπολιτική.

Τα ίδια κάνουν και με την καθαριότητα, τις ίδιες αυταπάτες έχουν και για το πράσινο και γενικότερα όλοι ζητάνε  περισσότερες προσλήψεις ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού,  γιατί ο δημοτικός υπάλληλος εάν δεν είναι μόνιμος δεν μπορεί φαίνεται να δουλέψει όπως θα ήθελε,  και όλες και όλοι γνωρίζουμε πως θα ήθελε! 

Σε κάθε περίπτωση οι ΟΥΤΟΠΙΕΣ του ΚΚΕ έχουν κριθεί ΙΣΤΟΡΙΚΑ.  Ο καπιταλισμός για να λειτουργήσει ΘΕΛΕΙ ιδιωτικοποιήσεις και δεν βλέπουμε πως υπάρχει ενναλακτική καλύτερη από  τον καπιταλισμό .

Επομένως αργά αλλά σίγουρα οι δομές καθαριότητας, πρασίνου αλλά και ο ηλεκτροφωτισμός θα περάσουν σε ΙΔΙΩΤΕΣ. Ήδη ο δήμος Αθηναίων έδωσε τον οδοφωτισμό σε ιδιώτη με έναν διαγωνισμό της τάξεως των 54.000.000 ευρώ που θα επιφέρει σε αυτά τα χρόνια περισσότερα οφέλη από το υψηλό κόστος που ήδη έχει εξασφαλιστεί από το ταμείο του δήμου αλλά κυρίως από χρηματοδότηση από τα ευρωπαϊκά ταμεία. Εδώ ακόμα παλεύουν να πείσουν τους λαϊκιστές που θεωρούν πως κάνουν οικονομία στα 8.000.000 ευρώ που θα στοιχίσει περίπου την στιγμή που ΣΙΩΠΟΥΝ μέσα στα δημοτικά συμβούλια για το ΑΙΣΧΟΣ να δίνει κάθε χρόνο ο δήμος μας 14 εκατομμύρια ευρώ για καθαριότητα , πράσινο και δημοτική αστυνομία και να είμαστε σε αυτό το ΧΑΛΙ. 

Οι πολίτες άλλωστε ως πλειοψηφία δεν αντιδρούν στις ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ,  αυτοί που πάντα αντιδρούσαν και αντιδρούν είναι οι ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ κρατικοδίαιτοι , και η χώρα χρεοκόπησε επειδή το πολιτικό σύστημα που εκλέγεται και από αυτούς,  τους έκανε διαχρονικά και με όλες τις κυβερνήσεις όλα τα χατίρια. 

Γιατί στο δημόσιο πας για να δουλεύεις λιγότερο και να πληρώνεσαι το ίδιο είτε δουλεύεις είτε όχι το ξέρουν και μικρά παιδιά του δημοτικού αλλά φαίνεται πως θεωρούν πως δεν είναι γνωστό σε μια κοινωνία που έτσι και αλλιώς δεν ενδιαφέρεται εάν θα καεί η στολή του Ματατζή κάτι που είναι χρήσιμο να αντιληφθεί έστω και στο παραπέντε και η κυβέρνηση Μητσοτάκη. 

Μετά την χρεοκοπία της χώρας τα πράγματα άλλαξαν,  αφού όλες και όλοι έχουν καταλάβει πως μία νέα πρόσληψη στο ΔΗΜΟΣΙΟ μόνιμου προσωπικού , μας φέρνει πιο κοντά σε νέα χρεοκοπία και νέα μνημόνια. 

Σε κάθε περίπτωση η διοίκηση του δήμου μας στο θέμα περισυλλογής των ογκωδών και της αξιοποίησής τους κινείται προς την σωστή κατεύθυνση και αυτό δείχνει να ανησυχεί ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ αντιδραστικών που εάν δεν είναι βολεμένοι πρέπει να είναι ηλίθιοι. 

ΥΓ: Σύμφωνα με την διοίκηση πάντως το μόνο που αλλάζει είναι πως τα ογκώδη που θα μαζεύουν και πάλι υπάλληλοι του δήμου ή ιδιωτικές εταιρίες κατόπιν διαγωνισμού θα παραδίδουν τα υλικά αυτά σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρία για να τα αξιοποιήσει μια και ούτε ο δήμος μας αλλά ούτε η Περιφέρεια Αττικής έχει ανάλογο χώρο συγκομιδής και αξιοποίησης! Και βέβαια κάτι που δεν έκαναν τις καλές εποχές είναι δύσκολο έως αδύνατον να το πράξουν τώρα δήμοι όπως ο δικός μας που ζητιανεύουν την κρατική ετήσια επιχορήγηση την οποία σπαταλούν στην συντήρηση 700 υπαλλήλων του δήμου και σε δομές που δεν προσφέρουν παρά λίγα στους δημότες μας. 

ΝΤΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: