ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δυναμικό come back του Νικόλαου Τηλεβερίδη στην πόλη μας

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Δυναμικό come back του Νικόλαου Τηλεβερίδη στην πόλη μας

 


Λίγος καιρός πέρασε από όταν άνοιξε το Jovial στην Αργυρούπολη ( διάβασε εδώ) και ο δραστήριος συνδημότης μας Νικόλαος Τηλεβερίδης που θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου  σκέφτεται να ξεκινήσει κάτι επιχειρηματικά και στην πόλη μας. 

Το τελευταίο διάστημα τρέχει για τους δύο αυτούς σκοπούς αφού πληροφορηθήκαμε για μια σειρά συναντήσεων που είχε με κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας και όχι μόνο. 

Με δεδομένη την αγάπη του για την πόλη μας ο Νικόλαος Τηλεβερίδης δεν θα ήταν δυνατόν να μην προσπαθήσει εκ νέου επιχειρηματικά και στην πόλη μας και το "μικρόβιο" με τα κοινά κρατάει χρόνια αφού και το 2019 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. 

Με την εμπειρία της προηγούμενης φοράς και δεδομένου πως θα έχει περισσότερους στο πλευρό του σε αυτή την μάχη θεωρούμε πως το 2023 θα έχει καλύτερες πιθανότητες για να συνεισφέρει από όπου του ζητηθεί για την πόλη της καρδιάς του. 

Άλλωστε αυτοί που έλπιζαν και το 2019 πως ο Τάσος Ευσταθίου θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της πόλης μας δεν έχουν κανέναν λόγο να μην το ελπίζουν εκ νέου. 

Σε κάθε περίπτωση εμείς καταγράφουμε όπως πάντα πρώτοι τα σχέδια του επιχειρηματικά και όσα έχουν σχέση με τα κοινά της πόλης γιατί δεν θέλουμε να τα διαβάσετε από αλλού! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: