ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Ουδείς εξαιρείται από τις παρακολουθήσεις" δεν είναι μια κυνική ομολογία αλλά μια πραγματικότητα στον δυτικό κόσμο- Γιατί προφανέστατα και είναι καλύτερο να γνωρίζεις πράγματα πριν αυτά σε πνίξουν!

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

"Ουδείς εξαιρείται από τις παρακολουθήσεις" δεν είναι μια κυνική ομολογία αλλά μια πραγματικότητα στον δυτικό κόσμο- Γιατί προφανέστατα και είναι καλύτερο να γνωρίζεις πράγματα πριν αυτά σε πνίξουν!



Δεν γνωρίζουμε εάν ο αρχηγός του ΠΑ.ΣΟ.Κ κος Νίκος Ανδρουλάκης είναι φιλορώσος, φιλοκινέζος ή φιλοαμερικανός! 

Αυτό που γνωρίζουμε και είναι μια πραγματικότητα δεκαετιών στη χώρα μας είναι πως ξένες πρεσβείες ανεπτυγμένων κρατών παρακολουθούν πολιτικά πρόσωπα με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουν μη περιμένοντας από την ΕΥΠ να κάνει αυτή την "βρώμικη" δουλειά για λογαριασμό τους. 

Έτσι αφού δεν γνωρίζουμε ποια πρεσβεία έστειλε αίτημα παρακολούθησης για τον κ. Νίκο Ανδρουλάκη λέμε από τώρα πως οι σοβαρές χώρες δεν έχουν θέμα να το πράξουν οι ίδιες μη ρωτώντας φυσικά ούτε τις αρμόδιες ελληνικές αρχές οι οποίες για αυτό τον λόγο υπάρχουν για να προστατεύσουν και το πολιτικό μας σύστημα από παρακολουθήσεις που είναι ρουτίνα για κάποιες πρεσβείες ισχυρών κρατών στη χώρα μας. 

Και την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές στόχος παρακολούθησης από ξένες υπηρεσίες μπορεί να είναι ο οιοσδήποτε Έλληνας πολίτης αφού ουδείς δύναται να είναι υπεράνω υποψίας για κράτη που δεν αφήνουν στην τύχη τίποτε. 

Για τον πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ - ΚΙ.ΝΑ.Λ αρκεί κάποιος να ανατρέξει διαδικτυακά σε προγενέστερες δηλώσεις του όταν ήταν απλώς ευρωβουλευτής και όχι πρόεδρος του τρίτου σε δύναμη πολιτικού κόμματος της χώρας μας για να κατανοήσει πως άνετα θα μπορούσε να είναι "στόχος" κρατών που δεν αφήνουν στην τύχη δηλώσεις που καταδεικνύουν ακόμα και σε αδαή τι μπορεί να πρεσβεύει ο κος Ανδρουλάκης. 

Σήμερα στη Βουλή όλες και όλοι έβγαλαν τα συμπεράσματά τους για το πως αντιλαμβάνονται στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ την Αστική μας Δημοκρατία αφού ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ με τις δηλώσεις του από βήματος του Ελληνικού Κοινοβουλίου έφερε πάλι στο προσκήνιο τον ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟ που εισήγαγε στη χώρα μας ο πολιτικός ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ανδρέας Παπανδρέου. 

Ο ιδρυτής το ΠΑ.ΣΟ.Κ ζημίωσε την Ελλάδα όσο κανένας άλλος πολιτικός και το κόμμα του υπήρξε πρωτοπόρο στο να αμφισβητεί την γεωστρατηγική θέση την χώρα μας χωρίς ποτέ να θελήσει να αλλάξει στρατόπεδο όταν είχε την εξουσία και να την κατατάξει στη ΛΑΘΟΣ πλευρά της ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 

Αναγνώρισε ως ήρωες σφαγείς του Ελληνισμού και πολέμιους των συμμάχων μας και συνεργάστηκε με δικτάτορες της Μέσης Ανατολής παίζοντας επικίνδυνα παιχνίδια εις βάρος της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας. 

Χρόνια μετά ένας νέος αρχηγός του ΠΑ.ΣΟ.Κ ήρθε να μας πει τις ίδιες ΑΝΟΗΣΙΕΣ με τον ιδρυτή της "δημοκρατικής" παράταξης συνεπικουρούμενος με τον άξιο συνεχιστή της παράδοσης του Ανδρέα Παπανδρέου σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή που αμφισβητεί λεκτικά όλες τις ουσιαστικές συμμαχίες της χώρας μας. 

Η ΕΥΠ πρώην ΚΥΠ όταν ιδρύθηκε οι υπάλληλοι της χρηματοδοτούνταν και μισθοδοτούνται από τις ΗΠΑ. Αυτό το άλλαξε ο Γεώργιος Παπανδρέου και δημιούργησε μία λιγότερο αξιόμαχη ΚΥΠ που είχε ένα σωρό αποτυχίες και τις επαναλαμβάνει έως και σήμερα. 

Στην ΕΥΠ πλέον υπηρετεί κάθε καρυδιάς καρύδι στην κυριολεξία και ουδείς μπορεί να έχει τον πλήρη έλεγχο υπαλλήλων που δεν έχουν περάσει από κανένα ιδιαίτερο τεστ πριν να χριστούν πράκτορες και να προστατεύουν τα εθνικά μας συμφέροντα. 

Οι όποιες επιτυχίες της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών οφείλονται στον πατριωτισμό κάποιων υπαλλήλων της αλλά αυτό δεν είναι αρκετό στον σύγχρονο κόσμο που ζούμε. 

Πράκτορες με πενιχρούς μισθούς και απαξιωμένοι πλήρως από τις ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που δηλητηριάζει χρόνια την κοινωνία μας με ανοησίες για χαφιέδες και πράκτορες ξένων συμφερόντων φυσικά και δεν είναι όσο αξιόμαχοι χρειάζεται η χώρα μας στο νέο ΨΥΧΡΟ πόλεμο όπου έχει ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ. 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όφειλε να γνωρίζει πως το σπάσιμο της ΕΥΠ που επιχείρησε στη θητεία του θα είχε αρνητικά αποτελέσματα σε έναν οργανισμό που χρειάζεται τριπλασιασμό του προσωπικού του και πολύ καλύτερη εκπαίδευση. 

Πράκτορες μικρότερων κρατών από την χώρα μας έχουν την δυνατότητα να "χτυπούν" σε οιαδήποτε χώρα του πλανήτη την στιγμή που οι δικοί μας απέτυχαν και στην περίπτωση του Οτσαλάν αλλά και σε δεκάδες άλλες περιπτώσεις που δεν είδαν το φως της ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ όχι μόνο επειδή δεν είναι ΙΚΑΝΟΙ αλλά κυρίως επειδή δεν υπάρχει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ να τους διευκολύνουμε την δουλειά τους. 

Και μέσα στα καθήκοντά τους είναι να παρακολουθούν από αυτό εδώ το ιστολόγιο έως τις ομιλίες της προέδρου της Δημοκρατίας και γιατί όχι και το προσωπικό της τηλέφωνο αφού ΜΟΝΟ η υπηρεσία αυτή μπορεί να μας προστατέψει από όποιον επιβουλεύεται την Αστική μας Δημοκρατία. 

Ουδείς εξαιρείται λοιπόν από τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ επειδή είναι καλός χριστιανός και ιδίως εάν είναι πρέπει να παρακολουθείτε και περισσότερο γιατί τέτοιοι καλοί χριστιανοί κατέλυσαν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας το 1967 αφού οι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ είχαν αλώσει τις μυστικές μας υπηρεσίες με ΕΥΘΥΝΗ του πολιτικού κατεστημένου που απλώς περίμενε το πραξικόπημα! 

Κάναμε τόσα χρόνια να συλλάβουμε τον Κουφοντίνα και τους Ξηρούς επειδή το ΠΑ. ΣΟ. Κ με τις ιδεοληψίες του διέλυσε τα πάντα δεν θα περιμένουμε την αναβίωση της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για να καταλάβουν και οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ πως χωρίς καλές μυστικές υπηρεσίες δεν έχεις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και σε αυτό το σημείο μας οδηγούν όσοι σήμερα στη Βουλή απαίτησαν σχεδόν να μην παρακολουθούνται πολιτικά πρόσωπα. 

Μα εάν δεν παρακολουθούμε τους κομμουνιστές που ξεδιάντροπα μιλάνε ακόμα για επαναστάσεις ποιον θα παρακολουθούμε ; 

Τέλος ας καταλάβουν οι "σύντροφοι" του ΠΑ.ΣΟ.Κ πως ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ένας ακόμα πολιτικός καιροσκόπος που ήρθε να πουλήσει ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟ σε εποχές που δεν τον παίρνει έτσι ας μην πέσουν από τα σύννεφα με το ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ που θα πάρουν στις κάλπες που θα στηθούν και ας ετοιμάζουν ήδη υποψηφιότητες για την διαδοχή ενός ακόμα αρχηγού που δεν κατάφερε να αναστήσει το πολιτικό πτώμα ενός κόμματος που ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ την Ελλάδα. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: