ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την Ηλιούπολη

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την Ηλιούπολη



  •  Όσοι βοήθησαν στο να εντοπιστεί ο "εξαφανισμένος" Διονύσης είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Όσοι καμώνονται πως ενδιαφέρονται για τον συνάνθρωπό τους σε αυτή την πόλη και διαφημίζουν ακόμα και "στειρώσεις" δεσποζόμενων ζώων ως αγαθοεργία τους αφήνουμε στην δική σας χλεύη. Για όσες πάλι  επιθυμούν την επιστροφή του δυτικού κόσμου στην Μητριαρχία προφανώς αγνοούν πως ΑΠΕΤΥΧΕ , και πως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω! Εάν πάντως επιθυμούν να ζήσουν σε μητριαρχικές κοινωνίες  μια βόλτα στα απομονωμένα νησιά Κίχνου στην Εσθονία ίσως τις οδηγήσει στο να αλλάξουν απόψεις.  Εάν πάλι τους αρέσουν τα πιο εξωτικά ταξίδια έχουμε πιο "ενδιαφέροντες" προορισμούς. Κάντε κλικ εδώ και θα καταλάβετε πως φυσικά η ανθρωπότητα δεν μπορεί να οδηγηθεί σε ξεπερασμένα πρότυπα. Και βέβαια δεν φταίει η Πατριαρχία για όλα τα κακά της ανθρωπότητας , άλλωστε πλειοψηφία ήταν και θα παραμένουν οι γυναίκες και είναι στο χέρι τους να ψηφίζουν γυναίκες  σε θέσεις ευθύνης για να αλλάξουν έναν κόσμο που θα ήταν περισσότερο απάνθρωπος και ανελεύθερος από τον προβληματικό σημερινό εάν επικρατούσαν οι παρωχημένες απόψεις τους.  


  • Έχουμε ήδη σχολιάσει για το που θεωρούμε εμείς πως πρέπει να οδηγηθεί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν νομίζουμε πως πρέπει να τοποθετηθούμε εκ νέου. 

  • Βαριόμαστε καν να αναφερθούμε σε δράσεις που συμβαίνουν στην πόλη προς θετική κατεύθυνση όταν η ΣΥΝΟΛΙΚΗ εικόνα είναι προβληματική έως τραγική. 

  • Για όσους φώναζαν για ΔΩΡΕΑΝ παραστάσεις , συναυλίες , κ.ο.κ μπαίνοντας στη σελίδα του δήμου ανακαλύπτεις και μερικές τέτοιες. Δεν πήγαμε να δούμε τι απήχηση είχαν αλλά είμαστε βέβαιοι πως η διοίκηση θα ανεβάσει σχετικό υλικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να το δουν και όσοι φώναζαν θεωρώντας πως σε καπιταλιστικές κοινωνίες υπάρχει οτιδήποτε ΤΖΑΜΠΑ ή ΔΩΡΕΑΝ. Το ΔΩΡΕΑΝ ή το ΤΖΑΜΠΑ είναι κάποιες χιλιάδες ευρώ που πληρώνουμε όλες και όλοι μας μέσω της φορολόγησης που από ό,τι μαθαίνουμε δεν είναι σε θέση να πληρώσουν οι πολίτες αφού δεν θεωρούμε πως θα διακινδύνευε κάποιος το σπίτι του για μερικές χιλιάδες ευρώ. Άλλωστε οι κατασχέσεις θα συνεχιστούν από Σεπτέμβριο και χιλιάδες συνάνθρωποί μας κινδυνεύουν σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ με πλειστηριασμούς! 


  • Επειδή δεν μπορούμε κάθε μέρα να εξηγούμε στους αναγνώστες μας ποιος είναι ο κος Μωραίτης , η Κυριακή Παρασκευά ή ο Κώστας Δήμου φυσικά και επιλέξαμε τις σταθερές αναρτήσεις στα πλάγια δεξιά του ιστολογίου μας. Δεν κινδυνεύουμε όπως μας λέτε να τους κάνουμε γνωστούς ήταν ήδη όταν δρούσαν για κάποιους μήνες εκδοτικά στην πόλη μας και απαιτούσαν και διαφήμιση από διοικήσεις του δήμου μας . Εάν πήραν ή όχι υπομονή.... όλα τα "εγκλήματα" κάποτε αποκαλύπτονται. Και βέβαια αυτοί που γνωρίζουν και δεν ομιλούν δημόσια έχουν πολιτικές ευθύνες . Δεν είναι μόνο οι "Κασιδιάρηδες" της πόλης που τους στήριξαν είναι και κάποιοι που ενώ έχασαν τις θέσεις τους για κακοδιαχείριση θεωρούν πως η ΣΙΩΠΗ είναι χρυσός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: