ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πιο "ελεύθεροι" από ποτέ πιο ευάλωτοι από οποτεδήποτε!

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Πιο "ελεύθεροι" από ποτέ πιο ευάλωτοι από οποτεδήποτε!

Η δεκαετής διαδικτυακή μας σχέση με όλες και όλους που μας διαβάζετε δεν υπήρξε ποτέ προβληματική. Και αυτό συνέβη γιατί με δική σας επιλογή απορρίπτεται ή υιοθετείται όσα κατά καιρούς πρεσβεύουμε μέσα από εδώ έχετε την νοημοσύνη ως πλειοψηφία να κρίνεται ποιοι αποδεικνύουν τα θέματά τους και πιο είναι διαχρονικά κωλοτούμπες. 

Άλλωστε μονοπώλιο στην ενημέρωση σε καθεστώς Αστικής Δημοκρατίας δεν ΥΠΑΡΧΕΙ και μια διαδικτυακή βόλτα θα σας πείσει πως ο καθένας υβρίζει από την πρόεδρο της Δημοκρατίας έως τον άστεγο της γειτονιάς του αφού ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ δεν υπάρχει και για τον λόγο αυτό εσείς κρίνεται τι είναι ακραίο και τι όχι τι ενοχλεί ή δεν ενοχλεί την αισθητική σας. 

Η ολιγομελής ομάδα που ξεκίνησε αυτή την προσπάθεια το 2013 με σημείο αναφοράς και τριβής από ό,τι αποδείχθηκε στην συνέχεια τον δημοσιογράφο Σταύρο Μαρίνη συνεχίζει και σας δίνει την άλλη ΜΑΤΙΑ στην ενημέρωση με ΑΠΟΨΗ και κυρίως χωρίς καθωσπρεπισμούς που είναι γνώρισμα κάθε ΑΠΑΤΕΩΝΑ. 

Τα καλά λόγια για όλους και η προσπάθεια να χαϊδέψουμε αυτιά για να είμαστε αρεστοί σε όσο το δυνατόν περισσότερους ήταν μια πρακτική που δεν ακολουθήσαμε ΠΟΤΕ και δεν συνάδει με την καταγγελτική δημοσιογραφία που εμείς υπηρετούμε. 

Οι εχθροί του ιστολογίου δεν ήταν πάντα οι ίδιοι και δεν θα παραμείνουν και οι ίδιοι αφού κάθε φορά οι "θιγόμενοι" είθισται σε αυτή την πόλη να μην απαντούν ευθέως όταν νομίζουν πως αδικούνται ούτε να καταφεύγουν στη Δικαιοσύνη για να τιμωρήσουν όσους θεωρούν πως τους αδικούν. 

Τι τους μένει; Η αυτοδικία που θέλει άντερα και η κατασυκοφάντηση μέσω ενός συνδημότη μας ΑΠΑΤΕΩΝΑ που θα βρουν κάθε φορά βολικό. Αλλά σε αυτή την πόλη είναι όλες και όλοι γνωστοί και για εμάς γίνονται εύκολα γνωστοί οι πάντες σε οποιαδήποτε πόλη ή γωνιά του κόσμου και εάν βρίσκονται. 

Γιατί διαδικτυακή ανωνυμία δεν υπήρχε ούτε θα υπάρξει ΠΟΤΕ και είναι βέβαιο πως όποιος βρίσκεται κοντά σε όσους έχουν την απαραίτητη τεχνογνωσία παρακάμπτει δαιδάλους που έχουν νομοθετήσει για την προστασία τάχα των προσωπικών δεδομένων οι 300 της Βουλής αλλά στην ουσία το έχουν πράξει για να ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ποινικούς κάτι που αποδεικνύεται κάθε μέρα και περισσότερο και γίνεται εμφανές κάθε φορά που κάποιος ενοχλητικός δημοσιογράφος εγκαταλείπει αυτόν τον μάταιο είναι η αλήθεια κόσμο άγρια δολοφονημένος. 

Γκιόλιας , Καραϊβάζ και βέβαια δεν πρέπει να μας διαφεύγει και η απόπειρα ανθρωποκτονίας στον Στέφανο Χίο ή η αποκάλυψη Βαξεβάνη που οδήγησε την ΕΥΠ να ανοίξει τον δρόμο για να συλληφθούν όσοι πυροβόλησαν έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη για να του επιστραφεί η προσωπική αστυνομική του φρουρά! 

Και βέβαια αποδείχθηκαν "εύκολοι" και αφύλακτοι στόχοι οι Γκιόλιας - Καραϊβάζ , από θαύμα σώθηκε ο Στέφανος Χίος και αποδείχθηκε πως πιο καλά δημοσιογραφικά αλλά και ανθρώπινα "εκμεταλλεύθηκε" τις πληροφορίες που είχε ο Κώστας Βαξεβάνης για να απαλλαγεί από τους διώκτες του. 

Εκτεθειμένες από τις ανεξιχνίαστες δολοφονίες δεν είναι μόνο μια ΕΛ.ΑΣ που ζέχνει και μια Δικαιοσύνη που "μπλοκάρει" με τις ιδεοληψίες της το έργο της ΕΥΠ αλλά και οι κυβερνήσεις που δεν νομοθετούν το αυτονόητο αλλά αναμένουν να αναζητήσουν τους δράστες μιας δολοφονίας όταν αυτή έχει υλοποιηθεί. 

Το "΄ήταν μπλεγμένοι" που ακούγεται για όλους δεν αποτελεί δικαιολογία και δεν χρεώνεται ως επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ όταν η μόνη που είναι μπλεγμένη και με ΗΧΗΤΙΚΑ και ΟΠΤΙΚΑ ντοκουμέντα της ΕΥΠ είναι η ίδια ή για ακριβολογούμε στελέχη της κάποια εν ενεργεία και κάποια συνταξιούχοι στην εγκληματική οργάνωση Μάλαμα - Παπαχρήστου που κάποιοι βαρέθηκαν να περιμένουν και άρχισαν την "ΚΑΘΑΡΣΗ" που δεν έχει ολοκληρωθεί. 

Και βέβαια όταν δεν συλλαμβάνεις κανέναν και ΣΙΩΠΑΣ σε τέτοιες υποθέσεις αφήνοντας ξένους να αλωνίζουν την χώρα να είσαι βέβαιος πως στα επόμενα ηχητικά που θα δοθούν στη δημοσιότητα θα είναι ένστολοι που αδυνατείς να πιστέψεις πως είναι μπλεγμένοι. 

Εσύ αδυνατείς όμως με δεδομένο πως στις αστικές δημοκρατίες τα επιχειρηματικά συμφέροντα είναι αλληλοσυγκρουόμενα κάποιοι θα τους πιστέψουν και θα τους προβάλλουν! 

Πιο ελεύθεροι από ΠΟΤΕ και πιο ευάλωτοι από οποτεδήποτε υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα όλοι οι άλλοι θέλουν να κρύψουν. 

Και θέλουν γιατί προφανέστατα νιώθουν άβολα όταν τους παρακολουθούν γιατί είναι ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ενώ εμείς δεν έχουμε κανένα θέμα αφού ξέρουμε τους εχθρούς μας και όπως σας έχουμε γράψει πολλάκις έως σήμερα είναι αδύναμοι να μας προξενήσουν ζημιά μένοντας ατιμώρητοι. 

Τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει και οφείλει κάθε  δημοσιογράφος που του αρέσει η έρευνα και οι καταγγελίες να εξασφαλίζει πως εάν γίνει η στραβή θα υπάρχουν άλλοι που θα αποκαλύψουν γιατί έγινε στόχος. 

Στις περιπτώσεις Γκιόλια - Καραϊβάζ αυτό δεν συνέβη , ο Χίος αδυνατεί να κατανοήσει για ποιους ήταν στόχος και ο μόνος που χειρίστηκε με επαγγελματισμό τις πληροφορίες που είχε και που απειλούσαν την ζωή του ήταν ο Κώστας Βαξεβάνης . 

Ένας δημοσιογράφος που πρόσφατα απαλλάχτηκε με ΒΟΥΛΕΥΜΑ για την ΣΚΕΥΩΡΙΑ Novartis δημιουργώντας σε όσους έλεγαν πως θα τους πάνε μέχρι ΤΕΛΟΥΣ, ΑΜΗΧΑΝΙΑ και κυρίως ΦΟΒΟ για όσα έπονται! 

Δεν ήμασταν ποτέ κομματικοί ή ηλίθιοι να μην βλέπουμε που οδηγούνται τα πράγματα ματαιοπονούν όσοι θεωρούν πως η χώρα μας είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ , αφού καμία χώρα με το μέγεθός μας και κυρίως με την οικονομική μας κατάσταση δεν ήταν ΠΟΤΕ. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: