ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Ηλιουπολίτης" με 1.500.000 ευρώ και μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών παραδόθηκε στις Αρχές που όμως δεν τον αναζητούσαν! - Που κινούνται οι Αρχές για να εντοπίσουν τους συνεργούς του

Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

"Ηλιουπολίτης" με 1.500.000 ευρώ και μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών παραδόθηκε στις Αρχές που όμως δεν τον αναζητούσαν! - Που κινούνται οι Αρχές για να εντοπίσουν τους συνεργούς του

Ο πρώην παίχτης ριάλιτι και τραγουδιστής Βασίλης Γοργολίτσας παραδόθηκε χθες στου αστυνομικούς ρίχνοντας το αυτοκίνητό του πάνω στην είσοδο του κλειστού χώρου στάθμευσης του Εφετείου Αθηνών! 

Και από εδώ αρχίζουν τα "μυστήρια" αφού ο Βασίλης Γοργολίτσας δεν είχε κατηγορηθεί για τίποτα έως ότου στο αυτοκίνητό του βρεθούν 1.200.000 ευρώ και στο σπίτι του στην Ηλιούπολη άλλες 300.000 ευρώ! 

Ο συλληφθείς, δεν έδωσε σαφείς εξηγήσεις στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που χειρίζονται την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, μέσα από μισόλογα και ακατάληπτες φράσεις, από τη μια έλεγε πως «Με έχει στείλει ο Θεός» και την άλλη πως «Έχω κάνει πολλά και ήρθα να παραδοθώ».


Αυτό που έχει σημασία για τους αστυνομικούς είναι η προέλευση των χρημάτων, του «θησαυρού» που κουβαλούσε σε σακ βουαγιάζ και είχε καταχωνιάσει και στο σπίτι του στην Ηλιούπολη, ο 34χρονος και αν είναι μέλος κυκλώματος ναρκωτικών που ρίχνει κόκα, κάνναβη και παραισθησιογόνα χάπια στα σαλόνια της Αθήνας και της Μυκόνου.

Ειδικότερα σύμφωνα με την έρευνα της Αστυνομίας βρέθηκαν συνολικά:

1.513.555- ευρώ και -336- δολαρίων Η.Π.Α.
275- γραμμ. κοκαΐνη,
495,5- γραμμ. κατεργασμένης και -0,7- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
37,9- γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης,
131- δισκία ecstasy ,
3 φαρμακευτικά δισκία,
αυτοκίνητο,
πιστόλι κρότου,
267- φυσίγγια κρότου,
χρηματοκιβώτιο,
4- αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες,
4- κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι αστυνομικοί έχουν φτιάξει λίστα με υπόπτους και τους αναζητούν για να δώσουν εξηγήσεις ενώ στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκαν και επαφές του με ενστόλους που ήδη βρίσκονται υπό παρακολούθηση. 

Με πληροφορίες από το protothema.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: