ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τουλάχιστον δεν θα τον δούμε ΠΟΤΕ πρωθυπουργό- Μητσοτάκη διώξε τον επικίνδυνο υπουργό Εξωτερικών πριν οι Αμερικανοί σε ρίξουν!

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Τουλάχιστον δεν θα τον δούμε ΠΟΤΕ πρωθυπουργό- Μητσοτάκη διώξε τον επικίνδυνο υπουργό Εξωτερικών πριν οι Αμερικανοί σε ρίξουν!

 


Ο κος Νίκος  Δένδιας προφανώς δεν γνωρίζει Ιστορία. Δεν εξηγείται αλλιώς πως θέλει να τιμήσει έναν κομμουνιστή  ΣΦΑΓΕΑ και παράλληλα να θεωρεί πως βρίσκεται στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. 

Εάν δεν έχει ίντερνετ ο υπουργός,  ας του τυπώσουν οι συνεργάτες του τι λέει η ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ για αυτόν που θέλει να τιμήσει. Κάνοντας κλικ εδώ θα διαπιστώσει πως οι ΗΠΑ η περισσότερο δημοκρατική χώρα στον κόσμο μόνο που δεν πανηγύριζε όταν πέθανε ο Χο Τσι Μιν αφού καταδίκασε τον λαό στην απόλυτη ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΑΝΕΧΕΙΑ. 

Ο κος Δένδιας δεν έχει καμία θέση στο κόμμα της ΝΔ που διαχρονικά δεν ΤΙΜΑ κομμουνιστές και όσοι αρχηγοί του το έπραξαν είχαν σύντομη θητεία.  Ουδείς βέβαια τόλμησε να τιμήσει τον αρχηγό των Βιετκόνγκ την στιγμή που οι ΗΠΑ έχουν ξεκινήσει έναν νέο ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ βάζοντας στο στόχαστρό τους όλα τα ανελεύθερα κράτη τα περισσότερα από τα οποία λατρεύουν όπως ο κος Δένδιας τον κομμουνισμό εάν και έχουν εκλεγεί με κόμμα που τον καταδικάζει απερίφραστα. 

Η ενέργεια αυτή του υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Δένδια εξευτέλισε την χώρα μας διεθνώς δεν μπορεί ο τύπος αυτός να κουνάει το χέρι στον δικτάτορα Ερντογάν και παράλληλα να στήνει άγαλμα στην χώρα μας σε ΦΑΣΙΣΤΕΣ. 

ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝ ΕΝΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΦΑΓΕΑΣ 

Και βέβαια όσο και εάν κάποια ΜΜΕ προσπάθησαν να περάσουν την είδηση στα "ψιλά" , όλοι έμειναν έκπληκτοι με αυτή την ενέργεια που εκθέτει την χώρα μας ΔΙΕΘΝΩΣ . 

 Οι Αμερικανοί σεβόμενοι το ΑΙΜΑ των στρατιωτών τους για να σώσουν τον λαό μιας χώρας από την μεγαλύτερη ΤΥΡΑΝΝΙΑ στον κόσμο που ήταν και παραμένει ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ φυσικά και θα εξαφανίσουν τον κ. Δένδια από το πολιτικό σκηνικό της χώρας. Η θέση του είναι στο ΚΚΕ και όχι φυσικά σε αστικά κόμματα που έχουν εδώ και πέντε  δεκαετίες καταδικάσει και τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ και τον ΜΑΥΡΟ  ΦΑΣΙΣΜΟ. 

Η ενέργειά του αυτή φέρνει σε δύσκολη θέση την ΝΔ και το αφήγημα της , για τα δύο άκρα αφού δείχνει πως ο κος Δένδιας που ορθώς πρωτοστάτησε για την περίπτωση της Χρυσής Αυγής είχε  ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ κίνητρα,  αφού τιμάει κάποιον με πολύ περισσότερα εγκλήματα από τους Νεοναζί της χώρας μας. 

Και βέβαια οι σχέσεις του με το Ισραήλ και την Ρωσία θα πρέπει να ερευνηθούν από τις ΗΠΑ δεν είναι δυνατόν να βρίσκεται σε μια τέτοια θέση και να μην του έχουν εμπιστοσύνη οι σύμμαχοί μας. 

Λέγαμε για τον Ερντογάν αλλά αυτός δείχνει και είναι περισσότερο στην σωστή πλευρά της Ιστορίας από τον κ. Δένδια. Δικαίως οι ΗΠΑ εξακολουθούν και στηρίζουν την αλαζονική και προκλητική Τουρκία δεν είναι αυτή που υπονομεύει την Δύση αλλά κράτη όπως η Ελλάδα όπου αφήνουν τους υπουργούς τους να στήνουν αγάλματα σε όσους κατέσφαξαν Αμερικανούς στρατιώτες. 

Και βέβαια εάν δεν τον πετάξει από την θέση αυτή στον ανασχηματισμό που έρχεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ας μην περιμένει τις κάλπες του 2023 αλλά ας ετοιμάζεται να συντριβεί από κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ή το ΚΙΝΑΛ - ΠΑ.ΣΟ.Κ που δεν θα είχαν υπουργούς να κάνουν τόσο μεγάλη ΑΝΟΗΣΙΑ. 

Εκτός και θεωρεί κάποιος πως οι ΗΠΑ τελείωσαν και ήρθε η ώρα να συνάψουμε καλές σχέσεις με κράτη -παρίες όπως το Βιετνάμ, η Βόρεια Κορέα, η Κίνα, η Ρωσία κ.ο.κ

ΥΓ: Σύμφωνα με ρεπορτάζ της σελίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ διαβάστε εδώ αμφισβητείτε ακόμα και ως γεγονός η παρουσία του Χο Τσι Μιν στην χώρα μας αλλά ο υπουργός Εξωτερικών κος Δένδιας θέλει να στήσουμε και άγαλμα στον ΚΟΚΚΙΝΟ  ΦΑΣΙΣΤΑ. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: