ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό......

Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  • Οι δημότες μας "ξεσπούν" και αλληλοβρίζονται διαδικτυακά για θέματα καθαριότητας, πρασίνου, αστυνόμευσης και έχουν χωριστεί σε όσους θεωρούν πως με το υπάρχον προσωπικό ο δήμος μας αλλά με άλλη διοίκηση θα γίνουν "θαύματα" και σε αυτούς που θεωρούν πως  ξέρει η νυν διοίκηση να χειριστεί το "αξιόμαχο" προσωπικό του δήμου μας! Αυτοί που δεν συμμετέχουν είναι όσοι διαβάζουν εμάς και έχουν εδώ και καιρό καταλάβει πως με αυτούς προκοπή ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ. 


  • Εντάξει Αύγουστος είναι μην περιμένετε να αδειάζουν οι κάδοι απορριμμάτων  σε καθημερινή βάση,  το προσωπικό δικαιείται να ξεκουραστεί. Άλλωστε "πεντακάθαρη" είχαν την πόλη όλο τον χρόνο,  απλώς εσείς πάτε και "πέφτετε" πάνω σε γεμάτους κάδους ή σε γωνιές με μπάζα και ογκώδη για να τους εκθέσετε! Τώρα τι όφελος έχετε θα αναρωτηθούν όσοι μας διαβάζουν από άλλους δήμους και απλώς γελάνε! 

  • Περνάνε οι μέρες και σε λίγες ακόμα όλες και όλοι θα δείτε και θα μάθετε αρκετά πράγματα που σας αφορούν,  αλλά δεν σας τα λένε γιατί είναι ΑΔΕΛΦΕΣ! 


  • Έξι μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές θα εμφανιστούν και πάλι στο διαδίκτυο όλες και όλοι που θέλουν το "καλό" της πόλης. Για μια ακόμη φορά θα σας πείσουν πως πρέπει να πάμε από το κακό στο χειρότερο και φυσικά θα βάλλουν κατά αυτού του ιστολογίου , αφού δέκα χρόνια τώρα ΦΩΝΑΖΕΙ πως το πρόβλημα δεν είναι τα πρόσωπα αλλά η λανθασμένη συνταγή που ακολουθούν οι διοικούντες.  Οι ίδιοι άνθρωποι που σας έπρηζαν προεκλογικά το 2019 πως πρέπει να φύγει ο προηγούμενος "αυταρχικός" δήμαρχος,  με τα ίδια επιχειρήματα θα σας προτείνουν μια αλλαγή για την αλλαγή,  που το μόνο που θα επιφέρει είναι να βρίζουμε τα "νέα" πρόσωπα που θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης , αφήνοντας στο απυρόβλητο αυτούς που είναι οι ΚΥΡΙΟΙ υπεύθυνοι για την κατάντια του δήμου. Οι βολεμένοι θα ξεσπαθώσουν πάλι εναντίον μας,  και ευτυχώς που το σκάνδαλο των υποκλοπών θα οδηγήσει σε λιγότερο κράτος αφού με περισσότερο δεν βγαίνει! Άλλωστε ουδείς από αυτούς που τάχα θέλουν το καλό της πόλης δεν θα δούλευε έστω και μια ημέρα απλήρωτος όπως κάνουν άλλα κορόϊδα που προσπαθούν να αφυπνίσουν πρόβατα που ακόμα θεωρούν πως δεν υπάρχει πανδημία και πως ο καπιταλισμός καταρρέει! 


  • Δεν θα κάνει εκλογές ο πρωθυπουργός κος Κυριάκος Μητσοτάκης γιατί δεν τον ενδιαφέρει η παράταξη , αλλά η δική του καρέκλα. Το γράφουμε για να το κατανοήσουν όσοι πιστεύουν ακόμα πως πάνω από τις προσωπικές φιλοδοξίες , υπάρχει μια παράταξη που κράτησε την χώρα μας στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. 

  • Ήθελα να ήξερα αυτοί που φωνάζουν για τα προσωπικά δεδομένα τι "σκελετούς" κρύβουν στις ντουλάπες τους και φοβούνται τόσο τις επισυνδέσεις. Ας γνωρίζουν λοιπόν πως η ΕΥΠ έχει υπερσύγχρονο εξοπλισμό και μπορεί να παρακολουθεί τον οιοδήποτε μετά από σχετική εντολή από τον ειδικό εισαγγελέα και φυσικά ανάλογη δυνατότητα έχουν και σχεδόν όλες οι ξένες πρεσβείες της χώρας μας που δεν μας έχουν και ιδιαίτερη εμπιστοσύνη πως είμαστε πάντα και όλοι στην σωστή πλευρά της Ιστορίας. Επομένως και επειδή όπως όλα δείχνουν υλικό της ΕΥΠ και πληροφορίες έχουν ήδη διαρρεύσει,  δεν μας φαίνεται παράξενο να πάρουμε "γεύση" από αυτές τις τηλεφωνικές υποκλοπές μέσω αμερικανικών πλατφόρμων που δεν τους αφορούν τα προσωπικά δεδομένα πολιτών που καταφέρονται κατά των συμφερόντων της χώρας τους. Για την δική τους μιλάμε , γιατί για την δική μας ΥΠΕΥΘΥΝΗ να προασπίσει τα συμφέροντά μας άρα και της χώρας ή κάνουμε λάθος; Είναι η εκάστοτε Ελληνική κυβέρνηση. Το γεγονός πως η επισύνδεση - παρακολούθηση διέρρευσε αποτελεί αποτυχία των μυστικών μας υπηρεσιών σε κάθε περίπτωση,  και φυσικά υπάρχει πάντα ευθύνη για την επιλογή προσώπων από την εκάστοτε πολιτική ηγεσία. 

  • Μην βγάζετε ογκώδη Αυγουστιάτικα , το προσωπικό λείπει! 

  • Eξαφανίστηκαν διαδικτυακά  οι "Βελουχιώτηδες" που θα έδιωχναν το ΚΥΤ Υμηττού επειδή στο θολωμένο τους μυαλό η ακτινοβολία του είναι καρκινογόνα! . Δεν ανησυχούμε (μάλλον κάνουν διακοπές)  το παραμύθι αυτό μαζί με αυτό της "ΔΗΜΟΣΙΑΣ" περιουσίας που χάθηκε για τον δήμο μας και θα καταλήξει σε αλλοδαπό ιδιώτη - επενδυτή ή και σε εγχώριο "αντιμνημονιακό" πριν μερικά έτη όπως μαθαίνουμε από την ΕΤΑΔ,   είναι κάτι που θα ακούμε έως ότου και το τελευταίο οικόπεδο Νάστου πουληθεί. Η μισή πόλη είναι χτισμένη σε οικόπεδα που πούλησε με ευτελή συνήθως τιμήματα ο βοσκός ,  αλλά για εμάς εδώ "ήρωας" είναι όποιος πουλάει διαχρονικά φύκια για μεταξωτές κορδέλες! Χαμπάρι δεν έχουν πάρει επίσης για τις εργασίες που γίνονται από τον ΣΠΑΥ στον Υμηττό οι καραβανάδες της συμφοράς και όταν μετά ξαφνικά θα ανακαλύψουν πως κάποιοι έκοψαν και  δένδρα  θα καλούν σε "επαναστάσεις" αφού έχουν την φαντασία πως ετοιμάζονται να μπουν και ανεμογεννήτριες! Και αντί να χαίρονται ως "οικολόγοι" για τις φιλικές προς το περιβάλλον μορφές ενέργειας δεν θέλουν ούτε ΛΙΓΝΙΤΗ αλλά ούτε ΑΝΕΜΟ , ΝΕΡΟ , ΗΛΙΟ και βασικά δεν θέλουν τίποτα , παρά να ζουν σε καπιταλιστική κοινωνία και να υμνούν κοινωνίες όπου η ενέργεια δεν είναι αυτονόητη για όλο το 24ωρο. Και όχι λόγο της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία , αλλά λόγο κομμουνιστικών ιδεοληψιών. 

  • Πάνω από κόμματα και χρώματα και η νέα δημοτική παράταξη που θα κατέβει στις κάλπες του 2023 και μιλάμε φυσικά για την δημοτική παράταξη του κ. Θανάση Κουρέτση που μαζεύει υποψηφίους από παντού. Φίλος του ιστολογίου είναι έτοιμος για υποψήφιος αφού και αυτός θεωρεί πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να αλλάξουμε την πόλη μας προς το καλύτερο. Έτσι για να πάει η πόλη ΜΠΡΟΣΤΑ συμφωνούν οι πάντες πως πρέπει να βρεθούν υπό την ίδια "σκέπη" άτομα με διαφορετικές ιδεολογίες και αγώνες και πως δεν χωράνε κομματικά στα δημοτικά! Δηλαδή με λίγα λόγια μας λένε πως ένας κομμουνιστής και ένας καπιταλιστής μπορούν να συμβιώσουν με ΒΑΣΙΚΗ προϋπόθεση φανταζόμαστε πως η ΣΟΒΙΕΤΙΑ στην πόλη θα συνεχιστεί και δεν θα μετακινηθεί ουδείς τεμπέλης από αυτούς που αντί να απολογούνται καθυβρίζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους συνδημότες μας πως είναι βρωμιάρηδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: