ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ή είσαι με την Δύση ή με τους "Ινδιάνους" δεν υπάρχει άλλη επιλογή!

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Ή είσαι με την Δύση ή με τους "Ινδιάνους" δεν υπάρχει άλλη επιλογή!

 

Αρκετοί θεωρούν πως στον νέο Ψυχρό Πόλεμο που αφορά την Δύση με όσους δεν ανήκουν πολιτιστικά σε αυτή μπορούν να παραμένουν ουδέτεροι θεατές! 

Είναι οι ίδιοι που ανακάλυψαν την Νέα Τάξη Πραγμάτων όταν αυτή ολοκλήρωσε τον κύκλο της και φυσικά μιλάμε για τους ίδιους που θεωρούν πως υπάρχει καλύτερο οικονομικό σύστημα από τον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ και ονειρεύονται αναβίωση της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ. 

Για την χώρα μας που παρόλο που επικράτησε στα πεδία των μαχών η ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ της ΙΣΤΟΡΙΑΣ αλλά σε θέσεις ΕΥΘΥΝΗΣ ήρθαν όσοι πολέμησαν για να μας κάνουν ΣΟΒΙΕΤΙΑ τα πράγματα όπως είναι φυσικό είναι περισσότερο μπερδεμένα και δυσοίωνα όπως άλλωστε είναι και τα οικονομικά της χώρας. 

Με χρέος που αγγίζει το 200% του ΑΕΠ μας και με την κοινωνία γονατισμένη από τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ που ήταν απόρροια των δικών μας λαθών σύντομα οι "ψεκασμένοι" - βολεμένοι του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ θα αναπολήσουν πράγματα που έχουν καταδικαστεί ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ από την ίδια την πραγματικότητα που δεν αλλάζει με διαδικτυακούς καβγάδες και πισωγυρίσματα σε συνταγές αποτυχίας τις οποίες πληρώνει ακόμα η πατρίδα μας. 

Είτε υιοθετείς τις θέσεις της άκρας ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ είτε της άκρας ΔΕΞΙΑΣ τις ίδιες μ@λ@κίες λες για την Δύση και τον δυτικό μας πολιτισμό που στο δικό σου μυαλό κατέστρεψε άλλους πολιτισμούς και που με την δική σου λογική ευθύνεται για όλα τα κακά του κόσμου. 

Όμως στις εποχές που είναι ήδη εδώ είτε είσαι με την Δύση είτε παραμένεις με τους "Ινδιάνους" που υπέκυψαν σε έναν ΑΝΩΤΕΡΟ πολιτισμό και διασώθηκαν όσοι τελικά κατάφεραν να τον υπηρετήσουν γιατί δυστυχώς για όλες και όλους μας αυτός ο κόσμος είναι βίαιος και προχωράει μόνο με ΑΙΜΑ! 

ΥΓ: Όπου επικράτησε ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ φασισμός την ΑΠΟΛΥΤΗ κατάντια την είδαμε. "Ατυχώς" για τα εκατομμύρια "ψεκασμένους" δεν επικράτησαν και οι "Ινδιάνοι" για να έχουμε σήμερα τον κόσμο που πραγματικά τους αξίζει! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: