ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  • Φαντάζει αστείο να περιμένει κανείς από υπαλλήλους καθαριότητας που με το ζόρι αδειάζουν τους πράσινους κάδους απορριμμάτων πως θα ήταν σε θέση να καθαρίσουν σημείο πέριξ του γκαράζ οχημάτων του δήμου μας μέσα στη Β΄ Ζώνη Υμηττού που είναι εδώ και χρόνια μια ανεξέλεγκτη χωματερή. Η ίδια εικόνα αποτυπώνεται σε πολλά σημεία του Υμηττού όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΣΠΑΥ και δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης κος Γιάννης Κωνσταντάτος μπροστά στις κάμερες τουλάχιστον δύο διαφορετικών τηλεοπτικών σταθμών. Στο ρεπορτάζ ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης κος Γιάννης Κωνσταντάτος αναφέρθηκε σε μικρή μερίδα ασύδοτων Μελισσοκόμων και βέβαια με επιστολή του στον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη τον κάλεσε να προχωρήσει η κυβέρνηση σε ΜΗΤΡΩΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ αφού ο καθένας βάζει τα μελίσσια του όπου γουστάρει μέσα στο δάσος. Σε κάθε περίπτωση το πιο καθαρό σημείο του Υμηττού μας είναι ο ιδιωτικός χώρος που ανήκει στην ΔΕΔΔΗΕ και φιλοξενεί το ΚΥΤ Υμηττού αφού εάν δεν το έχετε αντιληφθεί η εταιρία πάει σε οριστικό "ξεπούλημα" και πρέπει να αντιδράσουν όσοι θέλουν τα πάντα να ανήκουν στο κράτος και να καταντούν ανοιχτές χωματερές. Η κυβέρνηση έχει δώσει εκατομμύρια ευρώ στους δήμους ΦΕΤΟΣ για καθαρισμό των δασών αλλά η εικόνα ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ τραγική αφού οι υπάλληλοι τους ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ και οι συνέργειες με ιδιώτες το μόνο που κάνουν είναι να αυξάνουν το ΚΟΣΤΟΣ. Ως τοπικό ΜΜΕ έχουμε αποφασίσει εδώ και καιρό πως για εμάς δεν νοείται εν έτει 2022 να μαζεύει ακόμα το κράτος τα απορρίμματα ή να περιποιείται το πράσινο και όσοι εμμένουν πως αυτό πρέπει να συνεχιστεί δεν πρέπει να παραξενεύονται από τέτοιες εικόνες. Οι υπηρεσίες δεν μπορούσαν όταν είχαν διπλάσιο και τριπλάσιο προσωπικό δεν θα μπορέσουν ΠΟΤΕ αφού δεν αντέχει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ να δουλεύουμε όλοι για το κράτος. Καμία καπιταλιστική οικονομία δεν αντέχει το ΜΕΓΑΛΟ κράτος και για τον λόγο αυτό ή ο καπιταλισμός εφαρμόζεται και τηρούνται οι δικοί του ΚΑΝΟΝΕΣ ή αποτυγχάνει. 


  • Αύγουστος μπήκε καλό μήνα κιόλας σε όλες και όλους τους αναγνώστες μας και ακόμα η υπηρεσία Πρασίνου του δήμου μας ασχολείται με ξεχορταριάσματα! 18 υπάλληλοι παιδεύονται εν μέσω καύσωνα χωρίς να μπορούν να φέρουν κάποιο αποτέλεσμα αλλά αυτό φαίνεται δεν αγγίζει καμία δημοτική παράταξη αφού ΟΛΕΣ εμμένουν στην αποτυχημένη συνταγή του κρατισμού. 


  • Όποιος δεν θέλει δεν κατεβάζει ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης στο κινητό του άλλωστε είναι προαιρετικό αφού οι μπαταρίες τελειώνουν και θέλουν και ΦΟΡΤΙΣΗ! 

  • Όχι δεν γράφουμε μέσα από την φυλακή μην ανησυχείτε απλώς η Λουκρητία κατάλαβε πως μιλάμε με αυτούς που τσιμπούκωνε και βγήκε να το παίζει "τρελή" φοβούμενη τα χειρότερα που δεν θα αργήσουν. Με απειλές πως τάχα είναι δυνατόν να τιμωρηθούμε επειδή γράφουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ θεωρούν οι οπαδοί της χούντας πως θα μας φιμώσουν. Στη Μύκονο λούγκρες δεν είναι για εσάς η Ηλιούπολη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: