ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη ο συνδημότης μας κος Θεοφάνης Αναγνώστου

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη ο συνδημότης μας κος Θεοφάνης Αναγνώστου

Ένας ικανός νέος της πόλης μας ο κος  Θεοφάνης Αναγνώστου θα συνδράμει με τις γνώσεις του τον δήμαρχο της πόλης κ. Γιώργο Χατζηδάκη ως ειδικός συνεργάτης  σε θέματα πολεοδομίας, χωροταξίας , χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων σχεδιασμού και ανάπτυξης κατάλληλων μεθόδων και επιλογής υλικών, αναφορικά με τεχνικά και σε κατασκευαστικά έργα, καθώς και επεξεργασία και παρουσίαση στοιχείων απαραίτητων για την πραγμάτωση των σκοπών του Δήμου, ή σε κάθε άλλη εργασία που του ανατίθεται από τον δήμαρχο. 

Για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από την οποία θα συναφθεί η εργασιακή σχέση και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών. Η συνολική δαπάνη προϋπολογίζεται σε 10.300,00 € και θα βαρύνει τους KA 00.6031.0001 και KA 00.6053.0001 του προϋπολογισμού έτους 2022 του Δήμου Ηλιούπολης. Ανάλογες πιστώσεις θα προβλεφθούν και στα επόμενα έτη και συγκεκριμένα για χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο από την θητεία της Δημοτικής περιόδου, εντός της οποίας θα προσληφθεί. 

Η παρούσα να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. (Δείτε εδώ την ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ) 

Παίζουμε την είδηση επειδή πολλοί σε αυτή την πόλη δεν κατανοούν πως δεν υπάρχει συνολική ευθύνη,  και το κυριότερο πως δεν νοείται εν έτει 2022 να έχουμε "εξουσία" επάνω στα συγγενικά μας πρόσωπα,  και θα βγάλουν αυθαίρετα συμπεράσματα. 


Ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαβάσαμε αστεία ανάρτηση από συνδημότη μας που δεν είδε την σύμβαση του γιου της προέδρου του ΣΕΔΗ κα Καραγιαννίδου αλλά βγήκε να σας "ενημερώσει" για τις πρακτικές και τις μεθόδους της διοίκησης Χατζηδάκη , θεωρώντας προφανώς "έγκλημα" το να συμβάλει κάποιος -που τυγχάνει γιος πρώην δημάρχου- , την διοίκηση του δήμου μας. 

Και εδώ μιλάμε για έναν ικανό νέο που είχε την δουλειά του στον ιδιωτικό τομέα και δεν είναι όνειρο ζωής του η ΣΟΒΙΕΤΙΑ. Τέτοιους ανθρώπους έχει ανάγκη η τοπική αυτοδιοίκηση με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και ΟΧΙ ΜΟΝΙΜΟΥΣ αλλά προφανώς αυτά είναι ψιλά γράμματα για όσους θέλουν να σας ταϊζουν σανό ασκώντας απλώς κριτική ΧΩΡΙΣ να προτείνουν ΠΟΤΕ κάτι διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει διαχρονικά στον δήμο μας. 



Η συνεργασία του κ. Θεοφάνη Αναγνώστου με την νυν διοίκηση αφορά μια προσωπική του επιλογή που φυσικά δεν μπορεί να χρεώνεται σε κανένα πολιτικό πρόσωπο. 

Γιατί ένας πρώην δήμαρχος είναι σίγουρα πολιτικό πρόσωπο πόσο μάλλον ο πρώην δήμαρχος κος Γιάννης Αναγνώστου που ουδέποτε απομακρύνθηκε από αυτή την πόλη και πάντα ενδιαφέρεται για τα προβλήματά της. 

Είναι κατανοητό ελπίζουμε σε όλους πως ο νεαρός επιστήμονας έχει ΟΛΑ τα απαιτούμενα προσόντα για αυτή την θέση , όπως είναι ΣΑΦΕΣ  πως ο πρώην δήμαρχος κος Γιάννης Αναγνώστου δεν έχει φοβηθεί ΠΟΤΕ να τοποθετηθεί ΔΗΜΟΣΙΑ για τα κακώς κείμενα της πόλης μας,  και το κυριότερο να επιλέγει ΔΗΜΟΣΙΑ και όχι πίσω  από κλειστές πόρτες αυτόν που θεωρεί πως είναι ικανότερος για να διοικήσει την πόλη μας. 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει καμία εμπλοκή,  σε μια σύμβαση ορισμένου χρόνου που αφορά συγγενικό του πρόσωπο , ούτε βέβαια θα μπορούσε να την πετύχει ή να την αποτρέψει. Καμία διοίκηση άλλωστε δεν θα φορτώνονταν σε μια  υπεύθυνη θέση κάποιον που δεν θα ήταν ικανός να δώσει χρήσιμες  συμβουλές και να παράγει έργο.  Η πρόταση είναι βέβαιο πως τιμά τον νεαρό επιστήμονα κ. Θεοφάνη Αναγνώστου που εργάζονταν σε ιδιωτική εταιρία πάνω στο αντικείμενο των σπουδών του , και θεωρούμε πως "ζύγισε" καλά τα πράγματα πριν πει το ναι. 

Αυτό βέβαια που δεν "μέτρησε" ήταν οι  "Δριμυλήδες" της πόλης ή όσοι θα βγουν να πουν το κοντό τους και το μακρύ τους ξεχνώντας πως έχουν καταδικάσει για πάνω από μία ΔΕΚΑΕΤΙΑ όλους τους ικανούς κεντροδεξιούς να βρίσκονται ΜΑΚΡΙΑ από θέσεις ΕΥΘΥΝΗΣ. 

Αυτοί είναι βέβαιο πως δεν βλέπουν την καταστροφή που έρχεται για την κεντροδεξιά στις δημοτικές κάλπες του 2023 στην πόλη μας και δεν κατανοούν καν τον αντίχτυπο που έχουν αυτές οι προσθήκες. 

Σε αντίθεση με τον κ. Γιάννη  Αναγνώστου που το 2019  βγήκε μπροστά στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών λέγοντας την ΕΠΙΛΟΓΗ αυτοί ΣΙΩΠΗΣΑΝ. 

Το αποτέλεσμα ήταν πως η ΕΠΙΛΟΓΗ του κ. Γιάννη Αναγνώστου δικαιώθηκε από τους πολλούς που ανέδειξαν για δήμαρχο τον Γιώργο Χατζηδάκη  κόντρα σε τύπους σαν και εμάς που είχαμε μια άλλη επιλογή. 

Εμείς είχαμε αλλά και αυτοί είχαν η ΔΙΑΦΟΡΑ μας πως δεν την είπαν ΔΗΜΟΣΙΑ. Και όμως κρυπτόμενοι θεωρούν πως θα πείσουν τους πολλούς να συνδράμουν στο όραμά τους. Λάθος τακτική που θα κριθεί και στις κάλπες του 2023 αλλά και σε αυτές του 2028 εάν συνεχίσουν να την ακολουθούν! 

Γιατί και εμείς έχουμε το "ελάττωμα"  όπως ο πρώην δήμαρχος κος Γιάννης Αναγνώστου να παίρνουμε ΘΕΣΗ κάθε φορά,  ανάλογα με τις επιλογές που υπάρχουν και όχι φυσικά με τις δικές μας επιθυμίες που είναι γνωστές σε όσους μας διαβάζουν εδώ και 10 χρόνια. 

Η επιλογή λοιπόν του δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη στο πρόσωπο του κ. Θεοφάνη Αναγνώστου είναι για εμάς μια ΑΡΙΣΤΗ επιλογή που θα τον δικαιώσει και αυτό ίσως είναι που "πονάει" περισσότερο,  όσους θα έπρεπε να είχαν καταλάβει πως δεν μπορείς να κρατάς πίσω ΚΑΝΕΝΑΝ θέτοντας διλήμματα που δεν υπάρχουν ή που είναι ψεύτικα. 

Το γεγονός λοιπόν δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για τις επιλογές του πρώην δημάρχου κ. Γιάννη Αναγνώστου που έχει πάντα ενδιαφέρον για τα προβλήματα της πόλης, και όπως κάθε σωστός πατέρας σέβεται τις επιλογές των παιδιών του είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί με αυτές. 

Όπως όλες και όλοι έχουν καταλάβει δεν επικοινωνήσαμε ( ποτέ δεν το κάνουμε άλλωστε με κανέναν πριν ανεβάσουμε κάτι αφού αυτό ισχύει) και έτσι όπως πάντα σας δίνουμε το ρεπορτάζ με την δική μας ΜΑΤΙΑ λέγοντας πάντα την ΑΠΟΨΗ μας για ό,τι συμβαίνει. 

Μπράβο στον δήμαρχο λοιπόν για να το κλείσουμε για την επιλογή του, ευχόμαστε και στον Θεοφάνη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και φυσικά δεν κρύβουμε πως μας προβληματίζει όχι μόνο αυτό το γεγονός αλλά και άλλες τέτοιες επιτυχημένες επιλογές της νυν διοίκησης αφού γνωρίζουμε πως αυτές θα πετύχουν τον στόχο τους! 

Σε κάθε περίπτωση πάντως ανεβάζουμε την ανάρτηση όχι για να "πουλήσουμε" ( αυτό το έχουμε ξεπεράσει εδώ και καιρό αφού ξέρουμε πόσοι μας διαβάζουν σε καθημερινή βάση) αλλά για να μην πέφτετε θύματα παραπληροφόρησης και fake news. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: