ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ανεβαίνει ο "Ήλιος" στη Β΄ Εθνική κατηγορία στη θέση του Διαγόρα Ρόδου που απέσυρε το παράβολο συμμετοχής στη Super League 2!

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Ανεβαίνει ο "Ήλιος" στη Β΄ Εθνική κατηγορία στη θέση του Διαγόρα Ρόδου που απέσυρε το παράβολο συμμετοχής στη Super League 2!

Ευχάριστες για τους φιλάθλους της Ηλιούπολης οι ειδήσεις που έρχονται από την ΕΠΟ και θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα αφού τελικά η ποδοσφαιρική ομάδα του ΓΣΗ επιστρέφει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της Super League 2. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportstonoto.gr στη Super League 2 ανεβαίνουν επίσης ο Πανδραμαϊκός , η Προοδευτική, ο Μακεδονικός ίσως η Παναχαϊκή (καθώς έχει θέμα με την ΕΕΑ , άλλαξε ΑΦΜ) ενώ σε μια εβδομάδα από σήμερα θα ανακοινωθεί τι θα γίνει με την Κοζάνη η οποία μάλλον θα πάρει την θέση της Ξάνθης. 

Σε αναμονή είναι και οι Ηρακλής Λάρισας και ΠΑΟ Ρουφ εφόσον δεν μπορέσουν για οικονομικούς λόγους να δηλώσουν συμμετοχή άλλες ομάδες της Super League 2. 

Είμαστε συγκρατημένα ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ για τις θετικές εξελίξεις και αναμένουμε κάποιοι να τρέχουν να φτιάχνουν το γήπεδο της πόλης μας ώστε να έχει προδιαγραφές επαγγελματικής κατηγορίας για να μην αναγκαστεί η Ηλιούπολη να τρέχει σε άλλα γήπεδα να δίνει τους επίσημους αγώνες της! 

Ήταν μια θετική εξέλιξη που εμείς η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε αλλά η ΤΥΧΗ βοηθάει τους ικανούς και σίγουρα η Ηλιούπολη αξίζει να παίζει σε επαγγελματική κατηγορία. 

Θεωρούμε πως όταν οριστικοποιηθεί η απόφαση η ομάδα θα ενισχυθεί έτσι ώστε να μην έχουμε ανεβοκατεβάσματα αφού η κατηγορία είναι δύσκολη και οι απαιτήσεις μεγάλες. 

Από την ομάδα δεν έχει βγει καμία επίσημη ανακοίνωση αφού και αυτοί περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις της ΕΠΟ. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: