ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ελλιπής εποπτεία των υπαλλήλων του δήμου μας οδηγεί σε ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Ελλιπής εποπτεία των υπαλλήλων του δήμου μας οδηγεί σε ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Περί τα 28.000 ευρώ έκαναν φτερά από τα ταμεία του ΠΑΟΔΗΛ και αφορούσαν συνδρομές πολιτών για το Κολυμβητήριο της πόλης μας. 

Σύμφωνα με την ΕΔΕ που έχει ήδη ολοκληρωθεί υπάλληλος του δήμου μας  φέρεται υπαίτιος για αυτή την υπεξαίρεση και η υπόθεση θα οδηγηθεί ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης. 

Με δεδομένους τους ρυθμούς που η τελευταία κινείται θα δούμε μετά από καμία επταετία ή και περισσότερο την οριστική καταδίκη της υπαλλήλου και τμηματικά η οφειλή θα επιστρέφει στα ταμεία του δήμου μας κάτι που στην καλύτερη των περιπτώσεων μπορεί να πάρει και καμία 10ετία!

Είναι εμφανές λοιπόν πως αφήνοντας ανεξέλεγκτους τους υπαλλήλους να κάνουν ή να μην κάνουν πράγματα για τα οποία πληρώνονται οδηγούμαστε σε καταστάσεις όπου απαξιώνεται στα μάτια των πολλών ένας



δήμος που έχει διαχρονικά παραδώσει τα κλειδιά της πόλης στο ΣΕΔΗ! 

Ο λαλίστατος για να καταδικάσει τους Γκαίμπελς του ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΕΔΗ είναι λογικό να ΣΙΩΠΑ για ένα μεμονωμένο περιστατικό που ανακάλυψε η εμμονή του προέδρου του ΠΑΟΔΗΛ κ. Θέμη Γιαννόπουλου για την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. 

Ουδείς από εμάς ήξερε ή φαντάζονταν κάτι τέτοιο και δεν θα μαθαίναμε ΠΟΤΕ τίποτα εάν στο τιμόνι του ΠΑΟΔΗΛ δεν βρίσκονταν ένας άνθρωπος που θέλει να προσφέρει και όχι απλώς να περάσει τον χρόνο του σε μια θέση που άλλωστε δεν του προσφέρει και ΤΙΠΟΤΑ το ιδιαίτερο για να μην έχει και κανείς καμία αυταπάτη πως ο πρόεδρος ενός ΝΠΔΔ είναι κάτι που θα μπορούσε να είναι όνειρο ζωής για ικανούς ανθρώπους όπως ο συνδημότης μας. 

Το γέλιο είναι πως αυτοί που υπερασπίζονται πάντα τα δικαιώματα των εργαζομένων του δήμου μας βάλλουν ακόμα κατά της διοίκησης που αποκάλυψε την υπεξαίρεση και δεν έχουν κουβέντα να πουν για το χάλι που επικρατεί αφού φανταζόμαστε πως τα προηγούμενα χρόνια είχαν εξαφανιστεί εκατομμύρια ευρώ από αμέλεια ή και λαθροχειρία υπαλλήλων που δεν θέλουν να είναι δούλοι μας και ορθώς πράττουν αλλά που δεν μπορεί να είναι στο απυρόβλητο για ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ όταν ο δήμος μας συνεχώς εξαθλιώνεται. 

Και εξαθλιώνεται επειδή πάνω από το 80% της ετήσιας κρατικής επιδότησης του δήμου μας πάει σε μισθούς , υπερωρίες και συντήρηση κεκτημένων που έπρεπε να είχαν τελειώσει ΧΘΕΣ νομοθετικά από την κεντρική διοίκηση. 

Αυτή που ανέχεται ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ την ΔΙΑΦΘΟΡΑ των ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και το κάνει για ψηφοθηρικούς κυρίως λόγους αφού οι ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ τουλάχιστον δεν έχουν καμία ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως ο κρατισμός είναι η ΛΥΣΗ σε κάθε μας πρόβλημα. 

Στο δημοτικό συμβούλιο που θα γίνει για το θέμα θα έχουμε πάλι τις γνωστές κοκορομαχίες που δεν έχουν καμία ουσία ενώ εξαιτίας του ΝΟΜΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ και της στρεβλής εφαρμογής του από κάθε ΚΑΤΙΝΑ δεν θα μάθουμε και ΠΟΤΕ το ονοματεπώνυμο της υπαλλήλου αφού έως ότου ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ σε όλους τους βαθμούς της Ελληνικής Δικαιοσύνης είναι ΑΘΩΑ για τον ΔΟΛΟ ή την ΑΜΕΛΕΙΑ της. 

Πάντως εμάς δεν μας πείθει η εκδοχή πως ένας υπάλληλος χωρίς να γνωρίζουν πολλοί περισσότεροι μπορεί να κάνει τέτοια "ζημιά" και θεωρούμε συνυπεύθυνο όποιον γνώριζε αλλά δεν ομιλούσε. 

Εμείς δεν πέσαμε από τα σύννεφα για το αστείο για εμάς ποσό που υπεξαιρέθηκε γνωρίζοντας πως σπατάλες εκατομμυρίων συντελούνται σε ετήσια βάση από όλους τους δήμους της χώρας μας με τον δήμο Αθηναίων να έχει προ πολλού σπάσει όλα τα ρεκόρ! 

Γιατί το να κάνεις "διεθνή" διαγωνισμό και να καταλήγει ο οδοφωτισμός στον Μυτιληναίο είναι κάτι που δεν χωνεύεται όσο δεξιός και εάν είσαι αλλά όχι ΑΔΕΞΙΟΣ. 

Δώστε τον οδοφωτισμό της πρωτεύουσας σε εταιρία της Νέας Γουϊνέας από τον Μυτιληναίο καλύτερο οδοφωτισμό θα βάλουν και φυσικά δεν θα ακούσουμε το εξωφρενικό νούμερο με το οποίο χρεώνεται το κάθε led που καλώ θα ήταν να το γνωρίζουν και οι εδώ δημοτικοί μας σύμβουλοι που περιμένουν πως θα μπουν led με 100 και 150 ευρώ το ένα την στιγμή που κάποιοι αυτοδιοικητικοί το έχουν φτάσει σε επίπεδα των 1550 ευρώ (Περιφέρεια Αττικής)  και 1227 ευρώ (δήμος Αθηναίων)  και μάλιστα τα Led είναι και ΚΙΝΕΖΙΚΑ! 

Ο Κώστας Μπακογιάννης όπως όλα δείχνουν δεν θα προλάβει να δει ως δήμαρχος τον οδοφωτισμό που συμφώνησε το θέμα είναι πως αυτός θα μπει αλλιώς ο δήμος θα κληθεί να πληρώσει την εταιρία Μυτιληναίος χωρίς αυτή να χαλάσει και τίποτα αφού ο διαγωνισμός καταχωρήθηκε σε αυτούς και έχουν την σύμβαση που τους κάνει περισσότερο πλούσιους στην υγειά των κοροΐδων. 

ΥΓ: Να υπενθυμίσουμε πως ο κος Μπακογιάννης που ήταν ΥΠΕΡ των ιδιωτικοποιήσεων των δομών ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και ΠΡΑΣΙΝΟΥ πληρώνει ακόμα και χιλιάδες εργαζόμενους σε αυτούς τους τομείς και παράλληλα δίνει εκατομμύρια ευρώ σε εργολαβίες για να διατηρήσει την πόλη σε υποφερτό επίπεδο σε θέματα καθαριότητας και πρασίνου κάτι που δεν έχει καταφέρει. Γιατί όπου δρα παράλληλα ιδιώτης και κράτος ή σε συνεργασία η ΖΗΜΙΑ , η ΑΣΧΗΜΙΑ και το ΚΟΣΤΟΣ είναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: