ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τάσος Ευσταθίου: Δεν υπάρχει ιεραρχία στον ΠΑΟΔΗΛ ;

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Τάσος Ευσταθίου: Δεν υπάρχει ιεραρχία στον ΠΑΟΔΗΛ ;



Αναρωτιέται ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου εάν υπάρχει ιεραρχία στον ΠΑΟΔΗΛ , και ποιος διόρισε τους υπαλλήλους που υπεξαίρεσαν περί τα 26.300 ευρώ!

Φυσικά απάντηση δεν θα πάρει από την δημοτική αρχή ,αλλά η ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ έγινε ή μάλλον έτσι ακούσαμε από τους υπευθύνους στο δημοτικό συμβούλιο.  

Θεωρούμε βέβαιο πως μετά από αυτό το δημοτικό συμβούλιο η άνετη υπάλληλος θα αντιληφθεί πως όταν της τηλεφωνεί ο δημοσιογράφος και αυτή συνειδητά δεν απαντά στα μάτια του είναι ένοχη και καλό θα ήταν για την ίδια να μην σεβαστεί την προανακριτική μυστική διαδικασία αφού ως αμάθητη από δικαστήρια θα κατανοήσει πως εκεί αυτοί που δικάζουν δεν μπαίνουν και πολύ στην ουσία της υπόθεσης! 

Η κα Τσατσούλη ορθώς επισήμανε πως θα την πληρώσουν και αθώοι και πως οι πραγματικοί ένοχοι θα "αποδράσουν". Δυστυχώς η Ελληνική Δικαιοσύνη νοσεί βαρύτατα βγάζει με απίστευτη συχνότητα κατάπτυστες αποφάσεις και η πεποίθηση των πολλών πλέον είναι πως είναι "φίδι που δαγκώνει τους ξυπόλητους",  κάτι που είναι βόμβα στα θεμέλια της Αστικής μας Δημοκρατίας. 

Δεν πιστεύουμε πως ξαφνικά η υπάλληλος τρελάθηκε και υπεξαίρεσε χρηματικό ποσό αλλά σε κάθε περίπτωση εάν αυτό έχει συμβεί θεωρούμε βέβαιο πως θα πέσει στα μαλακά και τα χρήματα αυτά θα μπουν πάλι στα ταμεία του δήμου μας μετά από τουλάχιστον μία δεκαετία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: