ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν ξέρουμε εάν το πρόσεξε κανείς αλλά εμείς το είδαμε και είπαμε να το δουν και δέκα άνθρωποι παραπάνω!

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Δεν ξέρουμε εάν το πρόσεξε κανείς αλλά εμείς το είδαμε και είπαμε να το δουν και δέκα άνθρωποι παραπάνω!

 


Προφανέστατα και ο συνδημότης μας κος Γιώργος Παπαμώκος που έχει επιδοθεί σε έναν αντιπολιτευτικό ξέσπασμα κατά της νυν διοίκησης του δήμου μας  το τελευταίο διάστημα δεν ανάρτησε τα παραπάνω για να τα διαβάσουμε εμείς. 

Γνωρίζοντας το αυθόρμητο του χαρακτήρα του δεν θεωρούμε πως πήρε καν "άδεια" από τον ενδιαφερόμενο για να τον "χρήσει" υποψήφιο για τις προσεχείς δημοτικές κάλπες ένα χρόνο και κάτι  πριν αυτές στηθούν. 

Ανοίγματα σε άλλους πολιτικούς χώρους έχουν γίνει πολλές φορές και στο παρελθόν και όλα είχαν ΚΑΚΟ αποτέλεσμα ιδίως όταν το κάλεσμα αφορούσε ψηφοφόρους του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ ενώ μία φορά που "πέτυχε" συνεργασία αφορούσε τον χώρο που κάλυπτε και συνεχίζει να καλύπτει ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. 

Μιλάμε για τις δημοτικές εκλογές του 2006 και πως ο αριστερός Κονδύλης κατεύθυνε τους ψηφοφόρους του προς τον Γιάννη Αναγνώστου και όχι προς το λογικό που ήταν ο κεντροαριστερός Θεόδωρος Γεωργάκης ο επί 16 χρόνια δήμαρχος της πόλης μας. 

Άλλωστε στην πόλη δήμαρχο βγάζει τα τελευταία 30 χρόνια το ΠΑ.ΣΟ.Κ και για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ της πόλης ευθύνονται πρωτίστως οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ του όπως και για την κατάντια της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: