ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θα συζητήσουν κάτι που έχει ήδη αποφασιστεί στην Οικονομική Επιτροπή; Για ποιον ακριβώς λόγο;

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Θα συζητήσουν κάτι που έχει ήδη αποφασιστεί στην Οικονομική Επιτροπή; Για ποιον ακριβώς λόγο;

 

Γαβριήλ Αραμπατζής και Μιχάλης Κουρής δεν ήταν παρόντα στην Οικονομική Επιτροπή εάν και είχα προσκληθεί . Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής 9 μείον δύο πάμε στα 7 και με την αρνητική ψήφο του κ. Ψυρρόπουλου έχουμε ένα σκορ 6-1 ΥΠΕΡ της σύναψης δημόσιας σύμβασης. 

Το κείμενο που μπορείτε να δείτε εδώ  δίνει σε όποιον θέλει να καταλάβει επαρκείς εξηγήσεις για το τι ακριβώς αποφασίστηκε. Και βέβαια όποιος έχει ακόμα απορίες για την ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ προσφυγή σε αδειοδοτημένο σύστημα εναλλακτικής διαχείρησης και αξιοποίησης των Α.Ε.Κ.Κ μπορεί να προτείνει μία άλλη υλοποιήσιμη λύση που θα εφαρμόσει εάν και εφόσον ψηφιστεί να ασκήσει διοίκηση. 

Άλλωστε με τους ρυθμούς που κινείται η διοίκηση και με τις τρικλοποδιές της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" δεν βλέπουμε πως θα προλάβουν να κάνουν ΑΜΕΣΑ όπως χρειάζεται την σύμβαση αυτή. 

Στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα συζητήσουν μια ΑΠΟΦΑΣΗ που έχει ήδη παρθεί και εκεί οι διαφωνούντες θα πρέπει να υποδείξουν στη διοίκηση πως ΑΥΤΟΙ και εννοούμε τους εργαζόμενους καθαριότητας που έχουν ΒΡΩΜΙΚΗ την πόλη θα διαχειριστούν καλύτερα απόβλητα τα οποία δεν έχουν καν χώρο για να αποθηκεύσουν. 

Καμία ιδιωτικοποίηση δεν έγινε ΛΟΙΠΟΝ μονόδρομος είναι αυτή η σύμβαση που έχουν υπογράψει ήδη ένα σωρό όμοροι δήμοι μας εδώ και πολύ καιρό. Η καθυστέρηση προφανώς στον δήμο μας οφείλεται στο γεγονός πως το ΣΕΔΗ παρεμβαίνει σε τομείς που δεν τον αφορούν καν και να είναι σίγουροι πως εάν συνεχίσουν σε αυτές τις παράλογες διεκδικήσεις σύντομα θα βρεθεί και ο υποψήφιος δήμαρχος που ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ θα υποσχεθεί στους δημότες μας πως η δομή καθαριότητας και Πρασίνου θα δοθεί σε ΙΔΙΩΤΗ για οικονομικούς λόγους προς όφελος της τσέπης των δημοτών. 

Ακούγεται μακρινό για κάποιους αλλά δεν είναι όπως συνέβη και το 1932 η χώρα είναι στην ίδια εάν όχι σε χειρότερη κατάσταση και δεν ξέρουμε κανέναν δημόσιο υπάλληλο που να δούλεψε έστω και έναν μήνα ΤΖΑΜΠΑ ενώ γνωρίζουμε πολλούς του ιδιωτικού τομέα που έμειναν δουλεύοντας απλήρωτοι για μήνες και ΤΕΛΙΚΑ έχασαν και τα δεδουλευμένα τους. 

Και όλα αυτά στην απέλπιδα προσπάθειά τους να στηρίξουν χρεοκοπημένες επιχειρήσεις που παρά τον υψηλό τους δανεισμό δεν τα κατάφεραν. 

Άρα ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ δεν ΥΠΑΡΧΕΙ είναι σαφές το κείμενο που μοιράστηκε στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και εάν δεν ξέρουν να διαβάζουν μην τους ξαναεκλέξετε! 

Ιδιωτικοποίηση υπάρχει ή μάλλον συνέργειες με ιδιώτες ΣΔΙΤ γίνονται χρόνια τώρα και όπου χρειάζεται δουλειά και βαθύ κλάδεμα ή ξεχορτάριασμα οικοπέδων ενεργεί ο ιδιώτης με ευτελή ποσά και για αυτό η εικόνα δεν αλλάζει. 

Με τα λεφτά που πληρώνονται οι 18 μόνιμοι υπάλληλοι του τομέα Πρασίνου σε ετήσια βάση ο δήμος μας θα ήταν περιποιημένος από τον Μάϊο μήνα αλλά αυτό μάλλον δεν αφορά τους 41 δημοτικούς μας συμβούλους που δεν θέλουν να στεναχωρήσουν τους μόλις 18 εργαζόμενους ενώ γνωρίζουν πως το θέμα έχει ΛΗΞΕΙ και είναι εμφανές πως ΔΟΜΕΣ όπως η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και το ΠΡΑΣΙΝΟ απαξιώνονται συστηματικά αφού οι κυβερνήσεις ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν προσλήψεις ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού αφού ούτε τόσα χρήματα υπάρχουν αλλά κυρίως έχουν πειστεί πως τα απορρίμματα θα τα διαχειρίζεται στο μέλλον ΙΔΙΩΤΗΣ. 

Στο ερώτημα αυτό δηλαδή ΥΠΕΡ του δημόσιου χαρακτήρα της δομής ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ έχουν απαντήσει ΗΔΗ με την ψήφο τους οι δημότες μας ΨΗΦΙΣΑΝ Χατζηδάκη και ΟΧΙ κάποιον ΔΕΞΙΟ επειδή γνωρίζουν πως δεν είναι στην ιδεολογία του οι ιδιωτικοποιήσεις πριν χρεοκοπήσει ο δήμος! 

Εάν πραγματικά θέλετε ΔΗΜΟΣΙΑ την δομή ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και ΠΡΑΣΙΝΟΥ ή εάν θέλετε να έχουμε και δημοτικούς τσέους ΨΗΦΙΣΤΕ Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης ΜΑΖΙΚΑ είναι η μόνη παράταξη που θα προτιμήσει να γίνουμε Βόρεια Κορέα παρά να δοθεί κρατική δομή σε ιδιώτη. 

Όλες οι άλλες δημοτικές παρατάξεις ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ομιλούν για ΔΗΜΟΣΙΟ χαρακτήρα και ψηφίζουν κόμματα ΝΔ , ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ΠΑ.ΣΟ.Κ που όχι μόνο ανοίγουν παράθυρα αλλά έχουν και την πόρτα ορθάνοικτη που λένε και οι κομμουνιστές της πόλης μας για να "ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ" τα πάντα. 

Γιατί ο καπιταλισμός σε κρίση δεν ευνοεί την διατήρηση ΣΟΒΙΕΤΙΩΝ και σε τελικά ανάλυση ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ έχουν κράτη όπως η Μεγάλη Βρετανία και οι ΗΠΑ και όχι Γαλλίες , Γερμανίες και Ελλάδες που θεωρούν πως κλείνοντας το μάτι σε φασίστες αλά Πούτιν ξεγελούν και κάποιον για την ποιότητα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ τους. 

Άλλωστε η Ευρώπη γεννούσε πάντα ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ και ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ τύπου Χίτλερ , Στάλιν κ.ο.κ δεν έχει κουλτούρα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και κυρίως δεν έχει ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ για αυτό και λοιδορεί ως "Αμερικανάκια" τους κυρίαρχους αυτού του κόσμου. 

Την ώρα που εμείς βγάζαμε Μεταξάδες αυτοί είχαν ήδη Ρούσβελτ και την ώρα που εδώ φωνάζαμε Τσοβόλα δώστα όλα αυτοί εργάζονταν και παρήγαγαν πλούτο πολλαπλάσιο του μεγέθους τους διατηρώντας την ΕΥΗΜΕΡΙΑ σε όλο τον δυτικό κόσμο και όχι μόνο. 

Πλέον σταμάτησαν και αυτοί να νοιάζονται για το που θα πάει ο Έλληνας διακοπές και πόσα αυτοκίνητα θα έχει και κατάλαβαν πως είναι καλύτερο για τους ίδιους να διαιρούν τα κράτη για να βασιλεύουν για πάντα. 

Εάν στις ΗΠΑ τα απορρίμματα τα μαζεύει εδώ και δεκαετίες ΙΔΙΩΤΗΣ είναι πολυτέλεια για την ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ να ζητάει ΔΑΝΕΙΚΑ και αγύριστα για να συνεχίσει το ΡΑΧΑΤΙ της. 

Επομένως στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα κλαίνε την κακή μοίρα τους ΟΣΟΙ θεωρούν πως εν έτει 2022 μπορεί να υπάρχει κρατική δημόσια δομή σε ένα χρεοκοπημένο κράτος που είναι έτοιμο να ξαναδανειστεί για να συνεχίσει απρόσκοπτα να συντηρεί την ΣΟΒΙΕΤΙΑ του. 

Με την ελπίδα πως ΛΙΓΟΤΕΡΟ κράτος θα έχουμε τα επόμενα χρόνια και πως το πολιτικό σύστημα δεν θα αφήνει την διαχείριση θεμάτων σε μια τοπική αυτοδιοίκηση που δεν έχει ούτε τις γνώσεις αλλά ούτε την θέληση να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά αναμένουμε την επόμενη κυβέρνηση που θα συντομεύσει τον ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ που έχουμε εδώ και χρόνια πάρει συμμετέχοντας σε οργανισμούς που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο καθορίζουν τις τύχες μας. 

Είναι ο καπιταλισμός βρε ηλίθιε που έκλεισε τα μικρομάγαζα , αυτός είναι που θα εξαφανίσει και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και αυτός είναι που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην ιδιωτικοποίηση δομών που στοιχίζουν πανάκριβα και προσφέρουν κακές υπηρεσίες γιατί απλώς ο λογαριασμός δεν βγαίνει. 

Εάν έβγαινε θα δουλεύαμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ για το ΚΡΑΤΟΣ δεν θα παράγαμε αρκετό πλούτο και θα πεθαίναμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ μαζί με "αξιοπρέπεια". Ανάλογη με αυτή των Κινέζων, των ΒορειοΚορεατών και όπου τέλοσπάντων επικρατούν ακόμα σοσιαλιστικοί παράδεισοι που ΖΕΧΝΟΥΝ φασισμό! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Καλημερα,να διευκρινησω γιατι ημουν απων απο την συγκεκριμενη οικονομικη επιτροπη-δεν εχω λειψει σχεδον απο καμμια-θεωρησα οτι το συγκεκριμενο θεμα επρεπε να συζητηθει και οχι να ερθει δια περιφορας,πιθανον μετα την συζητηση να το ψηφηζα γιατι πιστευω στις ιδιωτικοποιησεις πολυ μεγαλο λαθος της διοικησης να το εισαγει δια περιφορας εχασε την ευκαιρεια να ειναι ομοφωνη η αποφαση.