ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η εκδίκηση της ΕΥΠ σε έναν πρωθυπουργό που προσπάθησε να την διαλύσει

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Η εκδίκηση της ΕΥΠ σε έναν πρωθυπουργό που προσπάθησε να την διαλύσει

Σας γράφαμε μήνες τώρα πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το "σπάσιμο" της ΕΥΠ έβαζε σε μπελάδες τον εαυτό του, όμως δεν φανταζόμασταν πως θα ήταν τόσο αφελής να επιμένει στο ανέξοδο εγχείρημά του. 

Οι πράκτορες της ΕΥΠ είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει αυτή η έρμη πατρίδα σε ενστόλους ή επειδή οι ΕΥΠΑΤΖΗΔΕΣ δεν φοράνε στολή σε όσους φέρουν ΝΟΜΙΜΑ όπλο , και είναι δημόσιοι υπάλληλοι. 

Αστυνομία , στρατός και πυροσβεστικό σώμα έχουν βοηθήσει πολύ λιγότερο την χώρα μας να υπάρχει σε έναν κόσμο που δεν είναι αγγελικά πλασμένος και που οι ΕΧΘΡΟΙ της πατρίδας εποφθαλμιούν και επιβουλεύονται την ίδια μας την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

Στο σημερινό του διάγγελμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δείχνει να έχει αντιληφθεί πως η ΕΥΠ δεν δύναται να διοικείται από άχρηστους τους οποίους αυτός επέλεξε , και έπλεξε το εγκώμιο του νέου διοικητή της. 

Μάλιστα σκέφτεται να κάνει αλλαγές που δεν θα αποδυναμώσουν την δράση της όπως είπε αλλά παράλληλα δεν είπε λέξη   για τις δεκάδες υποθέσεις που η ΕΥΠ έχει ερευνήσει και αυτές "βαλτώνουν" στα συρτάρια της Ελληνικής Δικαιοσύνης που είναι ασπίδα προστασίας κάθε παραβατικού. 

Από παρακολουθήσεις της ΕΥΠ μάθαμε ό,τι μάθαμε για τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη , από αυτήν είδαμε και την εγκληματική οργάνωση Μάλαμα- Παπαχρήστου με βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ που είναι καταγεγραμμένος από τον κοριό της και συνομιλεί με τον εισπράκτορα Μάλαμα να είναι στα κάγκελα σήμερα γιατί απειλείται τάχα η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! 

Και βέβαια δεν απειλείται γιατί άνθρωποι σαν και αυτόν είναι πλέον εκτός Βουλής και το κόμμα που ανήκε ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ. 

Σίγουρα  αυτός και πολλοί άλλοι βλέπουν την περιπέτεια αυτή της ΕΥΠ,  ως ευκαιρία να καταργηθεί ή να περιοριστεί η δράση της σε μη πολιτικά πρόσωπα. Θα τους βόλευε για να κάνουν παρτούζες με ανήλικες μαζί με ποινικούς και να μην το μαθαίνει κανείς! 

Όμως η ΔΙΑΦΘΟΡΑ των ποινικών και μέρους του πολιτικού κόσμου που σιτίζεται από δαύτους  απειλεί τους ΘΕΣΜΟΥΣ μέρος των οποίων έχει διαβρώσει ,και ας μην έχουν αυταπάτες όσοι θεωρούν πως οι σύμμαχοί μας δεν θα επέμβουν για να σώσουν τους καλύτερους συνεργάτες τους στο δρόμο προς την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΕΥΗΜΕΡΙΑ που υπάρχει μόνο όπου κυριαρχεί ο δυτικός πολιτισμός. 

Και ο δυτικός πολιτισμός έχει κανόνες θέλει πολιτικούς να παίρνουν ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ θέσεις και πρωθυπουργούς που δεν θα έβγαιναν να πουν πως δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει στην υπηρεσία στην οποία προΐσταντο. 

Βγήκε και το Ευάγγελος Βενιζέλος να μιλήσει για ποινικές ευθύνες για την εισαγγελέα της ΕΥΠ που έδωσε την εντολή , για να μην ξεχάσουμε ΠΟΤΕ πως το ΠΑ.ΣΟ.Κ και η πολιτική του ήταν η αιτία της ΗΘΙΚΗΣ χρεοκοπίας της χώρας μας πριν ακολουθήσει νομοτελειακά η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ. 

Και βέβαια ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θέλει να παρακολουθείτε ουδείς πολιτικός αρχηγός θεωρώντας προφανώς πως οι πολιτικοί είναι άγγελοι και πρέπει να παραμένουν στο απυρόβλητο. 

Σε κάθε περίπτωση τα οφέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ - ΚΙΝ.ΑΛ στις κάλπες που θα στηθούν (σύντομα θέλουμε να ελπίζουμε) θα είναι πολύ μικρότερα από όσα περιμένουν τα στελέχη του που θεωρούν πως θα βρεθούν σε θέση ΕΥΘΥΝΗΣ αναδεικνύοντας σκάνδαλα εντός ή εκτός εισαγωγικών. 

Οι λόγοι για τους οποίους υπήρξε στόχος παρακολούθησης της ΕΥΠ ο κος Νίκος Ανδρουλάκης δεν μπορεί να μείνουν ΚΡΥΦΟΙ από τους πολλούς , και φυσικά έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ η κυβέρνηση να δώσει στην δημοσιότητα όλο το υλικό των παρακολουθήσεων και ας αφήνουν νόμους προστασίας προσωπικών δεδομένων και άλλα τέτοια εύηχα τσιτάτα ΟΥΔΕΙΣ δικαιείται να υπονομεύει τα συμφέροντα της χώρας συναγελαζόμενος με εχθρούς των συμμάχων μας βάζοντας σε περιπέτειες την χώρα. 

Για τον πρωθυπουργό μπορεί αυτή η παρακολούθηση να ήταν λάθος όπως φανταζόμαστε θεωρεί λάθος και την δική του παρακολούθηση. Δεν θέλει να ξέρουμε πως μιλάει στα τηλέφωνα με ξένους ηγέτες και πως υπερασπίζεται ή πως δεν υπερασπίζεται τα συμφέροντα της χώρας μας. 

Όχι κε πρωθυπουργέ δεν θα πρέπει να αφαιρέσεις "όπλα" από την ΕΥΠ αλλά πρέπει να της δώσεις και άλλα , ώστε να παρακολουθεί εσένα και τους στενούς σου συνεργάτες όταν και εάν παρανομείτε. 

Άλλωστε ό,τι δεν κάνει η ΕΥΠ εύκολα μπορεί να το κάνει ακόμα και μια πρεσβεία μεσαίας χώρας σε θέματα τεχνολογιών. Μπορεί επίσης να το κάνουν και οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας που είναι ΟΛΕΣ ΞΕΝΕΣ για να μην έχει και κανείς αυταπάτες πως οι συνομιλίες του είναι εγγυημένες και παραγγείλει καμία εκτέλεση μέσω εφαρμογών ή ακόμα και πακιστανικού κινητού! 

Εάν θεωρείς πως θα μείνεις στο απυρόβλητο πρωθυπουργέ γελιέσαι. Άλλωστε εάν δεν το έχεις ήδη καταλάβει ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ. 

Διάβασε ακόμα και τα φιλικά προς την ΝΔ ΜΜΕ και θα το αντιληφθείς. 

Και βέβαια η δική μας ΑΠΟΨΗ ήταν και παραμένει ΑΜΕΣΑ προσφυγή στις κάλπες και καμία συζήτηση για πρωθυπουργό Μητσοτάκη εκτός και εάν πετύχει αυτοδυναμία. Πράγμα που είναι αδύνατον αφού τον Μητσοτάκη τον έχουν τελειώσει εδώ και καιρό από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού κάτι που γνωρίζει και  ο ίδιος και προσποιείται αποτυχημένα τον Αμερικανόφιλο! 

Το σημερινό διάγγελμα του πρωθυπουργού  μας θύμισε τον "μεταμελημένο" δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο που ήταν έτοιμος όπως ισχυριζόταν να στήσει κάλπες αλλά τον πρόλαβε η "Αρσακειάδα" ο Ιωαννίδης. 

Η σημερινή ΝΔ έχει μόνο μία επιλογή εάν θέλει αυτοδυναμία στις κάλπες να αλλάξει ΑΜΕΣΑ αρχηγό αυτός είναι λίγος και ύποπτος διαφθοράς δεν κάνει! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: