ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιαννόπουλος: Θα τιμωρηθούν οι ένοχοι τους ελλείματος και τα χρήματα θα επιστραφούν στα ταμεία του δήμου μας

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Γιαννόπουλος: Θα τιμωρηθούν οι ένοχοι τους ελλείματος και τα χρήματα θα επιστραφούν στα ταμεία του δήμου μας


Ο διευθυντής Οικονομικών του δήμου μας κος Κάτσαρης έκανε την ΕΔΕ για το έλλειμμα στα ταμεία του ΠΑΟΔΗΛ που αφορούν συνδρομές του δημοτικού κολυμβητηρίου και το θέμα έχει φτάσει ήδη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών όπου θα κρίνει εάν θα ασκηθεί ΔΙΩΞΗ σε υπαλλήλους του δήμου μας για ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ χρημάτων που αφορούσαν συνδρομές για το ΔΗΜΟΤΙΚΟ μας Κολυμβητήριο. 


Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ κος Θέμης Γιαννόπουλος, που μετά από δική του πρωτοβουλία έγινε ΕΔΕ και βρέθηκε η ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ στα ταμεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου μας. 

Το έλλειμμα βρέθηκε τον Απρίλιο και ΑΜΕΣΑ όλες οι συναλλαγές του ΠΑΟΔΗΛ γίνονταν με ebankig ή με pos. 

Στόχος του κ. Γιαννόπουλου αλλά και της διοίκησης του δήμου μας είναι να υπάρχει ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στα οικονομικά του δήμου μας και αυτό ενοχλεί υπαλλήλους που είχαν "εκπαιδευτεί" διαφορετικά από όλες τις προηγούμενες  διοικήσεις. 

Σε κάθε περίπτωση αυτή που έπρεπε να ντρέπονται σήμερα είναι ΟΣΟΙ διόρισαν τους συγκεκριμένους υπαλλήλους και όχι ΦΥΣΙΚΑ μια διοίκηση που τους οδηγεί ενώπιων της Ελληνικής Δικαιοσύνης για να τιμωρηθούν. 

Τέλος τα μετρητά για να ξεβολευτούν και όσοι είχαν συνηθίσει αλλιώς και βέβαια ας μην περιμένει κανείς από εμάς να σεβαστούμε το ΤΕΚΜΗΡΙΟ αθωότητας κανενός δεν είμαστε αυτής της σχολής δημοσιογραφίας λέμε τα πράγματα με το ΟΝΟΜΑ τους και τους κλέφτες κλέφτες και όχι αφηρημένους δημοτικούς υπαλλήλους. 

Θεωρούμε πως μετά από αυτή την εξέλιξη το λαλίστατο ΣΕΔΗ θα σπάσει την ΣΙΩΠΗ του αφού μάχεται για τα δικαιώματα των εργαζομένων καλό θα ήταν να καταδικάζει τις παραβατικές συμπεριφορές τους και φυσικά να ενημερώσει τους υπαλλήλους πως εκτός από δικαιώματα έχουν και υποχρεώσεις.

ΥΓ: Τελικά το ποσό της υπεξαίρεσης ήταν 26.300 ευρώ και όχι 28.000 ευρώ όπως είχε γραφεί αρχικώς σε διάφορα διαδικτυακά τοπικά ΜΜΕ και ενδεχομένως και σε εμάς αφού τέτοιο ποσό είχε διαρρεύσει. Σε κάθε περίπτωση το θέμα δεν είναι το ευτελές στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ αυτό ποσό αλλά το ΓΕΓΟΝΟΣ πως μπορεί κάποιος με σχετική ευκολία να κάνει μια τέτοια υπεξαίρεση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: