ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  •  Όταν μάθετε τι έχουμε τραβήξει τα 10 τελευταία χρόνια ως ΜΜΕ από τις Λουκρητίες , τις "πουτάνες" και τους μπράβους της πόλης θα λέτε και λίγα γράφετε. Και θα μάθετε γιατί ο χρόνος μετράει αντίστροφα για όσους θεωρούσαν πως είχαν "πλάτες" στον κρατικό μηχανισμό. Για πρώτη ίσως φορά μια κυβέρνηση προκειμένου να σωθεί παραχωρεί μέρος της Εξουσίας της σε όσους μέχρι χθες και η ίδια αποκαλούσε παρακράτος. Και αποκαλούσε αυτούς που διαχρονικά βάζοντας το συμφέρον της χώρας πάνω από το προσωπικό τους μας κράτησαν στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. Γυρνούν πίσω στην ΕΥΠ όσοι την βοήθησαν να αποκτήσει αίγλη και απομακρύνονται αυτές που στάθηκαν παντελώς ανίκανες να εξαρθρώσουν θύλακες ανωμαλίας που θέλουν την χώρα μας στην λάθος πλευρά της Ιστορίας. Τις επόμενες μέρες θα δείτε αντιδράσεις στον Αστικό τύπο για κάποια ονόματα που επιστρέφουν δικαιωμένα από την λάσπη που διαχρονικά είχε ρίξει το ΠΑ.ΣΟ.Κ σε μια υπηρεσία που δεν κατόρθωσε ΠΟΤΕ να έχει υπό τον έλεγχό του. 


  • Σε καλό θα βγει για την χώρα το θέμα των παρακολουθήσεων πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες πως τα σοβαρά κράτη δεν ανέχονται δράση αντεθνική ας το καταλάβουν καλά αυτό και οι "πατριώτες" του ΠΑ.ΣΟ.Κ που θεωρούν πως αδικήθηκαν σε αυτή την Ιστορία. Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης , Τσουκάτος , Τσοβόλας, Κουτσόγιωργας, Ανδρέας Παπανδρέου αλλά κάποιοι αναρωτιούνται ακόμα γιατί εμάς! 


  • Δεν ήταν προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων και αυτοί που τον πρότειναν έχουν ήδη φύγει μαζί του. 


  • Ο φόβος της ιδιωτικοποίησης οδηγεί τους εργαζόμενους καθαριότητας του δήμου μας να εντείνουν τις προσπάθειές τους και αυτό θα φανεί σύντομα και στους δρόμους της πόλης για όσους έχουν αυταπάτες ή για όσους βολεύονται από το χάλι που επικρατεί σε αυτόν τον τομέα διαχρονικά. Η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης και τα "επαναστατικά" τσιτάτα αφορούν λιγότερους υπαλλήλους του δήμου μας από κάθε άλλη φορά δείγμα πως έχουν κατανοήσει και οι ίδιοι πως οι εποχές άλλαξαν και με τον τσαμπουκά το μόνο που θα πετύχουν θα είναι να γίνουν ΑΝΕΡΓΟΙ. 


  • Οι ριζικές  αλλαγές που θα γίνουν στους ΟΤΑ θα γίνουν από τον σημερινό υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη και όχι από τον επόμενο. Με σιγουριά σας λέμε πως δεν θα είναι αυτός υπουργός όταν πάμε σε εκλογές κάτι που ούτε ο ίδιος επιθυμεί άλλωστε. 


  • Το "άδειασμα" Ευάγγελου Βενιζέλου στον πρωθυπουργό για το θέμα της ΕΥΠ και της νόμιμης παρακολούθησης του κινητού του κ. Νίκου Ανδρουλάκη μας βάζει στην επόμενη μέρα όπου θα μονομαχήσουν όσοι θεωρούν επωφελές για την πατρίδα να παρακολουθούνται και πολιτικά πρόσωπα και σε όσους θεωρούν πως δεν πρέπει να παρακολουθούνται αυτοί που παίρνουν αποφάσεις άρα και μίζες ( δεν ζούμε σε κοινωνία αγγέλων άλλωστε) αλλά ο μπακάλης ή ο μανάβης της γειτονιάς που κλέβει στο ζύγι! 



  • Και στην Ιταλία πάνε σε πρόωρες εκλογές αλλά η ΔΕΞΙΑ δεν ανησυχεί ούτε εκεί. Αυτοί που ανησυχούν είναι όσοι θεωρούν πως μπορούμε να πάμε άλλα δέκα χρόνια μη λύνοντας προβλήματα αλλά θεωρώντας λαϊκισμό την αγωνιώδη προσπάθεια των εθνών να επιβιώσουν. 


  • Όταν θα έρθουν τα νέα εμβόλια εκεί γύρω στον Οκτώβρη θα κάνουμε και την τέταρτη δόση μας. Τώρα μόνο ηλικιωμένοι και ευπαθή ομάδες έχουν όφελος από ένα ακόμα εμβόλιο με τα υπάρχοντα. 

  • Ήταν λάθος η κατάργηση της χρήσης μασκών σε κλειστούς χώρους ας το δει ο κος Πλεύρης και ας τις επαναφέρει. Είναι κρίμα να κολλήσουμε όλοι covid-19 και πιο κρίμα να πεθαίνουν συνάνθρωποί μας αφού το σύστημα υγείας της χώρας μας είναι συγκεκριμένο και δεν θα αλλάξει όσο δεν γίνονται ΡΙΖΙΚΕΣ αλλαγές και όσο εμμένουν οι κυβερνήσεις στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ του. Δεν κατανοούμε αφού το κράτος πληρώνει γιατί δεν πρέπει ο πολίτης να εξυπηρετείται και από ιδιωτικά κέντρα ή μάλλον κατανοούμε αλλά δεν θέλουμε να στεναχωρήσουμε τους Έλληνες γιατρούς που θεωρούν πως το επάγγελμα τους πρέπει να παραμείνει ΣΟΒΙΕΤΙΑ. 


  • Όλες οι εργασίες που γίνονται από τον ΣΠΑΥ στον Υμηττό γίνονται από ΙΔΙΩΤΕΣ για να μην έχει και κανείς αυταπάτες πως δουλεύουν οι δημόσιοι υπάλληλοι και τον Αύγουστο! 


  • Πολλά λεφτά πήρε ο δήμος Ζωγράφου από το κράτος την τελευταία τριετία αλλά όπως μας λένε δημότες της περιοχής δεν φαίνονται. Μάλλον πρέπει να αλλάξει πράγματα ο κος Θώδας εκτός από πρόσωπα που έχει αλλάξει γιατί κινδυνεύει να ηττηθεί από την ανύπαρκτη κα. Καφατσάκη και ο δήμος να γυρίσει στα πεπραγμένα της. Και επικοινωνιακά οι δράσεις της διοίκησης δεν γίνονται γνωστές στους πολλούς και εκεί έχει θέμα αφού εμείς ξέρουμε περισσότερα πράγματα που έγιναν στο δήμο Ζωγράφου από τους ίδιους τους δημότες του! 


  • Η σκανδαλολογία θα μας οδηγήσει και στις δημοτικές κάλπες του 2023 για να αποδειχθεί πως όσα γράφονται και λέγονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι απλώς φούμαρα. Με την ίδια τακτική και η νυν διοίκηση έστειλε σπίτια της την προηγούμενη του κ. Βαλασόπουλου αλλά τελικά τα στόματα έμειναν κλειστά και τίποτα μεμπτό δεν βγήκε και για το θέμα του οδοφωτισμού που έτσι και αλλιώς εξάπτει την φαντασία των "Κασιδιάρηδων" της πόλης. Το γεγονός πως θεωρούν πως οι διαγωνισμοί είναι καθαροί και πως ζούμε σε κοινωνία αγγέλων πρέπει να τους προβληματίσει . Η πλειοψηφία των πολιτών παγκοσμίως γνωρίζει πως κάθε κρατικό έργο που γίνεται έχει ΜΙΖΑ και θέλει αυτή να γίνει ΝΟΜΙΜΗ όπως στις ΗΠΑ για να μην βγαίνει ο κάθε ταλαίπωρος και γράφει τα δικά του. Και βέβαια για να αποδειχθεί η ΔΙΑΦΘΟΡΑ χρειάζεται 24ωρη τηλεφωνική παρακολούθηση όλων των αιρετών κάτι που θα εξοργίσει τους "δημοκρατικούς" μας πολίτες που οι μισοί λατρεύουν τον Στάλιν και ένα 15% αποζητά λύτρωση από Παπαδόπουλους , Μεταξάδες κ.ο.κ Σε μια τέτοια πόλη ο νυν δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης αποτελεί "πολυτέλεια" εάν αναλογιστεί κανείς τις προτάσεις ενναλακτικής που μας παρουσιάζουν κατά καιρούς τα ορφανά του Στάλιν και οι υμνητές δικτατόρων της πόλης που επιχειρούν και αυτή την περίοδο να μας ΦΙΜΩΣΟΥΝ. Τρία χρόνια τώρα κάνουν πάνω από 200 αναφορές την ημέρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχουν πετύχει να μας κόψουν από αυτά μόνο επτά ημέρες! Δεν κατανοούν πως έχουμε "άκρες" στο σύστημα; 
ΥΓ: πέντε μόλις ip κάνουν αυτές τις διακόσιες περίπου αναφορές την ημέρα και πρόσφατα έμπλεξαν ακόμα δύο στο κόλπο των αναφορών. Σύντομα θα χάσουν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο facebook και θα αναζητούν "λύτρωση" στο κινεζικό tik tok ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: