ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Απόστολος Στασινόπουλος: Όλοι μαζί, υπηρεσιακοί και αιρετοί, μαζί με τους δημότες μας διασφαλίζουμε την επιμελή παροχή υπηρεσιών και τον δημόσιο χαρακτήρα τους

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Απόστολος Στασινόπουλος: Όλοι μαζί, υπηρεσιακοί και αιρετοί, μαζί με τους δημότες μας διασφαλίζουμε την επιμελή παροχή υπηρεσιών και τον δημόσιο χαρακτήρα τους


Μέσα στο κατακαλόκαιρο οι εργαζόμενοι του Δήμου μας, με περισσή συνέπεια και υπευθυνότητα συνεχίζουν να δίνουν κάθε μέρα τον αγώνα βελτίωσης της καθαριότητας και της πόλης.
Η άμεση συνεργασία των δημοτών με τις υπηρεσίες του Δήμου, αποδίδει καρπούς και στην πράξη αποδεικνύει ότι κάθε παρέμβαση, ανάδειξη προβλήματος ή καταγγελία, ακούγεται από τον Δήμο, καταγράφεται, προγραμματίζεται και αντιμετωπίζεται σύμφωνα με τις δυνατότητες.
 
Ελπίδα για το αύριο, μας γεμίζουν τα θερμά λόγια των δημοτών για τους εργάτες καθαριότητας, γυναίκες και άνδρες, που σε αντίξοες συνθήκες φροντίζουν τους δρόμους και τις γειτονιές μας.

Όλοι μαζί, υπηρεσιακοί και αιρετοί, μαζί με τους δημότες μας διασφαλίζουμε την επιμελή παροχή υπηρεσιών και τον δημόσιο χαρακτήρα τους.


Απόστολος Στασινόπουλος 
Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης, Κυκλικής Οικονομίας και Αδέσποτων Ζώων

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ας μην ανησυχούν όσοι τάχα κόπτονται για το "καλό" των εργαζομένων. Ο κος Στασινόπουλος είναι στο πλευρό τους και όπως και αυτοί επιθυμεί την ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ του δημόσιο χαρακτήρα της δομής καθαριότητας. Η ανάρτηση παίζει για να τονίσει πως εάν κάποιος είναι στη λάθος πλευρά της Ιστορίας δεν μπορεί να αλλάξει παρά μόνο από ανάγκη και η ανάγκη αυτή δεν θα αργήσει να φανεί για την χώρα μας. Θα είναι η νέα της χρεοκοπία και η κατάργηση δομών όπως έγινε την περίοδο 2012-2015 με την δημοτική αστυνομία αλλά  σε χειρότερη κλίμακα όμως γιατί δεν θα έχει να πληρώσει ακόμα και για δομές κοινωνικής αλληλεγγύης.  Καθόλου δεν θα ενδιαφερθεί ,για το ποιος θα μαζεύει τα σκουπίδια. Θα την ενδιαφέρει ΜΟΝΟ πόσο μας στοιχίζει αυτός που τα μαζεύει που ακούγεται και πιο λογικό. Το εάν αυτό θα συμβεί σε 2 , 3 ή 10 χρόνια θα εξαρτηθεί πρωτίστως από το διεθνές οικονομικό περιβάλλον και η εφαρμογή του θα γίνει ακόμα και εάν στην κυβέρνηση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: