ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  •  Όταν δεν έχεις την δυνατότητα να στείλεις σπίτι του έναν κακό υπάλληλο δεν είσαι αφεντικό. "Θύμα" είσαι που ακούς αρνητική κριτική από όσους τον διόρισαν και που κάθε φορά που μια διοίκηση πάει να βάλει τάξη στην ΑΣΥΔΟΣΙΑ των εργαζομένων βγαίνουν να καταγγείλουν αυτή για αυταρχικότητα. Δεν αρκεί ο λαϊκισμός για να αλλάξει εικόνα η πόλη , μια πόλη που ζέχνει από κόκκινο και μαύρο φασισμό και ανέχεται να πληρώνει νταβατζήδες! 

  • Όχι δεν είσαι δεξιός όταν νυχθημερόν βρίζεις τους τρεις πιο ΔΕΞΙΟΥΣ υπουργούς της παρούσης κυβέρνησης επειδή δεν ανέχονται τον λαϊκισμό σου. 

  • Θλιβερή η ΑΠΟΥΣΙΑ βουλευτών της ΝΔ από τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στους ήρωες που σκοτώθηκαν στο Γράμμο και το Βίτσι για να μην γίνουμε ΣΟΒΙΕΤΙΑ. 

  • Εκλογές στο τέλος της τετραετίας επανέλαβε και πάλι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παίρνοντας το ρίσκο έως τότε η ΝΔ να είναι δεύτερη στις προτιμήσεις των πολιτών! Σε κάθε περίπτωση ο ίδιος ας μην φαντάζεται τον εαυτό του και πάλι ως πρωθυπουργό αφού κανένα από τα κόμματα που θα μπουν στη Βουλή δεν θα επιθυμεί συνεργασία με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Πιστεύει στο "θαύμα" πλέον της ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ο Κυριάκος αλλά "θαύματα" δεν γίνονται σε ένα πολιτικό σκηνικό που είναι ξεκάθαρο πως για ακόμη μια φορά θα κυριαρχήσει ο λαϊκισμός. Και βέβαια η ακροδεξιά ρητορική ταιριάζει καλύτερα σε όσους την χρησιμοποιούν χρόνια η ΝΔ δεν ήταν ποτέ ακροδεξιό κόμμα και δεν έχει ουδεμία σχέση με ΡΑΤΣΙΜΟ , ΛΑΪΚΙΣΜΟ και κυρίως οι "αρνητές του δημοκρατικού πολιτεύματος" δεν ευδοκιμούν σε αυτήν. Ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει πλέον να Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει μια θέση που αρμόζει σε έναν πρώην πρωθυπουργό είναι ο ξένος παράγοντας και για τον λόγο αυτό ο ίδιος θα παραμείνει συνετός σε θέματα που αφορούν την εξωτερική πολιτική ερχόμενος ελπίζουμε πιο κοντά στις ΗΠΑ και αφήνοντας πιο μακριά μια Ε.Ε που βουλιάζει σε προβλήματα που η ίδια αρνιόταν τόσα χρόνια να αντιμετωπίσει. 

  • Η Ουκρανία δεν μπορεί να νικήσει τον ΠΟΛΕΜΟ εάν κάποιο δυτικό κράτος δεν πολεμήσει στο πλευρό της ακόμα και εάν της διατεθεί υπερσύγχρονος εξοπλισμός από κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ που φυσικά να είναι δυτικού τύπου και να υπερτερεί του ρωσικού. Κάτι τέτοιο δεν βλέπουμε να γίνεται άρα ο πόλεμος θα ολοκληρωθεί με ΝΙΚΗ της Ρωσίας στο μέτωπο αλλά με οικονομική της καταστροφή στην διεθνή σκακιέρα εκεί που πλέον οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι και στρατιωτικά θα είναι η Κίνα και οι ΗΠΑ. 

  • Όχι δεν μπορείς να είσαι με την ΕΙΡΗΝΗ όταν διεξάγεται ένας πόλεμος στην γειτονιά σου όπως δεν μπορείς να υποστηρίζεις ή να είσαι ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ όταν πουτάνες και πούστηδες θεωρούν πως μπορούν να ΦΙΜΩΣΟΥΝ κάποιον που δεν έχει άλλη επιλογή από το να γράφει την ΑΛΗΘΕΙΑ. Όχι την δική του αλλά αυτή που στηρίζεται στην πραγματικότητα και που αποδεικνύεται με ΣΤΟΙΧΕΙΑ που δεν μπορεί να αμφισβητήσει όποιος ή όποια θεωρεί πως μπορεί επί δεκαετίες να πουλάει ΦΥΚΙΑ για ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ κορδέλες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: