ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο υπάλληλος του ΠΑΟΔΗΛ κος Γρηγορέας μας εξηγεί πως λειτουργεί το ΝΠΔΔ!

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Ο υπάλληλος του ΠΑΟΔΗΛ κος Γρηγορέας μας εξηγεί πως λειτουργεί το ΝΠΔΔ!

 

Εργαζόμενος και πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ ο κος Γρηγορέας , θεωρεί πως το ΝΠΔΔ  στο οποίο υπηρετεί πρέπει να αναβαθμιστεί. 

Στα 9 χρόνια της διοίκησης Βαλασόπουλου δεν πρόλαβαν ίσως χρειαστούν ακόμα μερικές δεκαετίες για να λειτουργήσει και αυτός οργανισμός επαγγελματικά όπως μια επιχείρηση που ενώ έχει λιγότερους υπαλλήλους από το εν λόγω ΝΠΔΔ παράγει ΚΕΡΔΟΣ κάτι που δεν θα δούμε ΠΟΤΕ από οργανισμούς που ζέχνουν κρατισμό που παράγουν ΜΟΝΟ ελλείμματα , παρέχουν υπηρεσίες χαμηλής ποιότητας και καμία φορά βρίσκονται και μερικοί παραγωγικοί υπάλληλοι και κάνουν και καμία υπεξαίρεση. 

Το γεγονός της ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ονομάτων θίγει στην ουσία τους πάντες και έτσι όσοι λένε πως τάχα δεν θέλουν την απαξίωση των δομών τηρώντας το γράμμα του νόμου καταδικάζουν σε ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ έναν οργανισμό που για εμάς εάν δεν έχει ΚΕΡΔΟΣ δεν πρέπει να υπάρχει. 

Πολιτισμός για κουλτουριάρηδες , αθλητισμός που μόνο τις μεταγραφές δεν κάνει ακόμα σε ιδιωτικά σωματεία που ευελπιστούν πως θα γίνουν επαγγελματικά αλλά οι χορηγοί τους δεν βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: