ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Μπορείτε να στέλνετε στο chat του ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ  θέματα με τα οποία θέλουμε να ασχοληθούμε. Σε εσάς το λέμε που δέκα χρόνια μετά δεν ξέρετε ούτε το mail μας και παραπονιέστε λες και φταίμε εμείς που δέκα χρόνια τώρα δεν έχετε πάρει μυρωδιά τίποτα και μας διαβάζετε ΜΟΝΟ όταν πέσετε σε ανάρτησή μας στο facebook σε κάποια από τις πολλές ομάδες με θέματα της πόλης. Κάποιες από αυτές δεν είναι δικές μας απλώς φιλοξενούν τις αναρτήσεις μας. 

  • Δεν τα γράφουν γιατί είναι "αδελφές" και φοβούνται μην τυχόν και πετύχουν απόφαση δικαστηρίου οι κραγμένες, οι πουτάνες και οι συνεργοί τους. Δεν πειράζει τα γράφουμε εμείς που έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει Ελληνικό Δικαστήριο που να μας έχει καταδικάσει και που μας βοηθάει και η ip μας για να έχουμε επιπτώσεις από νόμους που δεν αφορούν το δικό μας νομικό καθεστώς. 


  • Βαριέστε να πάτε μια βόλτα στους όμορους δήμους να δείτε την ΔΙΑΦΟΡΑ φωτεινότητας ανάμεσα στα led του Κωνσταντάτου και του Κονδύλη αλλά τα δικά μας χάλια που δεν έχουμε καν led δεν τα βλέπετε. Βέβαια με δεδομένο πως με τις διαχρονικές επιλογές σας ως πλειοψηφία έχετε καταδικάσει τον δήμο μας σε ΑΠΟΛΥΤΗ παρακμή και αυτά τα led που θα σας βάλει ο δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης μια χαρά θα είναι. Μην τα λέμε πάλι εάν δεν είχε γίνει ο δήμαρχος ο Θεόδωρος Γεωργάκης ακόμα θα κρεμάγατε τις τσάντες με τα σκουπίδια στα δένδρα για να μην τις σχίζουν οι αδέσποτες γάτες! 

  • Όσο εσείς αναμένετε από το υπάρχον προσωπικό του τομέα καθαριότητας και Πρασίνου να φέρει την πόλη στα ίσα τόσο χάνεται χρόνος για την μοναδική ΣΩΤΗΡΙΑ της πόλης που είναι η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ αυτών των δομών. Το τι γίνεται το βλέπετε άλλωστε στις γειτονιές σας και με δεδομένο πως δεν θα έρθει καμία κυβέρνηση να διορίζει άλλους 200 ΜΟΝΙΜΟΥΣ υπαλλήλους στο δήμο μας για να "λειτουργήσει" το σύστημα θα γκρινιάζετε πως τάχα δεν υπάρχει ΣΧΕΔΙΟ λες και είναι ΕΠΙΣΤΗΜΗ η περισυλλογή των απορριμμάτων ή των ογκωδών αντικειμένων που κατακλύζουν την πόλη μας. 

  • Σε διακοπές λογικά θα είναι οι περισσότεροι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της πόλης αφού ως άνθρωποι δικαιούνται και αυτοί δύο εβδομάδες μακριά από την πόλη. Δεν θα αλλάξει και κάτι όπως την άφησαν έτσι θα την βρουν την ΒΡΩΜΟΥΠΟΛΗ για να μην έχουν και αυταπάτες πως δεν θα μας λένε τα ίδια και τα ίδια σχέδια επί χάρτου που θα υλοποιήσουν με το ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ και που με βάσει τις αυθαίρετες εκτιμήσεις τους θα έχουν άλλο αποτέλεσμα. Εμάς δεν μας πείθουν εσάς που σας έπεισαν προεκλογικά το 2019 και βγάλατε δήμαρχο τον κ. Γιώργο Χατζηδάκη κοιτάξτε μην σας "αναγκάσουν" τα πάτε από τον κακό δήμαρχο στον χειρότερο. 


  • Το να γράφουμε εμείς κάθε μέρα πως πρέπει να υπάρξει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ υποψηφιότητα δημάρχου στις κάλπες του 2023 δεν λέει κάτι. Το θέμα είναι να πιέσετε εσείς ως ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΊ τα κεντροδεξιά στελέχη να τα βρουν με την "απειλή" πως σε διαφορετική περίπτωση θα ψηφίσετε Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης αφού στα λόγια ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις την ΔΙΚΗ της ατζέντα παραδέχονται στα βασικά θέματα όπως είναι η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, το ΚΥΤ Υμηττού, η ΜΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ δομών του δήμου και γενικότερα λεφτά υπάρχουν πάρτε και άλλους ΜΟΝΙΜΟΥΣ υπαλλήλους να δουλεύουμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ για τον δήμο μας. 

  • Τα λέμε από Δευτέρα εκτός και έχουμε κάτι καινούργιο για αυτή την πόλη εκτός από την διαδικτυακή ΜΙΖΕΡΙΑ με φωτογραφίες από ντάνες σκουπίδια, ογκώδη αντικείμενα και "καμένο" πράσινο που βλέπουμε και ειλικρινά λυπούμαστε γιατί η ΕΙΚΟΝΑ δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να αλλάξει με την ίδια λάθος συνταγή κρατισμού. Τώρα θέλουν οι υπάλληλοι να αλλάζουν και led ενώ με το ζόρι αλλάζουν τις παλιές λάμπες που έτσι και καούν κάνουν από δύο μέρες να τις αλλάξουν. Ας ρωτήσει κάποιος και πόσους ηλεκτρολόγους έχει ο δήμος μας από τους 41 δημοτικούς συμβούλους που τρία χρόνια μετά τις εκλογές δεν ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ με ακρίβεια ούτε πόσους υπαλλήλους έχει ο δήμος μας. Μάλιστα έχει και αποσπασμένους που κατάλαβαν πως εδώ δεν λέει και είπαν να δοκιμάσουν την τύχη τους αλλού! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: